Pirates of Everseas

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
123 MB DOSYA BOYUTU

Pirates of Everseas, hem karada hem de denizde üstünlük kurmanız gereken bir korsancılık oyunu.

Pirates of Everseas, korsan gemilerinin kol gezdiği açık denizlerde savaştığımız, kendi imparatorluğumuzu kurma mücadelesi verdiğimiz bir Android oyunu. Sürekli farklı stratejiler üretmemiz gereken oyunda şehrimizi dilediğimizce geliştirme, gemi üretme, denizlere açılıp kaynakları yağmalama şansına sahibiz.

Android telefon ve tabletlerimize ücretsiz olarak indirebildiğimiz korsancılık oyununda hem şehrimizi hem de denizleri idare edebiliyoruz. Düşman ada ve gemilerine saldırılar düzenleyerek elde ettiğimiz hazinelerle şehrimizi geliştiriyor, yeni gemiler üretiyoruz. Silahlarla da hem karada hem de kara sularda karşımıza çıkan düşmanları alt etmeye çalışıyoruz.

Strateji - savaş oyunu olduğundan aksiyonun da hiç eksik olmadığı oyunda özelleştirme seçenekleri de mevcut. Sağdan soldan belirsiz kaynaklardan topladıklarımızla gemilerimizi çeşitli silahlarla donatabiliyor, geliştirebiliyoruz.

Denizde ve karada gücümüzü, nüfusumuzu artırarak herkesin bize boyun eğmesini sağlamaya çalıştığımız oyunun çoklu oyuncu desteği bulunmakta. Güçlü düşman korsan gemileri karşısında şansımızı artırmak için diğer oyuncularla gücümüzü birleştirebiliyoruz.

Hem karada hem de denizde (denizin üzerinde savaşırken altında gizli hazineleri ortaya çıkarıyor, enkazları araştırıyoruz.) üstünlük kurmaktan başka amacımızın olmadığı oyunun Türkçe dil desteği de bulunmakta. Menüler, diyaloglar Türkçe olduğundan oyuna hem kısa sürede alışacağınızı, hem de oynarken keyif alacağınızı düşünüyorum.

Erkan Calp

Pirates of Everseas

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
105 MB DOSYA BOYUTU

Pirates of Everseas, iPhone ve iPad'inizde oynayabileceğiniz ücretsiz ve de Türkçe korsan temalı strateji oyunu.

Pirates of Everseas, hem denizde hem de karada üstünlük kurup kendi imparatorluğunuzu yaratabileceğiniz bir korsan oyunu. iPhone ve iPad’inize ücretsiz indirebileceğiniz oyunda bir yandan güçlü gemilerden oluşan filonuzla denizlerde korsan gemilerini batırmanın keyfini sürerken, diğer yandan topraklarınızın sınırlarını genişletmeye çalışacaksınız. İki tarafta da hakimiyeti sağlamak için etkili stratejiler belirlemek durumundasınız.

iOS platformunda yeni karşımıza çıkan korsancılık oyununda hem karaya ayak basıyor, hem de denizlere açılıyorsunuz. İki tarafta da varlığınızı hissettirmeniz gerekiyor. Güçlü şehir kurmak için öncelikle denizlerde üstünlük kurmanız gerekli. Bunun için filonuzu kuruyor ve çeşitli silahlarla donattığınız gemileri (gemileri özelleştirmeniz mümkün.) korsan gemilerin üzerinize sürüyoruz. Bir yandan gemileri batırmak için mücadele ederken diğer yandan gemilerdeki kaynakları kendi gemilerinize aktarmaya çalışıyorsunuz. Eğer bu kaynaklar az geldiyse, denizin altına inip araştırma yapma şansına da sahipsiniz. Denizde olan mücadeleniz bittiğinde ise karaya dönerek şehrinizi elde ettiğiniz hazinelerle geliştirmeye başlıyorsunuz. Tabii ki şehrinizin gelişmesini istemeyen konuklarınız da olacak. Onlarla da mücade etmek durumundasınız.

