Pixopedia

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
2,230 TOPLAM İNDİRME
26.7 MB DOSYA BOYUTU

Pixopedia programı sayesinde resimler üzerinde çizim yapmanın yanında videolar üzerinde de operasyon gerçekleştirebilirsiniz.

Pixopedia programı, resim, çizim, animasyon ve videolara yepyeni bir düzenleme olanağı getiren ilginç ve ücretsiz programlar arasında yer alıyor. Temel olarak bakıldığında Paint gibi basit bir çizim programına benzemesine rağmen çizimlerini sadece boş ekran üzerinde değil çeşitli multimedya dosyaları üzerinde de gerçekleştirebilmesi sayesinde karşılaşabileceğiniz farklı çizim programlarından bir tanesi haline geliyor.

Kullanıcı arayüzü çok basit ancak işlevleri görünüşünden daha iyi olan programı kullanırken pek bir zorluk yaşayacağınızı da sanmıyorum. Dolayısıyla çizim yapmak ya da başka bir dosyayı düzenlemek için kullanmanız gereken araçları en kolay şekilde bulabileceğinize inanıyorum.

Program içerisinde yer alan fırça çizim araçlarının pek çok özelliği düzenlenebiliyor ve farklı parametreler kullanılabiliyor. Böylece istediğiniz sonuçları almak oldukça kolay. Ayrıca programda bulunan farklı araç pencerelerini program penceresinden bağımsız olarak taşıyabildiğiniz için monitörünüz üzerinde dilediğiniz gibi yerleşim gerçekleştirebilirsiniz.

Elbette benzer uygulamalardan beklenebilecek şekilde ileri alma ya da geri alma gibi temel resim programı fonksiyonlarını da destekleniyor. Sadece sıfırdan çizim değil, aynı zamanda resimler üzerinde, videolar üzerinde ve animasyonlar üzerinde de değişiklik yapabilmesi sayesinde farklı multimedya dosyalarını düzenlemek isteyenler için iyi bir tercih olacaktır.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Milton

    Milton resim programı ile resim çizmek farklı bir boyuta ulaşıyor!
  • FireAlpaca

    Resim dosyalarınızla kolayca oynayabileceğiniz kullanışlı ve ücretsiz bir resim editörü.
  • XnView MP

    XnView MP, resim dosyalarınızı görüntüleyebileceğiniz ve resim dosyalarınız üzerinde düzenlemeler yapabileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.
  • Photo Ninja

    Photo Ninja, kullanıcıların resim dosyaları üzerinde düzenlemeler yapabilecekleri gelişmiş bir resim editörüdür.
  • Firegraphic

    Firegraphic resim dosyaları yöneticisi sayesinde resim dosyalarınızı organize edebilir, düzenleyebilir ve yazıcıdan çıkartabilirsiniz.
  • Fotor

    Fotor, gelişmiş özelliklere sahip bir resim düzenleme ve grafik editörüdür.
  • ImageJ

    Resim ve fotoğraflarınızı düzenlemek ve editlemek için ücretsiz bir resim editörü arıyorsanız ImageJ programını kullanabilirsiniz.
  • Imagisizer

    Imagisizer, resim dosyalarını toplu olarak yeniden boyutlandırmanıza olanak sağlayan basit bir resim boyutlandırma programıdır.