Prince of Persia The Sands Of Time Türkçe Yama

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
2.7/5 ZİYARETÇİ
2,952 TOPLAM İNDİRME
5.54 MB DOSYA BOYUTU

Prince of Persia The Sands of Time'ı tamamen Türkçe oynamanızı sağlayacak Türkçe dil paketidir ve ücretsiz olarak indirilebilir.

Bir zamanların efsanevi oyunlarından olan Prince of Persia The Sands of Time'ı Türkçe olarak oynamanızı sağlayan bu dil yamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Tüm görevlerin ve menünün Türkçe olarak sunulduğu yama tüm Türkçe karakterleri destekliyor. Fakat oyun içi konuşmalarda altyazı olmadığı için çevirisi bulunmamaktadır. Özellikle Prince of Persia hayranlarının severek indireceği bu yama ile bu efsanevi oyunu tamamen Türkçe oynayabileceksiniz.

Oyunda bazı videolarda altyazı olmamasına rağmen Türkçe açıklamalar eklenmiştir. Siz de Prince of Persia hayranıysanız ve oyunu kendi dilinizde, konuşmaları daha iyi anlayarak oynamak istiyorsanız, bu yama paketini indirmelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Prince of Persia The Two Thrones Türkçe Yama

    Prince of Persia The Two Thrones Türkçe Yama, dünyaca popüler oyunlardan biri olan Prince of Persia'nın 3. versiyonu The Two Thrones'u Türkçe dil desteği ile oynayabilmeniz için hazırlanan yamadır.
  • Prince of Persia 2008 Türkçe Yama

    Prince of Persia 2008 Türkçe Yama, dünyanın en popüler oyunlarından biri olan Prince of Persia'nın 4. oyunu olan 2008'in Türkçe yamasıdır.
  • Prince Of Persia: The Sands Of Time Remake

    Prince Of Persia: The Sands Of Time Remake Steam yerine Epic Games'de! Serinin popüler oyunu Ubisoft tarafından yeniden canlandırıldı.
  • Prince of Persia Warrior Within Türkçe Yama

    Ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu yama paketi ile Prince of Persia: Warrior Within ile oyundaki konuşmaları Türkçe'ye çevirebilirsiniz.
  • Call of Cthulhu: Dark Corners of The Earth Türkçe Yama

    Call of Cthulhu: Dark Corners of The Earth Türkçe dil yaması sayesinde oyunu tamamen Türkçe olarak oynayabilirsiniz.
  • The Walking Dead 5. Bölüm No Time Left Türkçe Yama

    The Walking Dead 5. Bölüm No Time Left Türkçe Yama ücretsiz bir Türkçe dil paketidir
  • Microsoft Age of Mythology : The Titans Expansion Türkçe Yama

    Microsoft® Age of Mythology®: The Titans Expansion Türkçe yamasıdır.
  • The Witcher 2 Assassins Of Kings Enhanced Edition Türkçe Yama

    The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition için hazırlanan OyunÇeviri Türkçe yaması ile oyundan daha fazla keyif alabilirsiniz.