POTO - Photo Collage Maker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME

POTO - Photo Collage Maker ile fotoğraflarınıza renk katabiliyor ve özgürce düzenlemeler yapabiliyorsunuz

POTO - Photo Collage Maker, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme aracı olarak karşımıza çıkıyor. Kolay kullanıma sahip uygulama ile hoş fotoğraflar elde edebiliyorsunuz.

Kullanışlı özelliklere sahip bir kolaj uygulaması olan POTO, birkaç dokunuş ile harikalar yaratabileceğiniz bir araçtır. Güçlü özellikere sahip olan POTO, 12 fotoğrafa kadar destek sunuyor. 12 fotoğrafa kadar kolaj yapabilme imkanıı sunan uygulama, aynı zamanda sanatsal filtreleriyle de fotoğraflarınızın kalitesinin artmasını sağlıyor. Birbirinden sevimli çıkartmaların da yer aldığı POTO ile fotoğraflarınıza en uygun stickerları yapıştırabiliyorsunuz. Dilerseniz eğlenceli fotoğraflar meydana getirebiliyor, dilerseniz de sanatsal işler çıkartabiliyorsunuz. Onlarca farklı efekt ile de fotoğraflarınıza renk katabiliyorsunuz. Eğer fotoğraflarla uğraşan biriyseniz POTO uygulaması mutlaka telefonlarınızda olması gerekiyor.

Gayet kolay bir kullanıma sahip olan POTO uygulaması ile fotoğraflarınıza yazı da ekleyebiliyorsunuz. Yazı ekleme, döndürme, ölçeklendirme ve boyutlandırma özelliklerine de yer verilen POTO tam not almayı da hak ediyor. POTO uygulamasını mutlaka denemelisiniz.

POTO uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

POTO - Photo Collage Maker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
157 TOPLAM İNDİRME
53 MB DOSYA BOYUTU

POTO - Photo Collage Maker ile fotoğraflarınıza renk katabiliyor ve özgürce düzenlemeler yapabiliyorsunuz

POTO - Photo Collage Maker, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz harika bir kolay uygulaması olarak dikkat çekiyor. Birkaç dokunuş ile hoş fotoğraflar elde etmenizi sağlayan POTO ile çok eğleniyorsunuz.

Güçlü özellikleri ve kolay menüleriyle dikkatimizi çeken POTO, işlevsel özelliklere sahip bir fotoğraf düzenleme aracıdır. Harika fotoğraflar elde etme imkanı sunan POTO ile sanatsal işler ortaya çıkarabiliyorsunuz. 12 farklı fotoğrafa kadar destek sunan kolaj özelliği ile çok resimli kolajlar elde edebiliyorsunuz. Çıkartma desteğine de sahip olan POTO, aynı zamanda fotoğraflarınıza renkli çıkartmalar koymanıza da imkan sağlıyor. Eğlenceli fotoğraflar da çıkartmanızı sağlayan POTO ile dilediğiniz gibi işler meydana getirebiliyorsunuz. Farklı efektleri ve sanatsal filtreleriyle de karşımıza çıkan POTO, fotoğraflarınıza ayrı bir renk katabiliyor. Eğer resimlerle uğraşmayı seviyorsanız POTO'yu mutlaka denemelisiniz.

POTO ile dilerseniz eğlenceli fotoğraflar meydana getirebiliyor, dilerseniz de sanatsal işler çıkartabiliyorsunuz. Kolay bir kullanıma sahip olan uygulama ile aynı zamanda fotoğraflarınıza yazı da ekleyebiliyorsunuz. Öte yandan sahip olduğu özellikler ile POTO bizden tam not almayı da hak ediyor. 

POTO uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Photo Editor Collage Maker Pro

    Photo Editor Collage Maker Pro, fotoğraf düzenlemeyi seven Android kullanıcıları için hem güçlü hem de ücretsiz bir Android fotoğraf düzenleme ve kolaj oluşturma uygulaması.
  • Mirror Photo Collage Maker

    Mirror Photo Collage Maker, ister fotoğraflarınızın kopyasını birleştirip ikili fotoğraflar isterseniz de kolajlar oluşturabileceğiniz ücretsiz ve kullanımı kolay bir Android fotoğraf düzenleme uygulaması.
  • Photo Collage Maker

    Photo Collage Maker, Android cihazlarınızda bulunan fotoğraflarınızı kolajlayarak üzerlerine yazı efektleri, çerçeveler, yapıştırıcılar ve daha bir çok şey ekleyebileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir uygulamadır.
  • Instaframe Photo Collage Maker

    Insframe ile kolay ve hızlı bir şekilde harika fotoğraf kolajları oluşturabilirsiniz.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • Collage Maker Pic Grid

    Collage Maker Pic Grid, adından da anlayacağınız üzere Android cihazlarınız üzerinde kolaj yapmanızı sağlayan ücretsiz bir uygulama.
  • Love Collage Photo Frames

    Love Collage Photo Frames, aşıklara özel olarak hazırlanan bir Android kolaj oluşturma uygulaması.
  • Mirror Photo: Editor&Collage

    Mirror Photo: Editor&Collage uygulamasını kullanarak çektiğiniz fotoğrafları düzenleyebilir ve onlara farklı bir boyut kazandırabilirsiniz.