Power Editor

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,595 TOPLAM İNDİRME

Birden çok Facebook reklamı ve kampanyasını toplu şekilde yönetmek için hazırlanan Power Editor, bu alanda verimliliği artıran ücretsiz bir uygulama.

Power Editor, Facebook'ta birden fazla kampanya ve reklam yönetimini kolayca yapmanız için hazırlanmış bir Facebook uygulaması. Google Chrome ile çalışan uygulama reklam oluşturma, düzenleme ve yönetme konusunda verimliliği artırır.

Power Editor ile kampanya ayarları kolayca yapılabilir. Kampanya hedefleri, bütçeler, teklifler, geçerlilik tarihleri toplu olarak yönetilebilir. Reklam istatistikleri izlenerek atılacak adımlar uyguamayla yönetilebilir. Gelişmiş düzenleyicideki verileri Excel'e aktararak çalışabilirsiniz.

Windows, Mac ve Linux ile çalışan Power Editor'u kullanmak için öncelikle Google Chrome kurmanız gerekiyor. Daha sonra Chrome tarayıcınızdan Facebook reklam yöneticinizi ziyaret edin. Reklam Yöneticisi sayfasının sol tarafındaki "Gelişmiş Düzenleyici" sekmesinden uygulamayı yükleyebilirsiniz. Power Editor kullanımıyla ilgili detaylara bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Power Soccer

    Power Soccer, İnternet tarayıcınız üzerinden online olarak oynayabileceğiniz 3 boyutlu bir futbol oyunudur.
  • Adobe Photoshop Express Editor

    Herkesin yakından tanıdığı Photoshop yazılımının basitleştirilmiş çevrim içi versiyonu. Sadece JPEG formatını destekleyen editör fotoğraf düzenlemeleri ve paylaşımları için tasarlandı.
  • Facebook

    Facebook en vazgeçilmez sosyal medya uygulamalarından bir tanesi
  • Linkedin

    Profesyonel ve akademik hayatta sosyal medya kullanımını önemsiyorsanız Linkedin'i kullanabilirsiniz.
  • Chill

    Sosyal medya devriminin ikinci ilginç projesi Chill, video paylaşım ve listeleme servislerinden en ilginç olanı.
  • HootSuite

    HootSuite Facebook, Twitter, Foursquare, LinkedIn, Myspace, Wordpress hesaplarının tek bir web arayüzünden yönetilmesi ve sosyal medya kampanyalarının monitörlenmesi için kullanılan başarılı bir uygulama.
  • What the Trend

    Twitter'da popüler olmayı başaran konuları, ülkelere göre trendleri ve popüler Twitter kullanıcılarını raporlamanızı sağlayan What the Trend, sosyal medya uzmanlarının yararlandığı araçlar arasında.
  • AddMeFast

    Eğer sosyal ağlardaki takipçilerinizi kolayca arttırmak istiyorsanız bu web uygulamasını hemen kullanabilirsiniz.