Puppy Flow Mania

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Puppy Flow Mania, bulmaca oyunlarından hoşlananların seveceği türden bir yapım.

Puppy Flow Mania, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz ilginç ve sevimli bir bulmaca oyunu. Köpekleri ve bulmaca oyunlarını seviyorsanız Puppy Flow Mania'yı denemeniz yerinde bir karar olacaktır.

Öncelikle belirtelim ki oyun çok zor değil. Her seviyeden oyunsever Puppy Flow Mania'yı büyük bir zevkle ve hiç zorlanmadan oynayabilir. Oyundaki temel amacımız ekrandaki köpekleri isimlerinin yazdığı nesnelere ve yiyeceklere yönlendirmek.

Bunu gerçekleştirebilmek için parmağımızı köpekten hedef noktasına kadar sürüklememiz gerekiyor. Bu noktada dikkat etmemiz gereken en önemli ayrıntı, rotanın mümkün olduğunca kısa olması. Ne kadar kısa rota çizersek alacağımız puan o denli yüksek oluyor. Aynı anda birkaç köpek varken mücadele edeceğimiz için oyun zaman zaman zorlayıcı olabiliyor.

Genel olarak dingin ve yormayan bir oyun deneyimi sunan Puppy Flow Mania, iyi bir bulmaca oyunu arayanların göz atması gereken yapımlardan.

Emircan Erdoğan

Puppy Flow Mania

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
13.2 MB DOSYA BOYUTU

Puppy Flow Mania, minik ve sevimli köpekleri yuvalarına ulaştırmaya çalışacağını eğlenceli bir iOS bulmaca oyunu.

Puppy Flow Mania, oynaması son derece basit olan ve özellikle küçük yaştaki çocukların oynayabileceği şekilde tasarlanan eğlenceli ve ücretsiz bir iOS bulmaca oyunu.

Oyundaki amaç minik köpekleri önce beslemek ve sonrasında yuvalarına doğru şekilde götürmek. Daha doğrusu yuvalarına gitmek isteyen yavru köpeklere yardım etmek.

Her bir köpeğin farklı kostüme sahip olduğu oyunda köpeklerin oldukça sevimli olduğunu siz de farkedeceksiniz. Farklı türdeki köpekleri besleyerek yuvalarına doğru götüreceğiniz oyun sayesinde çocuklarınız ile birlikte oyun oynama ve onlarla birlikte keyifli vakit geçirme şansını ele geçiriyorsunuz.

Modern ve şık grafikleri ile gözlere de hitap eden Puppy Flow Mania oyununda ekran üzerinde önce bir köpek seçmeniz ve sonrasında bu köpeği besleyerke yuvasına doğru yönlendirmeniz gerekiyor. Bu şekilde tüm köpekleri yuvalarına götürmeniz gerekiyor.

Basit ama eğlenceli bir oyun olan Puppy Flow Mania'yı iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirip hemen oynayabilirsiniz. Özellikle iPad üzerinden oynaması oldukça eğlenceli.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Maze: Puppy Rescue

    Zombie Maze: Puppy Rescue, sıra tabanlı oynanış sunan zombili bulmaca - macera oyunu.
  • Flow Free

    Android için geliştirilen Flow Free oyunu tam puzzle hayranları için. Flow Free oyunu içinde tam 600 adet bulmaca yer alıyor.
  • Flow Free: Hexes

    Flow Free: Hexes, renkli noktaları bağlamaya çalıştığınız bulmaca oyunu.
  • Star Link Flow

    Star Link Flow, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Flow Free: Bridges

    Cihazınıza yükleyip oynamaya başladığınız andan itibaren bağımlısı olacağınız bir oyun; Flow Free: Bridges.
  • Garden Mania

    Garden Mania, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Cookie Mania

    Cookie Mania, her yaştan oyunsevere hitap eden bir bulmaca oyunu.
  • Pastry Mania

    Pastry Mania, Android cihazlarda oynanmak üzere tasarlanmış bir bulmaca oyunu.