Powerpuff Yourself

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
186 TOPLAM İNDİRME

Kendi Powerpuff Girls karakterinizi yaratın.

Powerpuff Yourself, Cartoon Network çizgi film kanalının sevilen karakterlerinden Powerpuff Girls hayranları için hazırlanmış avatar yapma uygulaması.

Yetişkinlerin de severek izlediği nadir çizgi filmlerden Powerpuff Girls’ün Cartoon Network tarafından hazırlanmış hem oyunu hem de uygulaması bulunuyor. Powerpuff Yourself adından da tahmin edeceğiniz üzere kendi Powerpuff kızlarınız yaratabileceğiniz bir uygulama; avatar uygulaması. Android telefonunuza ücretsiz indirip uygulamayla karakterlerin saç stilinden taktığı aksesuarlara giysilerine kendiniz ayarlıyorsunuz. Sonrasında karakterin süper gücünü seçiyorsunuz. Maceracı, hayvansever, yaratıcı deha, iyiliksever gibi çeşitli seçenekler mevcut. Powerpuff kız avatarınızı dilerseniz sağına soluna yazı ekleyerek arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Powerpuff Yourself

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
674.7 MB DOSYA BOYUTU

Kendi Powerpuff Girls karakterinizi yaratın.

Powerpuff Yourself, popüler çizgi film kanalı Cartoon Network’ün en çok izlenen çizgi filmlerinden Powerpuff Girls’ün hayranları için hazırlanmış avatar uygulaması. Cartoon Network tarafından yayınlanan uygulamayla kendi Powerpuff kızınızı yaratabiliyorsunuz.

Cartoon Network’ün iOS işletim sistemli iPhone/iPad’e ücretsiz indirilebilen Powerpuff Yourself uygulaması, kendi Powerpuff Girls karakterlerinizi yaratmanıza izin veriyor. Süper güçleriyle dünyayı kurtaran kızları farklı saç stilleri, aksesuarlar, giysilerle dilediğiniz görünüme sokabiliyorsunuz. Powerpuff kızınızı yarattıktan sonra süper gücünü belirliyorsunuz. Sonrasında ister resim, ister gif olarak isterseniz de yazı ekleyerek arkadaşlarınızla paylaşıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Geeky Avatar Free

    Geeky Avatar Free, kendinizin ve arkadaşlarınızın komik resimlerini oluşturabileceğiniz bu ücretsiz uygulama sayesinde Android cihazlarınız üzerinden eğlenebilirsiniz.
  • FaceQ

    FaceQ isimli bu uygulamayı kullanarak kendinize eğlenceli ve orijinal avatar resimleri oluşturabilirsiniz.
  • Glitch Fixers: Powerpuff Girls

    Glitch Fixers: Powerpuff Girls, Cartoon Network'ün kod yazmanın temellerini öğreten Android oyunu.
  • Powerpuff Girls: Monkey Mania

    Powerpuff Girls'ler şehri kurtarmak için görev başında.
  • The Powerpuff Girls Story Maker

    The Powerpuff Girls Story Maker, özellikle çocukların beğenerek oynayabileceği bir keşfetme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • ZEPETO APK

    ZEPETO APK, kendi 3 boyutlu avatarınızı yapıp oyunlar oynadığınız, sohbet ettiğiniz bir Android oyunu.
  • Cash Yourself

    Cash Yourself mobil cihazlarınızı kullanarak para kazanmanızı mümkün kılan bir uygulamadır
  • RACE Yourself

    RACE Yourself, minimalist görsellere sahip araba yarışı oyunları arasında.