PowerPoint Viewer

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
2.3/5 ZİYARETÇİ
126,056 TOPLAM İNDİRME
25.8 MB DOSYA BOYUTU

PowerPoint kullanarak hazırladığınız sunumları zahmetsizce görüntüleyebilmenize imkan tanıyan bu programı ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu faydalı program sayesinde PowerPoint ile hazırlanmış sunum dosyalarınızı zahmetsizce görüntüleyebilirsiniz. Windows ve Mac bilgisayarlarda olmazsa olmazlar arasında yer alan PowerPoint İngilizce olarak kullanılabiliyor. Ücretli ve ücretsiz sürümlerinin olduğu uygulama, yıllardır Office uygulamaları arasında yer alıyor. Ülkemizde ve dünyada milyonlarca kullanıcıya ev sahipliği yapan uygulama sayesinde sunumlar yapabilecek, sunumlar hazırlayabileceksiniz. Sunum dosyalarını görüntülemenizi sağlayacak olan uygulama ülkemizde de oldukça popüler bir konumda yer alıyor. Tam sürümü ücretli olarak karşımıza çıkan uygulama, pratik yapısı ile adından söz ettiriyor.

PowerPoint Viewer Özellikleri

  • Güvenilir,
  • İngilizce,
  • Son derece kullanışlı,
  • Basit,
  • Ücretli ve ücretsiz sürüm,
  • Sunum hazırlama ve görüntüleme,

Son derece kullanışlı özellikleriyle dikkat çeken PowerPoint Viewer ile PowerPoint 97 ve daha sonraki sürümlerde hazırlanmış olan sunumları herhangi bir uyum problemi yaşamadan görüntüleme şansına sahip olacaksınız.

Belirtmeden geçmeyelim, bu program ile PowerPoint sunularını düzenleyemezsiniz. Başka bir deyişle PowerPoint Viewer, adında da belirtildiği gibi, sadece görüntüleme amacı ile üretilmiş bir yazılımdır. Bilgi Hakları Yönetimi, program çalıştırma veya eklenmiş nesneler bu uygulama tarafından desteklenmemektedir.

Kıscası, PowerPoint ile sık sık sunum hazırlıyorsanız bu programı mutlaka denemelisiniz. Sunumlarınız esnasında güvenle kullanabileceğiniz PowerPoint Viewer ile hazırladığınız çalışmaları herhangi fazladan bir programa ihtiyaç duymadan görüntüleyebilirsiniz. Son derece kullanışlı bir yazılım olan PowerPoint Viewer, ücretsiz olarak dağıtılmaya devam ediliyor.

PowerPoint Viewer İndir

Kullanıcıları tatmin eden ücretsiz sürümü ile milyonlara ulaşan PowerPoint Viewer geniş kitleler tarafından kullanılmaya devam ediliyor. Yıllardır düzenli olarak güncellemeler alan uygulama sayesinde sunumları görüntüleyebileceksiniz. İngilizce dil desteğine sahip olan uygulama basit bir kullanıma sahip. Dileyen Windows kullanıcıları PowerPoint Viewer'i ücretsiz olarak indirip kullanmaya başlayabilirler.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PowerPoint Viewer 2007

    PowerPoint Viewer 2007 ile PowerPoint sunumlarını görüntüleyebilirsiniz
  • Free Powerpoint Viewer

    Free Powerpoint Viewer sayesinde ppt dosyalarını PowerPoint'i kurmadan görüntüleyebilirsiniz.
  • Docs PDF/PowerPoint Viewer

    Docs PDF/PowerPoint Viewer, Google Chrome tarayıcısı üzerinde PDF, PowerPoint ve desteklenen diğer formattaki dökümanları görüntüleyebileceğiniz etkili bir eklentidir.
  • System Information Viewer

    System Information Viewer adlı ücretsiz uygulama ile bilgisayarınızda bulunan tüm donanım bilgilerinize ulaşabilirsiniz.
  • Free DWG Viewer

    DWG dosyalarını ücretsiz olarak ve hızlı bir şekilde açmak istiyorsanız denemeden geçmemeniz gereken programlardan birisi de Free DWG Viewer.
  • Helicon 3D Viewer

    Helicon 3D Viewer ile 3 boyutlu modellemeler hazırlayarak, hazırladığınız bu modeller üzerinde farklı efektler uygulayabilirsiniz.
  • Bytescout PDF Viewer

    Bytescout PDF Viewer, PDF dosyalarını görüntülemek ve dışarı aktarmak için kullanabileceğiniz kullanışlı bir programdır.
  • CPS Font Viewer

    CPS Font Viewer ile sisteminizde bulunan tüm yazı tiplerini görüntüleyebilirsiniz.