Prio

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Prio, günlük işlerini daha düzenli bir şekilde takip etmek isteyen iOS kullanıcılarına yönelik hazırlanmış bir uygulama.

Prio, hem iPhone hem de iPad cihazlar üzerinde kullanılmak üzere tasarlanmış bir yapılacaklar listesi uygulaması olarak öne çıkıyor.

Arayüz tasarımı ve kullanıcı dostu özellikleriyle akıllarımızda olumlu bir izlenim bırakmayı başaran Prio, iş ve özel hayatında yapması gereken işleri, düzenli olarak takip etmek isteyen tüm kullanıcılar tarafından denenmeli.

Uygulamanın temel özellikleri arasında son derece hızlı çalışması ve kullanıcılara geniş çaplı kişiselleştirme imkanı sunuyor olması geliyor. Uygulama üzerinde oluşturmuş olduğumuz görevlere öncelikler atayabiliyor ve bu sayede tüm görevleri önem sırasına göre organize edebiliyoruz. Üstelik belirli bir zamanda yapılması gereken işlere hatırlatıcılar ve bildirimler atama şansına da sahibiz.

Prio'da birbirinden şık tasarımlara ve güzel renklere sahip 20 farklı tema yer alıyor. Bu temaları kullanarak daha kişisel bir görünüm yakalayabiliyoruz. Kullanımlarımız esnasında hiçbir soruna yol açmayan Prio, kapsamlı, pratik ve şık bir yapılacaklar listesi hazırlama uygulaması arayanların denemesi gereken seçeneklerden biri.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Toucher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.
  • Tinkerplay

    3 boyutlu yazıcılar için model tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Shutdown7

    Shutdown7 ile bilgisayarınızı cep telefonunuz üzerinden kapatabilirsiniz