Potentia

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,545 TOPLAM İNDİRME

Potentia, TPS kamera açısıyla oynanan bir hayatta kalma oyunudur

Potentia, 6 Türk geliştiricinin birlikte sıfırdan hazırladığı hayatta kalma oyunu türünde bir aksiyon oyunu.

Post apokaliptik bir hikayenin konu alındığı oyunda Victor adlı kahramanımızın hayatta kalma mücadelesine tanık oluyoruz. Yaşanan felaket sonrası medeniyet tamamen çöküyor, yasalar ve kurallar geçersiz kalıyor. Kahramanımız Victor tekrar doğa kanunlarının geçerli olduğu bir dünya içerisinde kendisini buluyor. Bu dünyada sadece güçlünün mü hayatta kalabileceğini ya da aklımızı kullanarak akıllı olanın mı hayatta kalabileceğini belirlemek ise bize düşüyor.

Potentia TPS kamera açısıyla, yani 3. şahıs kamera açısıyla oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu şeklinde tasarlanmış. Oyunda düşmanlarınız karşısında nasıl bir taktik izleyebileceğinizi siz belirliyorsunuz. Dilerseniz gizlice ilerleyerek kendinizi belli etmeden düşmanlarınızı temizleyebilir, dilerseniz silahlarınızı konuşturarak aksiyona dalabilirsiniz. Temel amacınız hayatta kalmak olduğu için bu hedefinize nasıl ulaştığınız önem taşımıyor.

Tek kişilik bir oyun tecrübesi sunacak Potentia'nın grafiklerinin tatmin edici kalitede olduğu söylenebilir. Aşağıda yer alan videoda Potentia'nın oynanış görüntülerine de yer veriliyor:

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Book Of Potentia 2

    Book Of Potentia 2 kuşbakışı kamera açısıyla oynanan bir aksiyon oyunudur
  • UNDECEMBER

    UNDECEMBER ile geleneksel Hack & Slash ve ARPG oyunlarına elveda. Türünün en farklı yapımlarından biri olan UNDECEMBER ile sürekli karakterinizi geliştirin.
  • Kingmakers

    Kingmakers ile daha önce hiç görmediğiniz bir Orta Çağ oyununa hazırlanın. Gelecekten gelen karakteriniz ile kimin kral olacağına siz karar verin.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • Dungeons & Dragons: Dark Alliance

    Dungeons & Dragons: Dark Alliance, üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu.
  • Valfaris

    Heavy Metal ile bezenmiş, bilim kurgu soslu bir aksiyon oyunu mu arıyorsunuz? Valfaris tam aradığınız o oyun olmaya aday.
  • Conqueror's Blade

    Conqueror's Blade ile savaş alanına hükmedin. Taktiğinizi ve stratejinizi kullanarak aksiyonun içine dalın.
  • Hades

    Hades Steam'de! 2020'nin en iyi PC oyunları arasında gösterilen Hades, Supergiant Games imzalı aksiyon rpg oyunu.