Planet of Cubes: Multi Craft

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
87 TOPLAM İNDİRME

Planet of Cubes: Multi Craft, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunudur.

Planet of Cubes: Multi Craft, çok oyunculu bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden oynayabileceğiniz bu oyunda, sonsuz dünyada blok kurabilir, onları kiralayabilir ve milyonlarca oyuncuyla sohbet edebilirsiniz. Her yaştan insanın keyifli vakit geçirebileceği bu oyuna dilerseniz biraz daha yakından bakalım. 

Öncelikle oyunun grafiklerinden bahsederek söze başlayalım. Minecraft oyunundan aşina olduğumuz üzere Planet of Cubes: Multi Craft'da 8bit grafiklere sahip ve şirin bir evrende keyifli vakit geçirmemize olanak tanıyor. Grafik anlamında takıntılıysanız tavsiye edemem ama oynanış iyi olsun ben varım derseniz tam size göre bir oyun diyebilirim. Sınırsız keşif yapabileceğiniz bu oyunda eski kaleler, katedraller, kayıp gemi ve uçaklar, uçan adalar, şehirler ve megapoller, epik anıtlar ve daha fazlasını da keşfedebilme imkanına sahip olacaksınız. Tamamen ücretsiz olduğunu da söylemeden geçmeyelim. 

Özellikleri:

  • Dünya çapında milyonlarca oyuncu
  • Kendi alanlarınızı kiralayabilme ve yaratıcı binalar inşa edebilme
  • Global chat
  • Sınırsız sayıda mükemmel yapı keşfetme
  • 160'ın üzerinde oyuncu yüzü seçebilme imkanı
Gökhan Abay

Planet of Cubes: Multi Craft

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
134 MB DOSYA BOYUTU

Planet of Cubes: Multi Craft, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunudur.

Planet of Cubes: Multi Craft, çok oyunculu blok kurma oyunu olarak dikkat çekiyor ve iPhone ve iPad cihazlarda oynanabiliyor. Minecraft gibi 8bit grafiklere sahip bu oyunda, sonsuz sayıda blok kurabilir, küplerden yapılmış dünyada başka oyuncularla sohbet edebilirsiniz. Her yaştan insanın keyifli vakit geçirebileceği bu oyunu denemenizi mutlaka öneriyorum. 

Planet of Cubes oyunu bu kategoride yer alan oyunlara temel yapı olarak çok benziyor. Bizlere yaratıcılığımızı konuşturmak için sonsuz bir serbestlik veren oyunda, eski kaleler, katedraller, kayıp gemi ve uçaklar, uçan adalar, şehirler ve megapoller, epik anıtlar ve daha fazlasını keşfedebiliyoruz. Oyunun online olması elbette en büyük özelliği, bunun yanında global sohbet imkanı vermesiyle de daha eğlenceli bir hale bürünmesine neden oluyor. 

Sonsuz keşifler yapıp, yaratıcılığınızı konuşturabildiğiniz Planet of Cubes: Multi Craft oyununu ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Bağımlısı olacağınızı şimdiden söyleyebilirim.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Block Craft APK

    Block Craft APK Android oyunu Minecraft benzeri oyun arayanlara önerilir. En iyi simülasyon oyunlarından Block Craft 3D mod APK ücretsizdir.
  • Craft World APK

    Craft World APK'da, hayalinizdeki her şeyi yapabilir ve akıllı cihazlarınızda Minecraft benzeri oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.
  • Planet Gold Rush

    Planet Gold Rush, kendi madeninizi inşa ettiğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunudur.
  • City Craft: Herobrine

    City Craft: Herobrine'de açık dünyada yer alarak hayatta kalmaya çalışıyoruz.
  • SkyBlock: Survival Craft

    SkyBlock: Survival Craft, Android işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir hayatta kalma oyunu.
  • Fishing Planet APK

    Akıllı telefonlarınızda balık tutma keyfi yaşayacağınız Fishing Planet APK, muhteşem grafikleri ve oyun fiziğiyle birlikte karşımıza çıkıyor.
  • The Ark of Craft: Dinosaurs

    The Ark of Craft: Dinosaurs mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir hayatta kalma oyunudur
  • Medieval Craft: Town Building

    Medieval Craft: Town Building açık dünya oyunlar oynamaktan keyif alan oyunseverler hitap eden ücretsiz bir oyun.