Pratik ÖSS-OKS Puanı Hesaplama

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18,623 TOPLAM İNDİRME
0.36 MB DOSYA BOYUTU

Öss ve Oks sınavlarına ait puanların kolayca hesaplanmasını sağlayan program.

Öss ve Oks sınavlarına ait puanların kolayca hesaplanmasını sağlayan bu program sayesinde ÖSS ve OKS sınavınızda yaptığınız doğru ve yanlışları giriyorsunuz ve hesapla butonuna bastığınızda sistem size hem netlerinizi hemde bölümlere göre ayrı ayrı aldığınız puanları hesaplıyor.

Böylece artık Öss ve Oks sonuçlarının açıklanmasını beklemeden de siz kendiniz puanınızı hesaplayabileceksiniz. Ayrıca öğrenciler içinde çok yararlı bir program deneme sınavlarında yaptığınız doğru ve yanlışları girerek sonucun açıklanmasını beklemeden siz sonuçlarınızı öğrenebilirsiniz.

Üstelik program küçük boyutlu olduğundan bilgisayarınızda fazla yer kaplamaz ve işlemlerinizi zorlanmadan, basitçe yapar.

ümit kaya

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Eğitim Otomasyon Programı

    Bütün eğitim kurumlarının rahatlıkla kullanabileceği ve eğitim kurumlarının işlerinin birçoğunu yapabilme işlev ve kapasitesine sahip bu otomasyon program sayesinde okul ve dershaneler puan hesaplamalarını, Öss ve Oks hesaplamalarını, b
  • Oks 2007 Soru ve Cevapları

    824 bin civarında öğrencinin girdiği Oks 2007 de çıkan soru ve cevapları bulabileceğiniz bir uygulama.
  • Hızlı Hesaplama Makinesi

    Hızlı Hesaplama Makinesi, sürekli hesaplama işleri olan bilgisayar kullanıcılarının masaüstünde kullanabileceği pratik ve ücretsiz bir hesap makinesi programıdır.
  • ÖSS Puan Hesabı

    ÖSS'de yaptığınız sorularla, puanınızı hesaplayabileceğiniz ÖSS Puan Hesabı ile bütün puan türlerini anında hesaplamanız mümkün.
  • Öss Tercih Robotu (Excel formatlı)

    Bu Otomasyon, Bir Tercih Robotu Mantığında Çalışmakta Ve Size Puanınıza Göre Girebilceğiniz Yerleri Göstermektedir.
  • Transkript Hesaplama

    Üniversite öğrencileri için not hesaplama programı.
  • 2006 ÖSS Soru ve Cevapları

    2006 öğrenci seçme sınavında (ÖSS) çıkan tüm sorular ve yanıtlarını sitemizden ücretsiz ve güvenli bir şekilde indirebilirsiniz.
  • YBP Hesaplama Programı

    YBP Hesaplama Programı ile yılsonu başarı puanınızı kolayca hesaplayabilirsiniz