Pixel Survival

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
186 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Pixel Survival mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Pixel Survival eğer Minecraft benzeri oyunlardan hoşlanıyorsanız ve bu eğlenceyi mobil cihazlarınızda yaşamak istiyorsanız oynamaktan keyif alabileceğiniz bir oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir hayatta kalma oyunu olan Pixel Survival'da çeşitli canavar ve tehlikelere karşı ayakta durmaya çalışan bir kahramanı kontrol ediyoruz. Oyunda temel amacımız ise en uzun süre boyunca hayatta kalmak. Bu işi nasıl yapacağımız ise tamamen bize kalmış. İstersek tuzaklar kurarak bize saldıran canavarları avlayabiliyor, istersek silahlarımızı ve kahramanımzı geliştirerek daha dayanıklı hale getirebiliyoruz.

Pixel Survival'da Minecraft benzeri bir crafting sistemi mevcut; yani oyunda hayatta kalmamıza yardımcı olacak silahları ve eşyaları biz inşa ediyoruz. Bu iş için kazmanızı kullanarak taş ve maden çıkarabiliyor, baltanızla ağaçları keserek odun toplayabiliyorsunuz. Sonrasında ise bu kaynakları birleştirerek ihtiyacımız olan eşyaları ve silahları inşa ediyoruz.

Pixel Survival aynı WiFi ağı üzerinden lokal olarak arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir oyun. 8 Bit retro tarzda grafiklere sahip olan oyun renkli ve sevimli görünüyor.

Can Erdil Şentürk

Pixel Survival

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
71 MB DOSYA BOYUTU

Pixel Survival mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir hayatta kalma oyunudur

Pixel Survival retro tarza sahip renkli 8 bit grafikleri heyecanlı bir macerayla birleştiren bir mobil hayatta kalma oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Pixel Survival'da bizi birmek bilmeyen bir hayatta kalma mücadelesi bekliyor. Oyunda temel olarak ne kadar uzun süre hayatta kalabileceğimizi sergilemeye çalışıyoruz. Bu iş için de gece ortaya çıkan canavanarlarla savaşmamız ve kendimizi korumamız gerekiyor.

Pixel Survival'ın oyun yapısı bize Minecraft'ı andırıyor. Fakat bu sefer 2 boyutlu bir dünyaya konuk oluyoruz. Oyunda karşımıza çıkan tehditlerle ve canavarlarla savaşabilmek için hangi yolu izleyeceğimizi biz belirlemekteyiz. Dilersek tuzaklar kurup düşmanlarımızı avlayabiliyor, dilersek güçlü silahlar yaparak kahramanımızın savunma gücü artırıyoruz.

Pixel Survival'da bir crafting sistemi de yer almakta. OYunda kendi silahlarımızı ve tuzaklarımızı inşa etmemiz gerekiyor. Bu iş için kaynak toplamamız gerekli. Kazmamızı kullanarak taşları ve madenleri çıkarabiliyoruz. Baltamızla da ağaç keserek odun toplayabiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Survival Games

    Survival Games mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz Minecraft benzeri bir oyundur
  • Craft Exploration Survival

    Craft Exploration Survival mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Darkness Survival

    Darkness Survival mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Skyblock Island Craft Survival

    Skyblock Island Craft Survival mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Wrecked (Island Survival Sim)

    Wrecked (Island Survival Sim) mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir hayatta kalma oyunudur
  • Pixel Hunting: Survival & Craft

    Pixel Hunting: Survival & Craft, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir hayatta kalma oyunudur.
  • The Walking Dead: Road to Survival

    The Walking Dead: Road to Survival mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Zombieland: AFK Survival

    Zombieland: AFK Survival, kahramanlarla zombilerin beyinlerini parçaladığınız mobil aksiyon oyunu.