Process Lasso

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4.7/5 ZİYARETÇİ
40,097 TOPLAM İNDİRME
2.5 MB DOSYA BOYUTU

Process Lasso, çalışmakta olan programlar ve işlemler için öncelik belirleyerek sisteminizde en verimli işlemci kullanımını elde etmenizi sağlar.

Process Lasso, sahip olduğu eşsiz teknoloji ile bilgisayarda çalışmakta olan işlemlerden CPU üzerinde çok fazla döngüsel yoğunluk yaratanları otomatik olarak engelleyerek, sistem performansını arttırmamıza yardımcı olan ücretsiz bir sistem aracıdır.

Kontrol dışına çıkan işlemlerin bilgisayarda yarattığı duraksamaları önlemek amacıyla üretilmiş olan bu görev yöneticisi, işlem önceliği belirleme imkanı sunarak yapmak istediğimiz işlemler için sistemimizden en verimli şekilde geri dönüşüm almamızı sağlıyor.

Windows içerisindeki Görev Yöneticisi'nin çok daha gelişmiş bir alternatifi olan Process Lasso bilgisayarına tamamen hükmetmek isteyen kullanıcılar için işlevsel ve gelişmiş özellikler ile donatılmış güzel bir programdır. Birçok farklı işlem seçeneği ve özelliği bulabileceğiniz bu programı sahip olduğu basit ve grafiksel arayüz ile kolaylıkla kullanabileceksiniz.

Process Lasso İndir

İşlemci çekirdeklerinizin herhangi bir program veya oyunda kaç adet kullanılmasına kadar seçebilirsiniz. Daha çok oyuncular tarafından kullanılan Process Lasso, oyun performansınızı artırmak ve oynadığınız oyunda bilgisyarınız tarafından daha fazla işlem önceliği sunmak için kullanılmaktadır. 

Siz de Process Lasso indirin ve bilgisayarınızın işlem önceliğini belirleyerek yüksek performanslı şekilde oyunlarınızı oynayın ve programlarınızı kullanın.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Process Hacker

    Process Hacker, bilgisayarda çalışan hizmetleri ve özellikleri detaylı bir şekilde görüntüleyen, isterseniz müdahale etmenizi sağlayan gelişmiş bir sistem aracıdır.
  • Process Spy

    Baika bir program veya kullandığı kontroller hakkında detaylı bilgi veren Process Spy üstelik bedava...
  • MYPC Process Monitor

    MYPC Process Monitor, Windows işletim sistemli bilgisayar kullanıcıları için etkinlik monitörü programı.
  • Fenix Process Manager

    Fenix Process Manager programı sayesinde kolayca tüm Windows hizmetlerini ve aktif programları görebilir, sonlandırabilirsiniz.
  • Process Assassin

    Bilgisayarınızdaki donan uygulamaların çalışmasına engel olduğuna inanıyorsanız anında çalışmayan programların işlemlerine son verebilirsiniz.
  • Process Explorer

    Ücretsiz ve gelişmiş bu Windows aracı ile artık bilgisayarınızdaki işlemlerin kontrolünü daha detaylı bir şekilde yapabileceksiniz.
  • Process Monitor

    Herhangi bir anda sisteminizde ne olup bittiğini, ne işlem yaptığınızı grafiksel olarak görmek istediğinizde sizlere yardımcı olabilecek ücretsiz bir sistem yazılımı.
  • Autostart and Process Viewer

    Windowsunuz ile beraber gelen görev yöneticisine güzel bir alternatif arıyanlar için üretilmiş ücretsiz bir program.