PlanetSide 2 Mobile Uplink

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
283 TOPLAM İNDİRME

PlanetSide 2 Mobile Uplink, dünyaca ünlü oyunlardan biri olan PlanetSide 2'nin resmi rehber ve bilgilendirmeye yönelik Android uygulaması.

PlanetSide 2 Mobile Uplink, dünyaca ünlü oyunlardan biri olan PlanetSide 2'nin resmi rehber ve bilgilendirmeye yönelik Android uygulaması.

PlanetSide 2 yapımcıları tarafından resmi olarak sunulan bu uygulama söz konusu oyunla ilgili bir oyuncunun ihtiyacı olabilecek neredeyse tüm bilgileri sunabiliyor. Silahlar, araçlar, sınıflar ve oyuna dair diğer birçok alanda popüler birinci şahıs oyunun müdavimlerine yardımcı olunuyor.

Oyun içi karakterlere yönelik sesli sohbet ve topluluk kütüphanesi de PlanetSide 2 Mobile Uplink uygulamasının bünyesinde yer alıyor.

PlanetSide 2 Mobile Uplink ile her türlü silah, araç ve sınıflara dair basit düzeyden detaylı istatistiklere kadar geniş bir alanda bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca hasar, atış hızı ve doldurma hızı konusunda öngörüleri görebilir, karakterle yönelik çok detaylı bilgilere erişebilirsiniz.

Onur Şendere

PlanetSide 2 Mobile Uplink

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
139 TOPLAM İNDİRME

PlanetSide 2 Mobile Uplink, PlanetSide 2 oyunu üzerine hazırlanmış kapsamlı bir rehber ve veri uygulamasıdır.

PlanetSide 2 Mobile Uplink, PlanetSide 2 oyunu üzerine hazırlanmış kapsamlı bir rehber ve veri uygulamasıdır.

iPhone ve iPad için özel olarak hazırlanmış olan PlanetSide 2 Mobile Uplink ile söz konusu oyuna ait hemen her veriye ulaşmanız ve bu sayede başarıya bir adım daha yaklaşmanız mümkün. Silahlar, sınıflar, araçlar ve oyunla ilgili rehber niteliğinde yüzlerce kateroriye dair bilgilere erişilebilir. Oyunun yapımcısı tarafından üretilen bu resmi uygulama sayesinde ihtiyacınız olabilecek bilgilere erişerek başarı şansınızı yükseltebiliyorsunuz.

Her aracın, her silahın ve her sınıfın alt konularına dair verileri sorgulayabilir ve stratejinizi oluştururken bu bilgileri kullanabilirsiniz. Tabii ki tüm bu avantajlar sizin karakterinizle aranızdaki bütünlüğe katkı sağlıyor.

Onur Şendere

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • VirusTotal Uplink

    VirusTotal Uplink, Android cihazınızda kullanabileceğiniz bir güvenlik uygulamasıdır
  • WiFi & Mobile Network Speed

    WiFi | Mobile Network Speed
  • Revo Uninstaller Mobile

    Revo Uninstaller Mobile, Android telefonunuzdaki uygulamaları kaldırmanıza yardımcı olur.
  • HUAWEI Mobile WiFi

    HUAWEI Mobile WiFi, Huawei marka mobil modeminizi Android cihazınızdan yönetmenize izin veren uygulamadır.
  • UPS Mobile

    UPS Mobile uygulaması ile Android cihazlarınızdan UPS Kargo tarafından taşınan gönderilerinizin takibini kolaylıkla yapabilirsiniz.
  • Vellamo Mobile Benchmark

    Vellamo Mobile Benchmark uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan benchmark yani hız testlerini gerçekleştirebiliyorsunuz.
  • Yandex Opera Mobile

    Opera Mobile uygulamasının Yandex tarafından Android cihazlar için yeniden düzenlediği web tarayıcısıdır.
  • Norton Mobile Security

    Norton Mobile Security, Android cihazınızı koruma altına alan, ek güvenlik seçenekleri sunan bir uygulamadır.