Probe the Humans

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
294 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Probe the Humans adlı Android oyununda uzay gemisi yardımıyla insanları ve hayvanları kaçırmanıza gerekiyor.

Uzay ve uzaylıların varlığına inanıyor musunuz bilmem ama Probe the Humans adlı oyunda uzay gemimize atlayarak dünya üzerinden insanları ve hayvanları kaçırmaya çalışıyoruz.

Tabii ki bu görev düşündüğünüz kadar kolay olmayacak çünkü insanlar ve hayvanlar dışında yanlışlıkla diğer nesneleri uzay gemimize çekmeye çalıştığımızda uzay gemimiz hasar görecek.

Kırsal bir kasabada geçen bu eğlenceli oyunda, ilerlediğimiz süre boyunca topladığımız altınlar yardımıyla yeni özellikler satın alabiliyor veya açtıracağımız farklı özellikler sayesinde oyunu çok daha eğlenceli bir hale getirebiliyoruz.

Farklı bir oyun deneyimi yaşamak istiyorsanız ve bir uzay geminizle insanları kaçırmanın ne kadar eğlenceli olabileceğini öğrenmek istiyorsanız Probe the Humans adlı Android oyununu oynamanızı öneririm.

Can Çevrim

Probe the Humans

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
206 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Probe the Humans, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz dünyalı kaçırma oyunudur.

Uzaylıların dünyalıları kaçırdığını hep filmlerde görürüz ve bunun dışında bazı insanların uzaylılar tarafından kaçırıldım açıklamalarına televizyonlarda denk geliriz.

Probe the Humans adlı iOS oyunu sayesinde uzaylılar tarafından kaçırılan dünyalıların oyununa tamamen kendimiz şahitlik edeceğiz.

Kırsal bir kasabanın üzerinde uzay gemisiyle dolanan, insanları ve hayvanları kaçıran bir uzaylı rolüne gireceğimiz oyunu iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarımız üzerinde oynayabileceğiz.

Gerçekten çok eğlenceli bir oyun olan Probe the Humans'da insanları ve hayvanları kaçırırken dikkat etmemiz gereken tek şey diğer nesneleri veya cisimleri yakalamamak. Çünkü insanlar ve hayvanlar dışında yakaladığımız herşey uzay gemimize zarar veriyor.

Bölüm içerisinde topladığımız altınlar yardımıyla her bölüm sonunda yeni özellikler satın alabileceğimiz gibi oyunu daha eğlenceli hale getirebileceğimiz ekstra özellikleri açtırma şansına da sahibiz.

Sonuç olarak farklı bir oyun deneyimi yaşamak ve dünyalıları kaçıran uzaylı siz olmak istiyorsanız Probe the Humans'ı mutlaka denemelisiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • GODS vs HUMANS

    GODS vs HUMANS ücretsiz olarak oynayabileceğiniz komik ve eğlenceli bir mobil oyundur.
  • Humans vs Zombies

    2048 yılında insanlar ve zombiler savaş içerisinde.
  • Hold the Door, Defend the Throne

    Hold the Door, Defend the Throne mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • The Walking Dead: All-Stars APK

    Zombilerle dolu The Walking Dead: All-Stars ile aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • Invincible: Guarding the Globe APK

    Heyecan verici çatışmaları içerisinde barındıran Invincible: Guarding the Globe APK, çizgi roman serisine dayanan mobil aksiyon RPG oyunudur.
  • The Deep: Sea of Shadows

    The Deep: Sea of Shadows, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve popüler televizyon dizisi The Deep'ten uyarlanan bir aksiyon oyunudur.
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Super Smash the Office

    Super Smash the Office mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur