Pit Stop Racing: Manager

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Pit Stop Racing: Manager, büyük turnuvalara katılan yarış araçlarını takip etmenizi ve araçların bakımını yapmanızı amaçlayan bir mobil oyundur.

Yarış arabaları özel olarak tasarlanır ve herkes yarış arabalarını tamir edemez. Çok yüksek hızlara ulaşan bu arabaların yarış pistinde bakımı ise çok zordur. Bunun için pit stop ekibi seçilir ve bu ekip özel olarak eğitilir. Eğitimde pit stop ekibine nasıl hızlı olacakları ve  arabaları nasıl tamir edecekleri öğretilir. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Pit Stop Racing: Manager, oyunu ile birlikte pit stop ekibinin başkanı siz olacaksınız.

Pit Stop Racing: Manager oyununda büyük bir yarışta bulunuyorsunuz. Bu yarışta pit stop ekibi olarak sizin ekibiniz seçildi. Bu seçimin doğru olduğunu kanıtlamak için yarış pistinde çok dikkatli olmalısınız. Sizin tamir etmeniz gereken arabayı sürekli takip etmeli ve pit stop bölgesine geldiğinde hemen gerekli bakımı yapmalısınız. Çok yüksek hızlara ulaşan arabaların yarıştığı bu pistte, ekibinizin kaybettireceği bir saniyenin bile büyük bir önemi var.

Pit Stop Racing: Manager oyununda kendi pit stop ekibini seçin ve yarışlara hazırlanın. Ekip üyelerine hızlı lastik değiştirme ve diğer pit stop eğitimlerini verin. Bu sayede yarış dünyasının belki de en iyi pit stop ekibi siz olabilirsiniz.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pit Stop Racing : Club vs Club

    Mobil cihazınızda eşsiz bir yarış oyunu oynamak ister misiniz?
  • Super Pit Stop

    Super Pit Stop, bir yarış pistindesiniz ve pit stop noktası size ait. Takımınızın yarış arabasının bakımını hızlıca yapmalı ve aracı tekrar piste göndermelisiniz.
  • Pit Crew Heroes

    Arabaları tamir edeceğiz.
  • NASCAR Manager APK

    Tüm kararları tek başınıza aldığınız NASCAR Manager APK, mobil cihazlar için geliştirilmiş bir yarış menajerlik oyunudur.
  • CSR Racing APK

    CSR Racing APK Android araba yarışı oyunları arasında ve oldukça popüler. 100'ün üzerinde lisanslı arabayla drag yarışlarına katılıyorsunuz.
  • Racing Xperience APK

    Racing Xperience APK, 180'den fazla araçla farklı sürüş deneyimleri yaşayabileceğiniz bir yarış simülasyonudur.
  • Real Racing 3 APK

    Real Racing APK Android, son derece yüksek kalitede grafikleriyle öne çıkan ödüllü mobil araba yarışı oyunu.
  • Racing Master APK

    mobil oyunculara gerçekçi bir yarış deneyimi sunan Racing Master APK'da, gerçek hayattaki araçları satın alın ve diğer oyuncularla mücadele edin.