Play-Doh TOUCH

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
971 TOPLAM İNDİRME

Play-Doh TOUCH, Android cihazlarda oynanabilen renkli görsellere sahip bir oyun hamuru oyunudur.

Play-Doh TOUCH, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun hamuru oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Çocuklara yönelik olarak piyayasa sürülen Play-Doh TOUCH oyunu yaratıcılığı arttırıyor.

Maceralarla donatılmış bir dünyada geçen oyunda Play-Doh oyun hamurlarıyla geliştirilen modelleri sanal dünyaya aktarabiliyor ve onlara hayat verebiliyorsunuz. Beyaz bir yüzeye yerleştirilmiş oyun hamurunu telefonun kamerasıyla tarıyor ve geliştirilen şeklin sanal dünyada hayat bulmasını sağlayabiliyorsunuz. Özellikle çocuklar için geliştirilmiş olan oyun ile eserlerinizi daha canlı hissedebiliyorsunuz. Çocukların yaratıcılıklarını geliştiren uygulama aynı zamanda onları ekran başına kitliyor. Rengarenk dünyalarda yaratıkları karakterlerle oynama şansı sunan Play-Doh TOUCH, tamamen ücretsiz değil. Bu nedenle olumsuzluk yaşamamak için oyunu çocuğunuza sunmadan önce uygulama içi satın alımları kapatmanızda fayda var. Play-Doh TOUCH oyununu mutlaka çocuklarınız için indirmelisiniz.

Play-Doh TOUCH oyununu Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarına ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Play-Doh TOUCH

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
118 TOPLAM İNDİRME
278 MB DOSYA BOYUTU

Play-Doh TOUCH, play doh oyun hamuru ile oynanan renkli görsellere sahip bir mobil oyun.

Play-Doh TOUCH, Play-Doh oyun hamuruyla oynanan yeni nesil çocuklara özel rengarenk görselli harika bir mobil oyun. iPhone ve iPad’inizde oyun oynamaya meraklı çocuğunuz için gönül rahatlığıyla seçebilirsiniz.

Oyun içerisindeki tüm karakterleri çocukların yaratıcıklarını kullanarak kendilerinin yapmasına izin veren Play-Doh TOUCH, sadece Play-Doh oyun hamuruyla kullanılmak üzere tasarlanmış özel bir oyun ya da uygulama.

Play-Doh oyun hamuruyla şekillendirerek yaratılan renkli karakterleri oyun içerisine almak için tek yapılması gereken cihazın kamerasını oyun hamuruna yöneltmek. Kısa bir tarama işleminin ardından karakter olduğu gibi oyuna aktarılıyor. Ancak hamurun beyaz bir yüzeye yerleştirilmiş olması gerekiyor.

Su dünyası, mağara dünyası, orman dünyası, çöl dünyası gibi çocukları ekran başına kilitleyecek rengarenk dünyalarda yaratıkları karakterlerle oynama şansı sunan Play-Doh TOUCH, tamamen ücretsiz değil. Bu bağlamda çocuğunuza sunmadan önce uygulama içi satın alımları kapatmanızda fayda var.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World War Doh

    World War Doh Android oyununda ordu kurup rakiplerinize hükmediyorsunuz.
  • My Talking Angela 2 APK

    My Talking Angela 2 APK veya Google Play'den Android telefonlara indirilebilen sanal evcil hayvan oyunu.
  • My Talking Tom APK

    My Talking Tom APK veya Google Play'den Android telefonlara yüklenebilir. Benim Konuşan Tom'um, en popüler sanal evcil hayvan oyunudur.
  • Touch By Touch

    Touch By Touch, süper kahramanlarla canavarları karşı karşıya getiren bir Android oyunu.
  • Assistive Touch APK

    Assistive Touch APK, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yardımcı araçtır.
  • TRT Çocuk Akıllı Tavşan

    TRT Çocuk Akıllı Tavşan Android oyununda sevimli bir tavşanın yerine geçiyorsunuz.
  • TRT Çocuk Anaokulum

    TRT Çocuk Anaokulum Android uygulaması çocukları okul öncesi eğitime hazırlıyor.
  • TRT Yapboz

    TRT Yapboz uygulamasında, çocuklarınızın hayal gücünü geliştirecek birbirinden güzel yapbozlara ulaşabilirsiniz.