Project Naptha

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,217 TOPLAM İNDİRME

Project Naptha oldukça kullanışlı ve yaratıcı bir Chrome eklentisidir

Project Naptha eğer Google Chrome üzerinde görüntülediğiniz resimlerden yazı almak istiyorsanız kullanabileceğiniz oldukça kullanışlı bir Chrome eklentisidir.

Tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir yazılım olan Project Naptha PDF dökümanlarında kullanılan OCR teknolojisine benzer bir yöntem kullanmakta. Yazılım Google Chrome üzerinde açtığınız resim dosyalarının içerisindeki metinleri algılayan oldukça gelişmiş bir algoritmaya sahip. Bu algoritma sayesinde fare imlecinizi üzerinde dolaştırdığınız resimlerin içinde gömülü olan metinler otomatik olarak algılanıyor ve bu metinler tıpkı bir metin dosyasında yer alan metinler gibi seçilip kopyalanabiliyor.

Project Naptha kolayca Google Chrome üzerine eklendikten sonra otomatik olarak aktifleşmekte ve herhangi bir ek ayar gerektirmemekte. Uygulama ile resimlerden metin kopyalamak için içerisinde metin yer alan görseli farklı bir pencerede açarak farenizi metinlerin üzerinde dolaştırmanız yeterli. Bu kullanışlı eklenti sayesinde iş veya okul hayatınızda üzerinde çalıştığınız projelerde zaman kazanabilir, resimlerdeki metinleri metin dosyalarına aktarmak için metinleri kendiniz yazma derdinden kurtulabilirsiniz.

Halen geliştirilmekte olan uygulama arkaplan ile metinler arasında renk farkının az olduğu durumlarda bazen çözüm sunamayabiliyor. Ama yine de yazılımla çoğu resimden görsel alabiliyorsunuz.

Eğer resimlerden metin alma için pratik bir yöntem arıyorsanız Project Naptha'yı tavsiye ediyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Project Winter

    Yardım çağrısında bulunmak gerekiyor ancak içindeki hainler buna izin vermeyecek. Project Winter aksiyon dolu maceralarla seni bekliyor. 
  • Microsoft Project

    Microsoft Project 2016, Microsoft Project Standard ve Microsoft Project Professional olmak üzere iki sürümü bulunan proje yönetimi yazılımı.
  • Project CARS 3

    Project CARS 3 Steam'de! İnceleme puanı yüksek araba yarışı oyunu Project CARS 3'de heyecan dolu gerçek bir yarış deneyimi sizi bekliyor.
  • Darwin Project

    Darwin Project, Battle Royale türünde bir oyundur.
  • The NADI Project

    The NADI Project ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir macera oyunudur
  • Undone: Project Nightmare

    Undone: Project Nightmare bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur
  • Project Argo

    Project Argo ücretsiz bir online savaş oyunudur
  • Project Cars 2

    Project Cars 2 yüksek gerçekçilik sunan bir yarış oyunudur