Pocket Build

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME
55 MB DOSYA BOYUTU

Harika zaman geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu

Pocket Build, harika vakit geçirebileceğiniz bir mobil simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Kendi eşsiz dünyanızı yaratabileceğiniz oyunda hayal gücünüzü kullanarak kendi şehrinizi inşa ediyorsunuz. Beğenerek oynayabileceğinizi söyleyebileceğim oyunda yüzlerce farklı içerik yer alıyor. Kendinize çiftlik kurabileceğiniz ya da fantastik bir şehir oluşturabileceğiniz oyunda zaman ve mekan sınırı olmadan harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Sonsuz imkanlara sahip olduğunuz oyunda ağaçlardan insanlara, hayvanlardan yiyeceklere kadar pek çok detay yer alıyor. Yüzlerce inşa edilebilir öğenin yer aldığı oyunda kilitli öğelerin kilidini açarak daha renkli bir şehir kurabiliyorsunuz.

Gelişmiş kontrol mekanizması ve renkli görselleriyle dikkat çeken Pocket Build, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Bu tarz oyunları seviyorsanız Pocket Build sizleri bekliyor. Hayvan çiftlikleri kurup yönetebileceğiniz, tarlalar kurup hasat edebileceğiniz ve fabrikalar kurup işletebileceğiniz oyunda her detay yer alıyor. Gerçek bir dünyayı simüle edebileceğiniz Pocket Build oyununu kaçırmayın.

Pocket Build oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Pocket Build

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
377 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir simülasyon oyunu

Pocket Build, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil simülasyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Hayal gücünüzü kullanarak kendi eşsiz dünyanızı oluşturabileceğiniz oyunda keyifli vakit geçirebiliyorsunuz. Beğenerek oynayabileceğiniz oyunda yüzlerce farklı itemi kullanarak şehrinizi kuruyorsunuz. Şehrinizi giderek büyüterek megakent yapabileceğiniz oyunda her detay yer alıyor. Binalar ve kaleler inşa edebileceğiniz oyunda isterseniz fantastik bir atmosfer de yaratabiliyorsunuz. Şehir kurma oyunu sevenlerin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Pocket Build, sizleri bekliyor.

Sonsuz imkanlara sahip olduğunuz oyunda ağaçlardan insanlara, hayvanlardan yiyeceklere kadar pek çok detay yer alıyor. Yüzlerce inşa edilebilir öğenin yer aldığı oyunda kilitli öğelerin kilidini açarak daha renkli bir şehir kurabiliyorsunuz. Gelişmiş kontrol mekanizması ve renkli görselleriyle dikkat çeken Pocket Build, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Gerçek bir dünyayı simüle edebileceğiniz Pocket Build oyununu kaçırmayın.

Pocket Build oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Blocky Farm

    Vegan dostu çiftlik kurma ve yönetme oyunu
  • Sunrise Village APK

    Çiftlik simülasyon oyunları arasına katılan Sunrise Village APK, online olarak oynanabiliyor.
  • Farming USA APK

    Farming USA APK, en iyi çiftlik oyunlarından Farming Simulator'a benzerliğiyle dikkat çeken Android simülasyon oyunu. Tarim simülatörü oynaması ücretsiz!
  • Kazançlı Çiftlik

    Kazançlı Çiftlik oyunuyla kendi çiftliğinizi kurarak para kazanmaya başlayabilirsiniz.
  • Farming Simulator 22 APK

    Farming Simulator 22 (FS 22) APK, gerçek tarım makinelerini kullandığınız çiftlik kurma ve yönetme simulasyon oyunu.
  • Blocky Farm Racing APK

    Blocky Farm Racing APK Android oyunu çiftlik simülatörü ve yarış oyunlarını bir araya getiriyor. Çiftlik hayatını yaşatan sürüş simülatörü internetsiz oynanabiliyor.
  • Farming Simulator 15 APK

    Farming Simulator 15 APK Android çiftlik oyunları arasında. Farmer Sim 2015 APK çiftçilik oyunu oynamak isteyenlere tavsiyemizdir.
  • Horse Farm

    Sevimli atların yer aldığı bir çiftlik oyunu