Pukka Golf

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Pukka Golf eğlenceli bir golf oyunudur

Pukka Golf hızlı ve heyecanlı bir oyun yapısına sahip olan bir mobil platform oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir golf oyunu olan Pukka Golf'te ana kahramanımız bir golf topu. Oyundaki temel amacımız golf topumuzu deliğe sokmak. Fakat bu iş sanıldığı kadar kolay değil; çünkü golf topunu deliğe sokabilmek için belirli bir süreye sahibiz. Zamana karşı yarıştığımız oyunda topu deliğe gönderebilmek için çeşitli engelleri atlatmamız, çukurlara ve su birikintilerine düşmememiz de gerekiyor. Oyun bu yapısıyla bize ilginç ve zorlu bir mücadele sunuyor.

Pukka Golf bir platform oyunu ile golf oyununun birleştirilmiş hali olarak tanımlanabilir. 2 boyutlu graifklere sahip olan oyunda golf topumuz ilerlerken ona vurabiliyoruz ve hızlanmasını sağlayabiliyoruz. Özel bölüm tasarımlarına sahip oyunda her bölümde farklı engeller karşımıza çıkıyor. Kimi zaman hendek atlarken kimi zaman dar tünellerden geçiyoruz. Golf topumuzun çarptığı farklı yüzeyler ise ona hız kazandırabiliyor ve zıplamasını sağlayabiliyor. Oyunda golf topunu deliğe ne kadar kısa sürede gönderirseniz o kadar çok başarılı oluyorsunuz. Yaptığınız iyi zamanları oyun kaydetmekte ve sonrasında arkadaşlarınızınkiyle karşılaştırabilmekte.

Can Erdil Şentürk

Pukka Golf

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Pukka Golf eğer sıradışı bir golf oyunu oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir mobil oyundur

Pukka Golf farklı oyun türlerini bir araya getiren ve ortaya eğlenceli bir sonuç sunan bir mobil golf oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza veya iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Pukka Golf'de bir golf topunu deliğe sokmaya çalışırken tıpkı bir platform oyunu gibi engelleri aşmaya çalışıyoruz. Ana kahramanımız olan golf topunu deliğe sokmak için çukurların üzerinden atlamamız, su birikintilerine düşmeden yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Yaratıcı bir şekilde tasarlanmış bölümlerde yer çekimi kurallarına da meydan okuyoruz ve dar geçitlerin arasından geçerek ilerliyoruz. Ayrıca golf topumuza ilerlerken tekrar vuruş yapabiliyoruz ve hızlı bir şekilde ilerlemesini sağlayabiliyoruz.

Pukka Golf'te işler topu deliğe göndermek kadar basit değil. Oyunda temel olarak zaman karşı yarışıyoruz. Belirli bir süre içerisinde topu deliğe gönderemezsek oyun sonlanıyor. Bu nedenle hızlı bir şekilde karar alarak uygulamaya geçirmemiz gerekiyor. Oyun bu yönüyle daha da heyecanlı hale gelmekte. Oyunun renkli 2 boyutlu grafikleri genel olarak tatmin edici kalitede.

Eğer ilginç bir platform oyunu denemek isterseniz Pukka Golf'u tavsiye ederiz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Not Golf

    Not Golf, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir beceri oyunudur.
  • Flappy Golf

    Flappy Golf mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Battle Golf

    Battle Golf, arkadaşlarımızla oynayabileceğimiz eğlenceli fakat bir o kadar da zorlu bir golf oyunu.
  • Infinite Golf

    Infinite Golf, Android platformunda oynanabilen bir tür golf oyunudur.
  • Flappy Golf 2

    Flappy Golf 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir golf oyunudur
  • Golf Zero

    Golf Zero, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Vista Golf

    Eşsiz zaman geçirebileceğiniz bir golf oyunu
  • Mini Golf Smash

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz eşsiz bir mobil beceri oyunu