Plancon: Space Conflict

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Plancon: Space Conflict, uzayda düşmanlarımıza karşı amansız mücadelelere girdiğimiz sürükleyici bir uzay savaşı oyunu.

Plancon: Space Conflict, Android işletim sistemli cihazlar üzerinde keyifle oynayabileceğimiz bir uzay savaşı oyunu olarak öne çıkıyor. Bilim-kurgu ve uzay savaşı temalı oyunlar oynamak hoşunuza gidiyorsa, Plancon: Space Conflict beklentilerinizi sonuna kadar karşılayacaktır.

Kaliteli ve zengin oyun yapısıyla öne çıkan bu oyunda kontrolümüze verilen eski püskü uzay gemisiyle mücadelelere katılıyoruz. Düşmanlarımızı yendikçe yeni gemiler satın alabiliyor ve çok daha güçlü ruzay gemileriyle boy ölçüşebilecek kıvama geliyoruz.

Elbette gelişim sürecimiz esnasında gemimize çok sayıda silah alabiliyoruz. Lazerler, devasa toplar, roketatarlar ile gemimizi çok daha tehlikeli bir hale getirebiliyoruz. Plancon: Space Conflict tek bir hikaye üzerinde ilerlemiyor. Yan görevler ile zenginleştirilen oyun yapısı sayesinde asla sıkıcı bir hale gelmiyor.

Oyuncuların sınıf seçme konusunda serbest bırakılıyor olması da hoşumuza giden detaylar arasında yer alıyor. Asker, tacir, hırsız, korsan gibi sınıflardan birisini seçerek kaderimizi çizebiliyoruz. Hem sıra tabanlı hem de gerçek zamanlı görevlere yer verilen oyunda son derece kolay kulalnılabilen bir kontrol mekanizmasına yer verilmiş. Ekranın sol ve sağ taraflarında konumlandırılmış olan dijital butonlar sayesinde gemimizi kontrol edebiliyoruz.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Plancon: Space Conflict, bilim-kurgu oyunlarından hoşlanan oyunseverlerin denemesi gereken seçeneklerden birisi.

Emircan Erdoğan

Plancon: Space Conflict

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
369 MB DOSYA BOYUTU

Plancon: Space Conflict, uzay savaşlarına katıldığımız ve düşmanlarımıza karşı mücadele ettiğimiz bir bilim-kurgu oyunu.

Plancon: Space Conflict, iPhone ve iPad cihazlarda oynanmak üzere özenle tasarlanmış bir uzay savaşı oyunu. Bilim-kurgu türüne merakı olan oyunseverleri cezbeden Plancon: Space Conflict'teki temel amacımıza uzay gemimizin kontrolünü ele alarak uzay boşluğunda karşılaşacağımız rakipleri alt etmek.

Bunu başarmak pek de kolay olmuyor çünkü uzayın derinlikleri sürprizlerle dolu. Kolay gemilerle karşılaştığımız zaman pek problem olmuyor fakat güçlü gemiler tüm yeteneklerimizi sınıyor. Üstelik ilk başlarda sahip olduğumuz gemi epey ilkel ve silahları hiç de güçlü değil.

Neyse ki rakipleri yok ettikçe para kazanıp yeni gemiler ve silahlar satın alabiliyoruz. Bu konuda liste epey bir uzun tutulmuş. Lazerlerden tutun da roketatarlara kadar uzanan geniş çaplı bir silah yelpazesi var. Buna ek olarak dilersek yeni gemiler de satın alabiliyoruz.

Plancon: Space Conflict'te korsan, hırsız, tacir ve askerden oluşan farklı türde sınıflar var. Bunlardan istediğimizi seçip kaderimizi o doğrultuda çizebiliyoruz.

Klaiteli grafikleri, akıcı oyun yapısı ve dinamik atmosferi ile Plancon: Space Conflict, keyifli bir savaş oyunu deneyimi yaşamak isteyenlerin göz atması gereken bir seçenek.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Modern Conflict

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur.
  • Conflict of Nations: World War 3 APK

    Conflict of Nations: World War 3 APK, stratejik bir savaş oyunudur. Stratejilerin kullanıldığı oyun da çevrim içi savaşlar yapabilirsiniz.
  • VEGA Conflict

    VEGA Conflict uzay temalı oyunlardan keyif alanların denemesi gereken alternatiflerden birisi.
  • Modern Conflict 2

    Modern Conflict 2, strateji oyunu olarak sunulan tanklarla savunma ve işgal oyununun ikincisi.
  • Star Conflict Heroes

    Star Conflict Heroes APK mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Sandbox In Space APK

    Sandbox in Space APK, ister arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza oynayabildiğiniz bir sanal galaksi aksiyon oyunudur.
  • Space Fighter Ultron

    Space Fighter Ultron hızlı ve aksiyon dolu bir mobil oyundur
  • Space Marshals 2

    Space Marshals 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur