Pixel Zombies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
133 TOPLAM İNDİRME
0.18 MB DOSYA BOYUTU

Pixel Zombies, gece - gündüz dolaşan zombileri temizlemeye çalıştığınız eğlenceli bir oyun.

Pixel Zombies, Windows Phone telefonunuzun yanı sıra tablet ve bilgisayarınızda oynayabileceğiniz tamamen ücretsiz ve ufak boyutlu zombi oyunu. DOS oyunlarını andıran görselleriyle dikkat çeken oyunda dünyayı sarmaya çalışan zombilere dur diyoruz.

20’den fazla bölüm boyunca üzerimize gelen zombileri öldürdüğümüz oyunda 5 farklı türde zombi karşımıza çıkıyor. Zombilerin bazıları doğrudan üzerimize olabildiğince yavaş şekilde gelirken, bazıları da oldukça hızlı şekilde bizi şaşırtarak geliyor. Oyunda ilerledikçe sadece zombilerin sayısı artmıyor; daha akıllı zombilerle karşılaşıyoruz. Bu yüzden oyunun ilk bölümünde çok kolaymış diyip kapatmamanızı öneririm.

Zombileri öldürmek için sadece parmağımızı (klasik bilgisayarda oynuyorsak fareyi) kullanmamız kafi. Herhangi bir silah kullanmadan üzerlerine basarak hayatlarını sonlandırıyoruz. Yeryüzünde bir tane bile zombi kalmayana dek mücadelemize devam ediyoruz.

Erkan Calp

Pixel Zombies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
0.18 MB DOSYA BOYUTU

Pixel Zombies, dünyayı zombilerden temizlemeye çalıştığınız bir Windows Phone oyunu.

Pixel Zombies, dünyayı zombilerin istilasından kurtarmaya çalıştığımız hız ve dikkat gerektiren eğlenceli bir Windows Phone oyunu. Eskiye dönmek adına retro görselli oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız, zombili oyunları da seviyorsanız sizi uzun süre ekran başına kilitleyecektir.

Tüm platformlarda popüler zombi öldürme oyunu Zombie Smasher’a benzerliğiyle dikkat çeken oyundaki tek fark görseller diyebilirim. Yine dünyayı zombiler sarıyor ve yürüyen ölülerle başa çıkabilecek tek kişiyiz. Görevimiz gece – gündüz demeden ğstümüze hızlıca gelen zombileri temizlemek. Bunun için hiç silah kullanmamız gerekmiyor. Zombinin üzerine dokunduğumuzda hayatına son vermiş oluyoruz. Ancak bunu dikkatli yapmamız gerekiyor çünkü ilk bölümlerde olmasa da zombiye dönüşmemiş insanlar da çıkabiliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombies Monsters Robots

    Zombies Monsters Robots sınırsız aksiyon barındıran bir online TPS oyunudur
  • Rage Against The Zombies

    Rage Against The Zombies bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur
  • Zombies Ate My Pizza

    Zombies Ate My Pizza, R2 Games tarafından hazırlanan eğlenceli ve yani bir MMO zombi vurma oyunudur.
  • Samurai vs Zombies Defense

    Samurai vs Zombies Defense hoş grafiklere sahip bir Windows 8 oyunudur
  • Counter-Strike Nexon: Zombies

    Counter-Strike Nexon: Zombies klasik FPS oyununun zombilerle zenginleştirilmiş versiyonudur.
  • Dawn of the killer zombies

    Dawn of the killer zombies FPS türünde bir zombi oyunudur
  • Pixel Gun 3D: PC Edition

    On yıllık nişancı oyunu olarak karşımıza çıkan Pixel Gun 3D, şimdi Windows platformunda yerini alıyor. Siz de Pixel Gun 3D: PC Edition indirin ve keyifli savaşlara imza atın!
  • Plants vs. Zombies

    Dünyayı ele geçirmeye evinizin bahçesinden başlamak isteyen zombilere karşı tek savunma silahınız bahçenizde yetiştireceğiniz bitkiler olacak.