Posta eGazete

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
839 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Android için Posta e gazete uygulaması, Posta gazetesini ve eklerinin tamamını Android telefonunuz ya da tabletiniz aracılığıyla okumanızı sağlar.

Android için Posta eGazete uygulaması, Posta gazetesini ve eklerinin tamamını Android telefonunuz ya da tabletiniz aracılığıyla okumanızı sağlar.

Gündemdeki en son gelişmeleri takip etmek için hemen Android cihazınızdan uygulamayı açarak Posta eGazete’ye ulaşabilirsiniz. Fotoğraf galerileri ve videolar ile zenginleştirilen bu uygulamanın deneme sürümü ücretsiz olarak indirilebilir ve 7 gün süreyle kullanılabilir. Deneme süresinin bitiminden sonra aylık 5,49 TL’ye ya da yıllık 59,99TL’ye abone olabilirsiniz.

Sibel Aflazi

Posta eGazete

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME
14.8 MB DOSYA BOYUTU

Posta eGazete, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde kullanabileceğiniz resmi Posta gazetesi iOS uygulaması.

Posta eGazete, popüler ve sevilen gazetelerimizden bir tanesi olan Posta'nın iPhone ve iPad'lere uyarlanmış mobil gazete uygulaması.

Posta gazetesine online olarak ulaşabileceğiniz uygulama sayesinde her daim Posta gazetesine erişerek dilediğiniz yazıları okuyabiliyorsunuz. Uygulamayı ücretsiz olarak indirip 1 hafta boyunca ücretsiz kullanabiliyorsunuz fakat bu süre sonunda aylık ya da yıllık abonelik alarak devam etmeniz gerekiyor.

Eğer gazete taşımak ya da okumak zor geliyorsa, gazetenizi iOS mobil cihazlarınıza Posta eGazete uygulaması ile taşıyabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hurriyet E-gazete

    Android için Hürriyet Egazete uygulamasıyla Hürriyet gazetesine ve gazete eklerine Android telefonunuzdan ya da tabletinizden ulaşmanız mümkün.
  • Posta Gazetesi

    Türkiye ve dünya gündemindeki son gelişmeleri Posta Gazetesi uygulamasından öğrenebilirsiniz.
  • Fanatik eGazete

    Android için Fanatik eGazete uygulamasıyla Fanatik gazetesine ve gazete eklerinin tamamına Android telefonunuzdan ya da tabletinizden ulaşmanız mümkün.
  • Ontrava

    Ontrava, Android cihazlarınızda iş ve yaşam haberlerini takip edebileceğiniz bir haber okuma uygulamasıdır.
  • Inoreader

    Inoreader başarılı bir RSS okuyucu olarak karşımıza çıkıyor ve kullanıcılara gündemi takip etme şansı sunuyor.
  • Medium

    Mobil cihazınızdan yazılı içerik üretmek veya takip etmek istiyorsanız size özel olarak hazırlanmış Medium isimli bu uygulama ile tanışın.
  • CNN Türk

    CNN Türk Android uygulaması ile ülke ve dünya gündemini takip edebilir, CNN Türk'ün radyo ve tv yayınlarını canlı olarak takip edebilirsiniz.
  • Dijimecmua

    Dijimecmua, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir dergi okuma uygulamasıdır.