Pinstagram.co

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
382 TOPLAM İNDİRME

Instagram fotoğraf yükleme servisinin Pinterest tarzında gezebilmeniz için hazırlanmış fotoğraf paylaşım uygulamasıdır.

Pinstagram iPad uygulaması Instagram'ı en güzel şekilde görebileceğiniz mobil uygulamalardan bir tanesi. Pinterest tarzında Instagram hesabınızdan yüklediğiniz fotoğrafları paylaşmak istiyorsanız kesinlikle kullanmanız gereken uygulamalar arasında yer alıyor

Genel Özellikleri:
- Yeni iPad kullanıcılarına özel retina ekran desteği sunmakta.
- Instagram rss desteği sayesinde son eklenen, popülerler, kendinize ait fotoğraflara ulaşabilir, beğenebilir, yorum yapabilir ve arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz.
- Instagram'ın tam ekran modunda fotoğraflara bakabilirsiniz.

Tuna Aras

Pinstagram.co

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
587 TOPLAM İNDİRME

Instagram fotoğraf yükleme servisinin Pinterest tarzında gezebilmeniz için hazırlanmış fotoğraf paylaşım sitesidir.

NOT: Pinstagram isim değiltirerek Pictacular adını almıştır

Pinterest popülerliğini kanıtladı, Facebook Instagram'ı aldı ve Silikon vadisinden iki arkadaşın haftasonu projesi olarak Instagram'ın Pinterest versiyonu Pinstagram ortaya çıktı. Instagram hesabınızla giriş yapıp paylaşılan fotoğrafları Pinterest tarzında görüntüleyin, beğenin, paylaşın veya profilinizde saklayın.

Tuna Aras

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Internet Videos Pro

    iPhone, iPod Touch ve iPad için Internet Videos uygulaması tüm video izleme uygulamalarını içinde barındıran bir araçtır.
  • We Heart It

    We Heart It, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde fotoğraf paylaşabileceğiniz ve paylaşılan fotoğrafları görüntüleyebileceğiniz başarılı bir uygulamadır.
  • 500px

    500px seçkin ve bir o kadar göze hoş gelen fotoğrafları size tüm detayları ile sunan eşsiz bir fotoğraf görüntüleme uygulamasıdır.
  • Cooliris

    iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinden tüm fotoğraf ve resim hesaplarınızı kolayca yönetmek için ücretsiz bir uygulama.
  • Video Downloader

    Video Downloader, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde video izlemek, indirmek ve koleksiyon oluşturmak için etkili çalışan bir uygulama arıyorsanız indirmeniz gereken iOS uygulamasıdır.
  • Pixorial

    Hikayenizi, anılarınızı ya da anlatmak istediğinizi en iyi video ile anlatabilirsiniz. Pixorial ise hikayenizi anlatmanız için size bu fırsatı sunan mükemmel bir video depolama ve düzenleme uygulamasıdır.
  • Instagram Threads

    Instagram Threads ile Arkadaşlarınıza Anlık Fotoğraf veya Video Gönderin
  • Blink!

    Gizlilikle mesajlaşabileceğiniz güvenli bir alternatif iletişim uygulaması arıyorsanız iPhone ve iPad'de Blink!'e göz atmayı unutmayın.