ProShow Producer

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2.9/5 ZİYARETÇİ
713,432 TOPLAM İNDİRME
5.4 MB DOSYA BOYUTU

ProShow Producer profesyonel kalitede gelişmiş slayt şovları hazırlamanıza olanak tanıyan başarılı bir yazılımdır.

ProShow Producer (Photopia Creator), profesyonel şekilde slayt şovları oluşturmanıza olanak tanıyan başarılı ve güçlü bir yazılımdır.

Sezgisel arayüzüyle program yeni başlayan kullanıcıların bile kolaylıkla kullanabileceği şekilde tasarlanmıştır. Üç kolay adımda fotoğraf, video, müzik ve slayt özellikleri ekleyerek istediğiniz formatta slayt gösterilerinizin çıktısını alabilirsiniz.

Medya dosyalarını programa eklemek için sürükle bırak özelliğini kullanabileceğiniz gibi zaman çizelgeleri için de dosya tarayıcınızı kullanabilirsiniz.

Resim dosyalarınız arasında geçiş yaparken farklı birçok efektten yararlanabilirsiniz. Program ayrıca resim ve video dosyalarınızı düzenleyebileceğiniz bir editör işlevide görmektedir.

ProShow Producer ile hazırladığınız slayt gösterilerinin çıktısını birçok farklı formatta alarak; televizyonunuzda izleyebilir, sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilir, web sitelerinde yayınlayabilir, e-posta ile arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Sizlerde hayal gücünüzün sınırlarını zorlayarak başarılı slayt gösterileri hazırlamak isterseniz, Proshow Producer tam ihtiyacınız olan program olacak.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Photo Slide Show

    Bilgisayarınızda bulunan resimleriniz için kullanabileceğiniz bir slayt gösteri programı olan Photo Slide Show çeşitli ses ve animasyonlarla şık slayt gösterileri hazırlamanızı sağlar.
  • JetPhoto Studio

    JetPhoto Studio programı fotoğrafları boyutlandırma, flash biçiminde slayt gösteri oluşturma, cep telefonunuzda izleyebileceğiniz biçime dönüştürme ve toplu olarak filigran ekleme özelliklerine sahip.
  • Ai Picture Utility

    Alternatif bir resim görüntüleme, düzenleme, slayt şovları hazırlama ve resim formatlarını birbirine değiştirme yazılımı arıyorsanız bu küçük ama etkili yazılımı kullanarak resimlerinizi istediğiniz gibi görüntüleyebilir, düzenl
  • Trio Office

    Trio Office, Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint) programına ücretsiz alternatif. Ücretsiz ofis programı arayanlar için tavsiyedir.
  • Pictomio

    Programı kullanarak resimlerinizi görüntüleyebilir, düzenleyebilir, arşivinizi hazırladıktan sonra 3 boyutlu slayt gösterileri ile zenginleştirebilirsiniz.
  • Simply Slideshow

    Bilgisayarınızdaki resimleri kullanarak slayt gösterileri ve animasyonlar hazırlayabildiğiniz bu programı sevebilirsiniz.
  • WildBit Viewer

    Küçük ve ücretsiz bir resim görüntüleme programı sayesinde fotoğraflarınızı artık slayt gösterileri şeklide hızlı olarak görüntüleyebileceksniz. Ayrıca profesyonel olmasa da resim düzenleme imkanı sunmaktadır.
  • DVD PixPlay

    DVD PixPlay programı ile bilgisayarınızda bulunan resim, müzik, video dosyalarından slayt şovlar oluşturabilirsiniz.