Plagiarism Checker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME

Plagiarism Checker uygulamasıyla yazılarınızın özgün olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Plagiarism Checker uygulamasıyla Android işletim sistemli cihazlarınızdan yazılarınızın özgün olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

İnternette hemen hemen herkesin bir web sitesi veya bloğu bulunuyor. Bu sitelerin bir kısmı özgün yazılarla ziyaretçilerine hizmet verirken, büyük bir çoğunluğu ise para kazanma odaklı olduğundan dolayı kopyala-yapıştır yöntemine başvuruyor. Bunun dışında, kendi yazdığınız bir yazının telif hakkına sahip bir içerikle benzer olması durumunda da çeşitli sorunlar yaşamanız olası bir durum. İşte tüm bunların önüne geçmek için bir kontrol aracı olan Plagiarism Checker, yazılarınızın özgün olup olmadığını kolay bir şekilde tespitini yapıyor.

İster yazının tamamını kopyalayıp uygulamaya yapıştırabileceğiniz, isterseniz de dosya veya resim yükleyerek özgünlük kontrolünü yapabilmenize olanak sağlayan uygulamada hızlı ve kesin sonuçları kısa sürede görüntüleyebiliyorsunuz. Kontrol işlemi bittikten sonra yüzde cinsinden oranları gösteren uygulamada Unique olarak sunulan yüzdelik dilim özgünlüğü, Plagiarised olarak sunulan yüzdelik dilim ise kopya olarak belirlenen kısmı belirtiyor. Bu testteki özgünlük oranının yüzde yüze yaklaşması sizin için her zaman daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Volkan Yılmaz

Plagiarism Checker

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
51.8 MB DOSYA BOYUTU

Plagiarism Checker uygulaması yazdığınız makalelerin özgün olup olmadığını kontrol etmenizi sağlıyor.

Plagiarism Checker uygulaması yazdığınız makalelerin özgün olup olmadığını kontrol etmenizi sağlıyor.

iOS işletim sistemli cihazlarınızda kullanabileceğiniz Plagiarism Checker uygulaması ile web sitenize ekleyeceğiniz yazılar, ödevler, raporlar gibi içeriklerin benzersiz olup olmadığını kontrol edebiliyorsunuz. Eğer bir web siteniz varsa ve arama motorlarında yükselmek istiyorsanız, içeriklerinizin bu şekilde olması gerekiyor. Ya da araştırma makaleleriniz ya da yazdığınız denemelerin telif hakkı vb. unsurlarla problem yaşamaması için kullanabileceğiniz uygulama, bu tür işlerle uğraşan kişilerin mutlaka kullanması gereken uygulamalardan biri.

Uygulamanın bir hayli basit olan kullanımını kısaca anlatacak olursak; yazılarınızı kopyala-yapıştır yöntemiyle, dosya veya resim yükleme şeklinde uygulamaya eklemeniz yeterli oluyor. Check butonuna tıkladıktan sonra Unique ve Plagiarised şeklindeki oranlar Benzersiz ve Kopya İçerik anlamlarını taşıyor. Unique olarak belirtilen yüzdelik dilimin yüksek olmasına dikkat etmenizde fayda var. Eğer siz de yazılarınızın özgün olup olmadığını merak ediyorsanız, Plagiarism Checker uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Root Checker

    Root Checker pratik bir root kontrol etme uygulamasıdır
  • USB OTG Checker

    Android cihazlarınızın USB OTG desteği olup olmadığını tek tıklamayla öğrenebilirsiniz.
  • RottenSys Checker

    Zararlı yazılımları RottenSys Checker kolayca temizleyebilirsiniz.
  • PetMD Symptom Checker

    Android cihazlarınızda evcil hayvanlarınızın sağlık durumunu kontrol etmek için kullanabileceğiniz bir uygulamadır.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür