PicShop Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
208 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

PicShop Lite uygulamasını kullanarak Android akıllı telefon ve tabletlerinizde fotoğraflarınızı çok daha güzel görünür hale getirebilirsiniz.

PicShop Lite uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz ücretsiz fotoğraf düzenleme, efektlendirme ve paylaşma uygulamaları arasında yer alıyor. Oldukça sade ve temiz tasarlanmış arayüzü sayesinde uygulamanın çok sayıdaki özelliğini herhangi bir zorluk çekmeden hemen kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Aynı zamanda sunulan uygulama içi satın alma seçenekleri sayesinde daha fazla özelliğe de uygun fiyatlara erişmek mümkün hale geliyor.

Uygulamanın içerisinde bulunan efektler ve filtrelerin yanında resimlere yazılar eklemek ya da stickerlar yapıştırmak gibi ek seçenekler de bulunuyor. Dilerseniz konuşma baloncukları da ekleyerek fotoğraflarınızda komik diyaloglar ortaya koyabiliyorsunuz. Tüm işlemler katmanlı bir şekilde gerçekleştirildiği için resmin bütünlüğünü bozmadan çeşitli değişiklikleri gerçekleştirmek de mümkün.

Bunun yanında kozmetik olarak fotoğraflarınızı güzelleştirecek çeşitli seçenekler de uygulamada kullanıma hazır. Bu özellikler arasında şunlar yer alıyor:

  • Diş beyazlatma ve kırmızı göz düzeltme
  • Bulanıklaştırma ve keskinleştirme
  • Kontrast, renk ve parlaklık ayarları
  • Otomatik kozmetik düzeltmeler
  • Kırpma, döndürme ve diğerleri

Fotoğraflarınız üzerinde istediğiniz operasyonları gerçekleştirdikten sonra sosyal ağlar üzerinden arkadaşlarınızla paylaşma imkanınız da mevcut. Eğer alternatif fotoğraf düzenleme araçları arıyorsanız göz atmanız gerekenlerden birisi olduğunu söyleyebilirim.

Yiğit Ekim Demir

PicShop Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
245 TOPLAM İNDİRME
21.7 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad için kullanabileceğiniz bu fotoğraf efektlendirme ve filtreleme uygulaması resimlerinizin daha güzel görünmesini sağlayacaktır.

iPhone ve iPad cihazlarınızda fotoğraf efektlendirme ve düzenleme araçları arıyorsanız ücretsiz olarak kullanabilecekleriniz arasında PicShop Lite – Photo Editor uygulaması da yer alıyor ve istediğiniz sonuçları en kısa sürede elde etmenize yardımcı oluyor.

8 megapiksele kadar HD görüntüleri destekleyen uygulama, direkt olarak sosyal medya hesaplarınızdan da paylaşımlar gerçekleştirebilmenizi sağlıyor. Uygulamanın içerisinde mevcut olan filtreler ve efektler her tip kullanıcının mobildeki ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde düzenlenmiş.

Ayrıca ülkemizde troll ya da rage olarak da bilinen internet "meme"lerini de hazırlayabileceğiniz uygulama eğlenceli anlar yaşamanızı da garanti ediyor. Fotoğraf ve resimlerin netlik ayarları, renkleri ve tonları, konuşma baloncukları, kırmızı göz kaldırma ve düzeltme seçenekleri gibi fotoğrafların çok daha güzel görünmesini sağlayacak seçenekler de mevcut.

Dilerseniz resimlerinizi döndürebilir, kırpabilir yahut yönlerini 180 derece değiştirebilirsiniz. Uygulamaya kendi temanızı uygularsanız göze de daha hoş gelecektir.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • OPlayer Lite

    OPlayer Lite uygulaması ile Android cihazlarınızda video ve müziklerinizi ücretsiz olarak oynatabilirsiniz.
  • Plastic Surgery Simulator Lite

    Plastic Surgery Simulator Lite ile fotoğraflarınıza estetik operasyonları ve düzeltmeleri kolayca yapabilirsiniz.
  • Cameringo Lite

    Cameringo Lite uygulaması, Android için hazırlanmış ücretsiz ve pek çok özelliğe sahip kullanımı kolay bir kamera uygulaması.
  • PhotoScape Lite

    PhotoScape Lite, Android cihazlarınız üzerinde fotoğraflarınızı düzenlemek ve efekt eklemek için kullanabileceğiniz basit ama ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Video Lite APK

    Android tablet ve telefonlar için video oynatıcı uygulaması Video Lite APK ile kesintisiz deneyim.
  • TikTok Lite (APK)

    Popüler eğlenceli TikTok videoları izleyin ya da kendi kısa videolarınızı paylaşın.
  • Spotify Lite

    Spotify Lite, Android telefon ve tabletler üzerinde müzik dinlemek için kullanılan bir uygulamadır.
  • PUBG Mobile Lite APK

    PUBG Mobile Lite APK, düşük sistem gereksinimleri ister. Gelişmiş hile karşıtı sistem, PUBG Mobile Lite oyuncularına adil mücadele garantisi verir.