Pixelmon Hunter

x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
152 TOPLAM İNDİRME

Pixelmon Hunter, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici bir aksiyon macera oyunu olarak dikkat çekiyor.

Pixelmon Hunter, Android işletim sistemine sahip tabletlerimiz ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici bir aksiyon oyunu olarak öne çıkıyor. Oyuna ilk girdiğimiz saniyede ilhamını Minecraft'tan aldığını anlıyoruz. İlerleyen dakikalarda ise bazı öğelerin Pokemon'u çağrıştırması oyunu daha da ilginç bir hale getiriyor.

Oyunda farklı türde yaratıklar var. Bu yaratıklardan birini seçerek arenalarda gerçekleştirilen dövüşlere katılıyoruz. Asıl kontrol ettiğimiz karakterin silah seçimi de bizim kararımıza bırakılıyor. Dövüş stilimize en uygun olan silahı ve canavarı seçerek rakipleri yenmeyi amaçlıyoruz.

Seçebileceğimiz silahlar arasında kılıçlar, sopalar, sihirli değnekler ve diğer tipte silahlar bulunuyor. Oyundaki asıl amacımız ateş, su, hava, elektrik, taş ve diğer pek çok türde materyallerden oluşan pixelmon'ları ele geçirmek. Elbette bunu gerçekleştirmesi hiç de kolay olmuyor çünkü arenada karşımıza çıkan rakipler hiç de kolay lokma değiller. Hatta daha ilk bölümde bunun ne kadar zor olduğunu anlıyoruz. Neyse ki arenalarda tecrübe kazandıkça gücümüz yerine geliyor ve rakipleri nasıl yenebileceğimiz konusunda farklı taktikler geliştirebilecek kıvama geliyoruz.

Oyunun en iyi yanlarından bir tanesi de tekli ve çoklu oyuncu olmak üzere iki farklı moda sahip olması. Eğer tekli olarak oynamak isterseni botlara karşı mücadele edeceksiniz. Fakat eğer çoklu oyuncu modunda ilerlemek isterseniz dünya üzerinde bu oyunu oynayan herhangi biriyle karşı karşıya gelebilirsiniz.

Emircan Erdoğan

Pixelmon Hunter

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
165 TOPLAM İNDİRME

Pixelmon Hunter, Minecraft ve Pokemon öğelerini başarıyla birleştiriyor ve ortaya orijinal bir oyun çıkartıyor.

Biraz Pokemon ve bolca Minecraft öğeleri içeren Pixelmon Hunter'ı hem iPad hem de iPhone cihazlarımıza indirebiliyoruz. Oyundaki yegane amacımız rakiplerimizi bozguna uğratmak ve arenanın birincisi olmak. Elbette bunu yapmak pek kolay olmuyor çünkü karşımıza gerçekten çok güçlü rakipler çıkıyor.

Arenaya çıkmadan önce yanımızda yer alacak canavarı ve silahımızı seçiyoruz. Seçebileceğimiz canavalar farklı özelliklere sahipler. Dövüş tarzımıza en uygun olanı seçmek arenada önemli ölçüde avantaj elde etmemizi sağlıyor. Buna ek olarak seçeceğimiz silahın da hem taktiklerimiz hem de arenadaki performansımız üzerinde direkt etkisi var.

Arenadaki tem amacımız rakipleri yenmek değil aynı zamanda pixelmon'ları da toplamak. Ateş, su, elektrik, taş ve daha pek çok sayıda pixelmon tipi mevcut. Bunların hepsine hükmedecek gücü toplamamız gerekiyor. Bu da arenalarda başarı elde etmekten geçiyor.

Oyunun en ilgi çekici yanı iki farklı oyun moduna sahip olması. İsterseniz tekli oyuncu modunda botlara karşı savaşabilir, isterseniz de multiplayer modunda başka oyunculara karşı mücadele edebilirsiniz. Oyun her iki modda da gerçekten keyif veriyor fakat bana kalırsa multiplayer daha keyifli.

Grafik olarak Minecraft'tan esinlenen Pixelmon Hunter, farklı ve orijinal bir oyun denemek isteyen herkesin seveceği türden bir yapım. Her ne kadar bazı eksikleri olsa da gelecek güncellemeler ile düzeltileceklerine inanıyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pixelmon shooting

    Pixelmon shooting mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur
  • Mobfish Hunter

    Mobfish Hunter, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz aksiyon türünde bir oyundur.
  • Undead Hunter

    Undead Hunter, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Midnight Hunter

    Midnight Hunter, gece yarısı avına çıktığınız aksiyon - macera oyunu.
  • Dino Escape - Jurassic Hunter

    Dino Escape - Jurassic Hunter dinazorları avladığınız bir aksiyon oyunudur
  • Dungeon Hunter 6 APK

    Dungeon Hunter serisinin devam oyunu olarak karşımıza çıkan Dungeon Hunter 6 APK, oyunculara görsel şölen eşliğinde ARPG deneyimi yaşatıyor.
  • Zombie Hunter APK

    Zombie Hunter APK, FPS türünde bir zombi oyunu. Sniper silahıyla zombileri avlarken hayatta kalanları kurtarmaya çalışıyorsunuz.
  • Shoot Hunter-Killer 3D

    Shoot Hunter-Killer 3D, size verilen özel görevleri yerine getirirken düşmanlarını ile çatışacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunu.