Pokémon Café Mix

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
94 MB DOSYA BOYUTU

Pokémon Café Mix Android Oyunu İndir: Pokemon Company'nin yeni oyunu

Pokémon Café Mix, pokemonlara lezzetli ikramlar sunan bir kafenin sahibi olduğunuz eşsiz bir bulmaca oyunu. Pokémon Quest, Pokémon Rumble Rush, Pokémon: Magikarp Jump oyunlarıyla ünlü The Pokemon Company tarafından geliştirilen Android oyununda Pokemon simgelerini birbirine bağlayarak Pokemon müşterilerinize içecek ve yemek hazılıyor, kafede harika vakit geçirmelerini sağlıyorsunuz.

Yeni Pokemon oyunu Pokemon Cafe Mix, kafe işletme ve üçlü eşleştirme türünü harmanlıyor. Kafenize sadece Pokemon’lar geliyor, siparişlerini alıp hazırlıyorsunuz ancak içecek ve yiyecekleri hazırlamak için tek yapmanız gereken Pokemon simgelerini dönen bir hareketle sürüklemek. Kafeniz büyüdükçe yeni Pokemon’ları işe alıyor, Pokemon’larla arkadaş oluyorsunuz. Kafeniz tanındıkça daha fazla Pokemon geliyor.

Erkan Calp

Pokémon Café Mix

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
125.6 MB DOSYA BOYUTU

Pokémon Café Mix iOS Oyunu İndir: Kafenize gelen Pokemon'ları eğlendirin.

Pokémon Café Mix, The Pokemon Company’nin yeni mobil oyunu. Pokémon Quest, Pokémon Rumble Rush, Pokémon: Magikarp Jump gibi birçok popüler mobil oyunun geliştiricisi olan Pokemon Company’nin imzasını taşıyan yeni Pokemon oyununda Pokemon’larla dolup taşan bir kafeyi işletiyorsunuz. Kafenize yalnızca birbirinden sevimli Pokemon’lar geliyor ve sayıları her geçen gün daha artıyor.

Pokemon’ları seviyor ve kafe işletme-üçlü eşleştirme oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız, Pokemon Cafe Mix’i tavsiye ederim. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan bulmaca oyununda kafenize gelen Pokemon’lara yiyecek ve içecek ikram ediyorsunuz. Pokemon’ların siparişlerini hazırlamak için simgeleri döndürerek sürüklemeniz, birbirine bağlamanız yeterli oluyor. Sevdiğiniz Pokemon’larla arkadaş olma hatta işe alma şansına sahipsiniz. Kafeniz Pokemon müşterileriyle tanındıkça, daha fazla Pokemon ağırlıyorsunuz ve kafe teklifleri ile kafenizi genişletiyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pokémon Café ReMix APK

    Kendi kafemizi kuracağımız Pokémon Café ReMix APK ücretsiz olarak yayınlandı.
  • Pokémon Shuffle Mobile

    Pokémon Shuffle Mobile, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir pokemon puzzle oyunudur.
  • Pokemon GO

    Pokemon GO APK, Pokemon karakterlerini bularak ilerlediğiniz artırılmış gerçeklik oyunu.
  • Pokemon UNITE

    Pokemon UNITE, Pokemon ve League of Legends karışımı stratejik takım savaşı oyunu. Pokemon UNITE Android Google Play'de!
  • Pokémon Rumble Rush

    Pokémon Rumble Rush (Android) indir: Pokemon severler için yeni mobil oyun
  • Pokémon Masters EX

    Pokémon Masters EX Android oyununda efsane Pokemon oyuncuları çarpışıyor.
  • Pokemon Quest

    Yeni Pokemon oyununda adada hazine arıyoruz.
  • Pokemon Playhouse

    Pokemon Playhouse, sevilen Pokémon'ların yer aldığı çocuklara yönelik bir Android oyunudur.