Poker Friends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
106 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Poker Friends, açacağınız özel odalarda sadece davet ettiğiniz arkadaşlarınız ile poker oynama keyfi yaşayabilirsiniz.

Poker Friends, diğer online oyuncular yerine sadece arkadaşlarınız ile özel masalarda poker oynama imkanı sunan eğlenceli ve ücretsiz bir Android poker oyunu.

Dilediğiniz zaman ve yerde arkadaşlarınız ya da tanıdıklarınız ile birlikte poker oynayabileceğiniz uygulamayı Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

İş yerinde, okulda, evde ya da gittiğiniz misafirliklerde yani gidebileceğiniz herhangi bir yerde poker oynama imkanı sunan oyun, ilk olarak özel bir poker masası kurmanızı istiyor. Daha sonra kurduğunuz bu özel masaya arkadaşlarınızı davet ederek poker oynamaya başlıyorsunuz.

Masada yer alan oyuncuların sıraları geldiğinde bildirim ile uyaran Poker Friends, böylece diğer oyuncuların bekleme sürelerini de azaltıyor.

Diğer oyuncuları da davet ederek yeni arkadaşlıklar kazanmanızı sağlayan oyun içerisinde mesajlaşma özelliği mevcut. Böylece tanımadığınız kişileri de masanıza davet edip ya da onların masasına dahil olup onlarla tanşıp sohbet etme şansını elde edebilirsiniz.

Misafir modu sayesinde isimsiz olarak diğer masalarda poker oynayabileceğiniz oyunun asıl hazırlanış amacı arkadaşlarınız arasında poker oynayabilmeniz. Her 4 saatte bir ücretsiz çip dağıtımı yapılan Poker Friends'i Android akıllı telefon ve tabletlerinize indirerek sınırsız poker oynama keyfini çıkarın.

Barış YANIK

Poker Friends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
51 MB DOSYA BOYUTU

Poker Friends, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde özel odalar kurarak sadece arkadaşlarınız ile birlikte poker oynayabileceğiniz ücretsiz bir iOS kart oyunu.

Poker Friends, sadece arkadaşlarınızı davet ederek özel bir masada poker oynayabileceğiniz hem ücretsiz hem de eğlenceli bir iOS poker oyunu.

Kuracağınız özel poker masalarına sadece arkadaşlarınızı davet edebiliyor olduğunuz gibi, tanımadığınız diğer oyuncuları da davet ederke onlarla hem poker oynayabilir hem de sohbet ederek tanışıp, arkadaş olabilirsiniz.

Düzenli olarak verilen ücretsiz çipler sayesinde para harcamanıza gerek kalmadan dilediğiniz kadar online poker oynama keyfi sunan Poker Friends, iOS platformunda olduğu gibi Android platformunda da bulunuyor.

Haftalık olarak düzenlenen en çok puan alan oyuncu etkinliğini kazanarak sürpriz hediyeler kazanabileceğiniz oyunda en önemli özellik, özel poker masaları kurarak sadece arkadaşlarınız ile poker oynayabiliyor olmanız.

Misafir olarak diğer oyuncuların oyunlarına girebileceğiniz oyunun masa grafikleri de oldukça güzel. Eğer iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynaybileceğiniz ücretsiz ve eğlenceli bir onliner poker oyunu arıyorsanız Poker Friends'i hemen indirip denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Poker Türkiye

    Poker Türkiye, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir kart oyunudur.
  • PokerStars Poker

    PokerStars Poker, Android mobil cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak poker oynayabileceğiniz başarılı bir online poker oyunu.
  • Texas Poker

    Texas Poker, diğer poker oyunlarına göre daha farklı ve eğlenceli olan ücretsiz ve online Android poker oyunu.
  • Poker Extra

    Poker Extra, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz ücretsiz ve çevirimiçi bir poker oyunudur.
  • World Series of Poker

    World Series of Poker, profesyonel olarak online poker oynamak isteyenler için geliştirilen eğlenceli ve ücretsiz bir Android poker oyunu.
  • Appeak Poker

    Appeak Poker, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde online olarak poker oynayıp eğlenmenizi sağlayan ücretsiz bir Texas Holdem Poker oyunu.
  • Live Hold'em Poker Pro

    Live Hold'em Poker Pro, Android platformundaki en iyi Texas Hold'em Poker uygulamalarından biri olarak milyonlarca oyuncu ile birlikte Poker oynama imkanı sunuyor.
  • Zynga Poker

    Zynga Poker, Zynga tarafından sunulan dünyanın en popüler çevrim içi poker oyunu ve onun uygulamasıdır.