Piyo Blocks 2

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
204 TOPLAM İNDİRME

Piyo Blocks 2, eğlenceli yapısıyla dikkat çeken dinamik bir bulmaca oyunu olarak tanımlanabilir.

Piyo Blocks 2, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli ve bağımlılık yaratan bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor. Her yaştan oyunsevere hitap eden bir altyapıya sahip olan Piyo Blocks 2'deki yegane amacımız benzer objeleri yan yana getirerek onları yok etmek ve bu şekilde puan toplamak.

En az üç adet objeyi yan yana getirmek yeterli olsa da daha fazla puan ve bonus toplayabilmek için üçten fazla objeyi eşleştirmek gerekiyor. Bu noktada ise iyi bir strateji belirlemenin önemi iyiden iyiye hissediliyor. Yaptığımız ve yapacağımız her hamlenin oyun üzerinde etkisi olduğu için bir sonraki adımımızı iyice düşünmemiz gerekiyor. Ekranın yukarısında işleyen saati de hesaba katmayı ihmal etmemeliyiz. Süre dolarsa oyunu kaybetmiş sayılıyoruz.

Oyunun en güçlü olduğu noktalar arasında grafikler ve akıcı animasyonlar yer alıyor. Buna bir de komutları sorunsuz bir şekilde yerine getiren bir kontrol mekanizması eklenince oyun gerçekten eşleştirme oyunu sevenlere yönelik mükemmel bir seçenek haline geliyor.

Farklı oyun modlarıyla zenginleştirilen Piyo Blocks 2 bu sayede asla monoton bir hale gelmiyor ve daima orijinal bir oyun deneyimi sunmayı başarıyor. Açıkçası kısa molalarda veya sıra beklerken oynayabileceğiniz kaliteli bir oyun arıyorsanız Piyo Blocks 2'yi denemenizi öneriyorum.

Emircan Erdoğan

Piyo Blocks 2

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Piyo Blocks 2, eşleştirme ve bulmaca oyunları oynamaktan keyif alan oyunseverlerin denemesi gereken yapımlardan biri.

Piyo Blocks 2 iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor. Her yaştan oyunsevere hitap eden bir içeriğe sahip olan oyunda aynı renkli karakterleri ve objeleri yan yana getirerek puan toplamaya çalışıyoruz.

Oyuna ilk girdiğimizde karşımıza renkli ve bir o kadar da sevimli bir tasarıma sahip görsellerle donatılmış olan arayüz çıkıyor. Özellikle çocuklara hitap ediyormuş gibi gözükse de bulmaca ve eşleştirme oyunları oynamaktan keyif alan herkes Piyo Blocks 2'yi keyifle oynayacaktır.

Piyo Blocks 2'nin en dikkat çeken özelliklerinden birisi de farklı oyun modlarına sahip olması. Bu oyun modlarının her biri farklı bir altyapı üzerine kurulu oldukları için oyuna sıradışı bir hava katıyorlar. Sürekli aynı oyunu oynayıp durmak yerine farklı oyun modları arasında geçiş yaparak monotonluğun önüne geçebiliyoruz. Şayet tek başınıza oynamaktan sıkılırsanız çevrimiçi turnuvalara katılarak diğer oyuncularla mücadele edebilirsiniz.

Eğer bulmaca ve eşleştirme oyunları hoşunuza gidiyorsa ve bu kategoride oynayabileceğiniz kaliteli bir yapım arıyorsanız Piyo Blocks 2'yi mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • bit bit blocks

    bit bit blocks, renkli blokları birleştirerek ilerlediğiniz hızlı bulmaca oyunu.
  • Break The Blocks

    Break The Blocks, blokları yıkarak ilerlediğiniz kolaydan zora ilerleyen bir bulmaca oyunu.
  • Watery Blocks

    Watery Blocks, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Sky Blocks Pusher: Sokoban

    Sky Blocks Pusher: Sokoban, size verilen blokları doğru boşluklara götürmenizi amaçlayan bir bulmaca oyunudur.
  • Escape Blocks 3D

    Escape Blocks 3D, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz mükemmel bir 3 boyutlu bulmaca oyunudur.
  • Stack Blocks 3D

    Harika bir bulmaca oyunu
  • Folding Blocks

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Bricks Blocks

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir puzzle oyunudur.