Pirates of Everseas de diğer tüm strateji oyunları gibi yavaş ilerliyor. Savaş esnası ne olduğu anlamayacağınız kadar hızlıyken, birimleri üretmek tam bir işkence. Tabii ki gerçek parayla altın alıp gelişim sürecini hızlandırma şansınız var.

Pirates of Everseas, Türkçe olarak oynanabilen nadir korsan – deniz oyunlarından biri. iPhone ve iPad cihazınız için tek başınıza ve çevrimiçi oynayabileceğiniz korsan temalı strateji oyunu arıyorsanız indirip bir göz atın derim.

Erkan Calp

Pirates of Everseas

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME
113 MB DOSYA BOYUTU

Pirates of Everseas, korsan gemileriyle, ordularıyla savaşmanız gereken bir srateji oyunu ve Windows Phone'da da ücretsiz.

Pirates of Everseas, denizlerin ve adaların yönetimi ele geçirmeye çalıştığımız bir strateji oyunu. Windows Phone platformunda da ücretsiz olan oyunda amacımız denizde ve karada üstünlüğümüzü ilan etmek.

Korsan temalı strateji oyununda aksiyon hiç eksik olmuyor. Bir yandan adalarda savaşarak toprak sınırlarımızı genişletmeye çalışıyor, diğer yandan denizlere açılarak korsan gemilerini batırmak, kaynaklarını yağmalamak için uğraş veriyoruz. Savaşmanın yanıdna savunma da oldukça önemli. Çünkü biz denizlerde mücadele ederken, aynı zamanda topraklarımızı alt üst etmek, karadaki varlığımızı sonlandırmak isteyen korsanlar ziyaretimize gelebiliyor. Gözümüz hem karada hem de denizde olmalı.

Bir korsancılık oyunu olduğundan oyunun sulu tarafına biraz daha ağırlık verilmiş. Filo oluşturup denizde korsan gemileriyle çarpışmak, ganimetleri toplamak, denizin altında yaratıklarla savaşmak ve gemi enkazlarını araştırmak yapabildiğimiz aksiyonlar arasında. Deniz demişken gemiler için özelleştirme seçeneğinden bahsetmeden olmaz. Gemilerimize gerçekteki gibi çeşitli silahlar iliştirebiliyor ve daha dayanıklı olmalarını sağlayabiliyoruz.

Böylesine zevkli oyunun sadece tekli oyun modu olması düşünülmezdi. Oyunda korsan gemileriyle tek başımıza mücadele etmiyor, diğer oyuncularla güçlü ittifaklar kurarak gücümüzü ve sayımızı artırabiliyoruz. Tabii ki ittifaklarımız kendi başlarına değil, bizim direktiflerimiz doğrultusunda hareket ediyorlar.

Pirates of Everseas, korsan temalı strateji gerektiren harika bir yapım olmuş. Ücretsiz olmasının yanında çoklu oyuncu desteği sunmasıyla, Türkçe olmasıyla tercih edilebilir.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pirates of the Caribbean : Tides of War

    Pirates of the Caribbean : Tides of War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Kingdom of Pirates

    Kingdom of Pirates, korsan krallığınızı kurup yönettiğiniz bir Android oyunu.
  • Plunder Pirates

    Plunder Pirates mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz korsan temalı bir strateji oyunudur
  • Myth of Pirates

    Myth of Pirates ücretsiz bir Android oyunudur
  • Pirates of the Caribbean

    Karayip Korsanları'nın arasında korsan olarak yerinizi alın. Tayfanızı kurun, geminizi yaratın ve diğer korsanlarla savaşın.
  • Assassin's Creed Pirates APK

    Assassin's Creed Pirates, deniz savaşlarına odaklanan korsan oyunudur. Assassin's Creed Pirates APK olarak Android telefonlara indirilebilir.
  • Blocky Pirates

    Blocky Pirates, korsanları kontrol ettiğiniz aksiyon macera türünde Android oyunu.
  • Ninja Time Pirates

    Son derece başarılı bir RPG olan Ninja Time Pirates'ta zamanda yolculuk ederek düşman birimlerine karşı koymaya çalışıyoruz.