Plants vs. Zombies Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,917 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Plants vs. Zombies Heroes mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online kart oyunudur

Plants vs. Zombies Heroes eğer boş zamanlarınızı keyifli bir şekilde değerlendirmek istiyorsanız bir hayli hoşunuza gidebilecek bir mobil kart oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Plants vs. Zombies Heroes, oldukça popüler bir kule savunma oyunu serisi olan Plants vs. Zombies'in fantastik dünyasında geçen bir hikayeye sahip. Acımasız zombiler ve kararlı bitkiler ezeli savaşlarına bu oyunda farklı bir boyut kazandırıyorlar. Plants vs. Zombies Heroes'da favori zombi ya da bitki kahramanlarınızı ve onların özel yeteneklerini temsil eden kartları topluyoruz, kendi destemizi oluşturuyoruz ve rakiplerimizin karşısına çıkıyoruz.

Plants vs. Zombies Heroes'daki karşılaşmalar taktiksel bir yapıya sahip. Sahip olduğunuz her kart kendine has istatistiklere ve yeteneklere sahip. Bu yeteneklerden ne zaman ve nasıl yararlandığınız, rakibinizin taktiklerine karşı nasıl bir strateji izlediğiniz oyunda başarılı olup olmayacağınızı belirliyor.

Can Erdil Şentürk

Plants vs. Zombies Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
363 TOPLAM İNDİRME
97.9 MB DOSYA BOYUTU

Plants vs. Zombies'in mobil kart oyunu

Plants vs. Zombies Heroes sevilen kule savunma oyunu Plants vs. Zombies'te yer alan kahramanlarla online arenalarda savaşmanıza imkan tanıyan bir mobil kart oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Plants vs. Zombies Heroes, bize Plants vs. Zombies dünyasında geçen alternatif bir macera sunuyor. Oyunda zombilerin ve bitkilerin arasındaki bitmek bilmeyen savaş online arenalara taşınıyor ve oyuncular taraflarını seçerek kartlarını konuşturuyorlar.

Plants vs. Zombies Heroes'da 20 farklı Plants vs. Zombies kahramanını temsil eden kartlar yer almakta. Oyunda bu kahramanların sahip oldukları süper yeteneklerden faydalanabiliyoruz. Ayrıca farklı yetenekleri temsil eden kartları da kullanabiliyoruz. Oyundaki stratejimizi belirlerken kartlarımızın sahip oldukları yetenekleri göz önünde tutuyoruz ve rakibimizin yaptığı hamlelere göre bir taktik izliyoruz.

Plants vs. Zombies Heroes hızlı ve heyecanlı karşılaşmalar yapmanıza imkan tanıyor. Eğer boş zamanlarınızı keyifli bir şekilde değerlendirmek isterseniz Plants vs. Zombies Heroes'u denemenizi tavsiye ediyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Plants vs Zombies Free APK

    Plants vs Zombies APK Android oyununda yetiştirdiğiniz bitkilerle zombileri yok ediyorsunuz. Bitkiler Zombilere Karşı oyunu ücretsiz!
  • Plants vs Zombies 2 APK

    Plants vs Zombies 2 APK Android oyunda bitkilerle zombilerin savaşı devam ediyor! Bitkiler Zombilere Karşı 2 oyunu strateji gerektirir.
  • Plants vs. Zombies 3

    Plants vs. Zombies 3 Android İndir: Mobildeki en iyi kule savunma oyunlarından biri
  • Hero Panda vs Zombies

    Hero Panda vs Zombies, karakterinizle birlikte zombilerle savaşmanızı amaçlayan aksiyon dolu bir mobil oyundur.
  • Laser Vs Zombies

    Laser Vs Zombies, zeka oyunlarından keyif alıyorsanız sizleri uzun süre ekran başında tutacaktır.
  • Bomberman vs. Zombies

    Bomberman vs. Zombies, atari oyuncularının vazgeçilmezi bombermani zombilerle buluşturan bir Android oyunu.
  • Samurai vs Zombies Defence 2

    Samurai vs Zombies Defence 2, samurai olarak köyünüzü zombi saldırılarına karşı koruduğunun oyunun ikinci sürümü.
  • Judge Dredd vs. Zombies

    Judge Dredd vs. Zombie oyununda ölümcül zombileri yok ederek hayatta kalmanız gerekiyor.