Pinko Theme

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
195 TOPLAM İNDİRME
1.5 MB DOSYA BOYUTU

Pinko Theme uygulamasını kullanarak APUS Launcher yüklü Android cihazınızın çok daha güzel görünmesini sağlayabiliyorsunuz.

Pinko Theme uygulaması APUS Launcher kullanıcılarının Android cihazlarındaki bu launcher uygulamasını çok daha güzel ve çekici hale getirmek için kullanabilecekleri tema uygulamaları arasında yer alıyor. Ücretsiz olarak sunulan ve mobil cihazınızı çok daha güzel görünen bir hale getirmenizi sağlayabilen uygulama, performans konusunda da herhangi bir sıkıntı yaşanmasına neden olmuyor.

Uygulamanın içerisinde temel olarak yeni uygulama ikonları, duvar kağıtları ve farklı çözünürlükteki ekranlara uyumluluk yer alıyor. Ayrıca ikonların ve diğer görsel öğelerin devamlı olarak artış göstermeleri sayesinde güncellemelerle mobil cihazınız giderek daha güzel bir hale bürünüyor.

Tabii ki temayı kullanırken APUS Launcher veya Android performansından ödün vermek zorunda da kalmıyorsunuz. Zira uygulama resmi olarak APUS tarafından yayınlanmış ve launcher ile tam uyumlu bir şekilde çalışıyor. Fakat bu tip launcher uygulamalarının düşük donanımlı veya eski Android cihazlarda kısmen yavaşlıklara neden olması da mümkün.

Eğer APUS Launcher'ın standart görünümünü sevmiyor ve yeni bir görünümle Android'inizi yenilemek istiyorsanız kesinlikle göz atmadan geçmeyin derim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Urban Sunset Hola Theme

    Urban Sunset Hola Theme sayesinde Android cihazlarımıza şık bir hava katabiliyoruz.
  • Beautiful Theme

    Beautiful Theme, Android telefon ve tablet ekranlarının daha güzel görünmesini istiyorsanız ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir Android tema uygulaması.
  • Grey Hola Launcher Theme

    Grey Hola Launcher Theme, Android cihazını kişiselleştirmek isteyenlere hitap eden bir tema.
  • Dragon Theme

    Dragon Theme, CM Launcher kullanıcıları için özel olarak geliştirilen ücretsiz ve çok şık bir ejderha teması.
  • UFO GO LauncherEX Theme

    Android için UFO GO LauncherEX Theme, Android telefonunuza minik ağaçlar ve UFO’larla tasarlanmış bu hoş başlatma temasını getirecek.
  • XPERIA Football Theme

    XPERIA Football Theme uygulaması sayesinde Sony marka telefonunuzda değişiklikler yapmaya ne dersiniz? Bu uygulama ile telefonunuz futbol aşkıyla canlanacak.
  • Kiss Me Theme

    Kiss Me Theme, CM Launcher'ı Android cihazları üzerinde kullanan kişiler için ücretsiz ve şık görünen bir tema uygulaması.
  • Luminous Hola Launcher Theme

    Luminous Hola Launcher Theme, Hola Launchr kullanıcılarının ücretsiz olarak kullanabileceği farklı ve güzel bir Android tema uygulaması.