Pottery.ly 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz bir uygulama

Pottery.ly 3D, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz farklı ve hoş bir oyun olarak karşınıza çıkıyor.

Sanatsal becerilerinizi mobil cihazlar üzerinde sınamak için tercih edebileceğiniz bir oyun olan Pottery.ly 3D, kilden eserler yaptığınız bir oyundur. Farklı türde, boyutta ve renkte seramikleri hem üretip hemde renklendirebileceğiniz uygulama mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir uygulama diyebilirm. Sanatsal işlere önem verenlerin büyük bir beğeniyle oynayabileceğini düşündüğüm Pottery.ly 3D, aynı zamanda eserlerinizi arkadaşlarınızla da paylaşma imkanı sunuyor. Basit kontrollerin yer aldığı uygulamada farklı malzemelerden seramikler yapabiliyorsunuz. Bu tarz işleri seviyorsanız Pottery.ly uygulamasını bir hayli beğenebileceğinizi de söyleyebilirim.

Pottery.ly 3D uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Pottery.ly 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
95 MB DOSYA BOYUTU

Sanat eserleri üretmenize yardımcı olan bir uygulama

Pottery.ly 3D, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz farklı ve hoş bir oyun olarak karşınıza çıkıyor.

Seramikten eserler üretip hayal gücünüze göre renklendirebileceğinize imkan sunan Pottery.ly 3D, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken uygulamalardan bir tanesi. Sanatsal işlere önem verenlerin büyük bir beğeniyle kullanabileceğini düşündüğüm Pottery.ly 3D, farklı malzemelerden eşyalar üretmenize yardımcı oluyor. Yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz uygulamada basit kontroller bulunuyor. Kolay arayüzü ve kullanışlı menüleriyle de mutlaka denemeniz gereken bir uygulama. Çinilerden renkli vazolara kadar pek çok farklı esere hayat verebiliyorsunuz. Bu tarz işleri seviyorsanız Pottery.ly uygulamasını bir hayli beğenebileceğinizi de söyleyebilirim.

Pottery.ly 3D uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Home Design 3D

    Home Design 3D ev tasarımları yapabileceğiniz bir mobil uygulamadır
  • 3D CAD Models

    3D CAD Models uygulamasıyla işinizde ihtiyacınız olan tüm modellemelere kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Sniper 3D APK

    Sniper 3D APK, android cihazlarınızda oynayabileceğiniz çevrimiçin ve çok oyunculu popüler keskin nişancı oyunudur.
  • 3D Tuning APK

    3D Tuning APK, araba modifiye etmeyi sevenlerin favori Android oyunlarından. Araba oyunu ve simülatörü ücretsiz indirilebiliyor.
  • Street Racing 3D APK

    Street Racing 3D APK Android yarış oyununda sokak yarışlarına katılıyorsunuz. Hız sınırının olmadığı online yarışlarda birinci olmaktan başka şansınız yok!
  • antiPattern

    Tetris, Spece Invaders ve birçok farklı oyun türünü bir araya getiren bağımsız bir mobil oyun.
  • Pixel Gun 3D APK

    Pixel Gun 3D APK, Minecraft tarzı grafiklere sahip online multiplayer FPS oyunu. Farklı oyun modları sunan Pixel Gun 3D Android için ücretsiz.
  • Fun Race 3D APK

    Fun Race 3D APK, zorlu parkurları ve yüzlerce seviyeyi içerisinde barındıran bir yarış oyunudur.