Poker God

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir poker oyunudur.

Poker God, Android cihazlarınızda ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz eğlenceli bir poker oyunudur. Henüz kasımda marketlerde yerini almış olduğundan indirme sayısı az görünebilir fakat giderek artacağından eminim.

Bu tür oyunlarda kişi sayısının fazlalığı oyunu eğlenceli kıldığından şu an oynamak biraz zor olabilir, zira sizi birileriyle eşleştirmesi gerekiyor ve az kişi olduğundan çok fazla eşleştiremiyor, bu yüzden az oynayabiliyorsunuz. Fakat ileriki zamanlarda çok daha eğlenceli olacağından eminim.

Marketlerde pek çok poker oyunu var elbette fakat Poker God bunların hepsinden farklı. Çünkü burada oyunu turn based yani sıra tabanlı oynuyorsunuz. Fakat elbette isterseniz gerçek zamanlı oynama şansınız da var.

Her oyun bir turnuva gibi işliyor ve aynı anda 7 masaya kadar oyuna katılabiliyorsunuz. Oyunu ister rastgele insanlarla isterseniz de arkadaşlarınızla oynayabiliyorsunuz. Tek oturuşta bir oyunu bitirmeye zamanınız yoksa daha sonra oynamak üzere bırakabiliyorsunuz.

Sıra tabanlı olması sebebiyle tercih edilecek oyunlardan olduğunu düşündüğüm Poker God'ı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Poker God

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir poker oyunudur.

Mobil marketlerde oynayabileceğiniz pek çok poker oyunu var. Özellikle Zynga Texas Hold'em varken neden başka poker oyunlarına bakayım diye düşünüyor olabilirsiniz. Fakat bunu tekrar düşünün zira Poker God benzerlerinden çok farklı bir poker oyunu.

Poker God'ı diğerlerinden farklı kılan en önemli özelliği oyunu turn based yani sıra tabanlı oynayabilme şansına sahip olmanız. Yani diyelim ki bir oyunu aynı anda oturup bitirecek vaktiniz yok, kapatıp daha sonra sıra size geldiğinde devam edebiliyorsunuz. Fakat isterseniz gerçek zamanlı oynama şansına da sahipsiniz.

Oyunda her oyun turnuva gibi oynanıyor ve aynı anda 7 masaya oturup oynayabiliyorsunuz. Isterseniz arkadaşlarınızla isterseniz de rastgele kişilerle oynayabiliyorsunuz. Bu tür oyunlarda genelde kişi sayısının fazla olması avantaj oluyor çünkü rastgele kişilerle eşleşip daha fazla oyun oynayabiliyorsunuz. Şu anda kişi sayısı az olsa da ilerde artacağına inanıyorum.

Oyunun grafikleri ve görselleri de hayli hoş. Pastel renklerle ve gözü yormayan fontlarla oluşturulmuş olan oyun, pokere başlamak isteyenler için ideal diyebilirim. Eğer siz de poker seviyorsanız bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Poker Türkiye

    Poker Türkiye, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir kart oyunudur.
  • PokerStars Poker

    PokerStars Poker, Android mobil cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak poker oynayabileceğiniz başarılı bir online poker oyunu.
  • Texas Poker

    Texas Poker, diğer poker oyunlarına göre daha farklı ve eğlenceli olan ücretsiz ve online Android poker oyunu.
  • Poker Extra

    Poker Extra, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz ücretsiz ve çevirimiçi bir poker oyunudur.
  • Live Hold'em Poker Pro

    Live Hold'em Poker Pro, Android platformundaki en iyi Texas Hold'em Poker uygulamalarından biri olarak milyonlarca oyuncu ile birlikte Poker oynama imkanı sunuyor.
  • World Series of Poker

    World Series of Poker, profesyonel olarak online poker oynamak isteyenler için geliştirilen eğlenceli ve ücretsiz bir Android poker oyunu.
  • Appeak Poker

    Appeak Poker, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde online olarak poker oynayıp eğlenmenizi sağlayan ücretsiz bir Texas Holdem Poker oyunu.
  • DH Texas Poker

    DH Texas Poker, DroidHen şirketinin geliştirmiş olduğu başarılı ve yeni bir Android poker oyunudur.