Psikiyatri Cebinizde

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
220 TOPLAM İNDİRME

iPhone, iPod Touch ve iPad İçin Psikiyatri Uygulaması, psikiyatri konusunda uzman yardımı almak istediğinizde her zaman ulaşabileceğiniz güvenilir bir uygulamadır.

iPhone, iPod Touch ve iPad İçin Psikiyatri Uygulaması, psikiyatri konusunda uzman yardımı almak istediğinizde her zaman ulaşabileceğiniz güvenilir bir uygulamadır. Bu uygulama içinde güvenli, tarafsız, doğrulanabilir bilgiye hızlı şekilde ulaşmanız mümkündür. Meslek içi eğitimlerin de bulunduğu uygulama içinde uzmanlık alanıyla ilgili bilgiler edinebilirsiniz. Bu uygulamada Eğitim, Kitaplık, Sinema Salonu, Haberler, Takvim olmak üzere 4 bölüm bulunur.

Eğitim bölümünde alanında uzman hekimlerle yapılan çekimleri haftalık güncellemelerle 60 dakikalık sunumlar şeklinde izleyebilirsiniz. Kitaplık bölümünde psikiyatrik değerlendirme ölçekleri, tanı ve tedavi kılavuzları, ilaç etkileşimleri, medikal İngilizce sözlük, bugüne kadar Janssen sponsorluğunda dağıtılmış olan dergi ve kitapların PDF formları, SB uygulamaları SUT ve BUT yer alır. Sinema Salonları bölümünde ise Psikiyatri Tarihi’nde bu zamana kadar meydana gelen gelişmelerin konu alındığı filmleri izleyebilirsiniz. Psikiyatri dünyasından haberleri okumak için haberler bölümüne girebilirsiniz. Psikiyatri alanında yapılan kongreler, sempozyumlar ve özel toplantıların tarihlerini Takvim bölümünden takip edebilirsiniz.

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cüzdan

    Turkcell Cüzdan ile kredi kartlarınız cebinizde.
  • Avea NBA

    Avea NBA uygulaması ile NBA heyecanı cebinizde.
  • Turkcell Seyahat

    Turkcell Seyahat uygulaması ile seyahatinizde ihtiyacınız olan tüm bilgiler cebinizde.
  • Vestel Mobil İmsakiye

    Vestel Mobil İmsakiye uygulaması ile namaz vakitleri cebinizde.
  • Overwatch League

    Dünyanın önde gelen e-spor ligi heyecanı cebinizde.
  • Limango

    Limango resmi iPhone ve iPad uygulaması ile fırsatlar cebinizde.
  • Google Play Books

    Google Play Books ile milyonlarca kitabı cebinizde taşıyın.
  • Sınava Doğru - AÖF

    Sınava Doğru - AÖF uygulaması ile Açıköğretim sınav soruları, ünite özetleri cebinizde.