PureContact

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME
0.96 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir rehber uygulamasıdır.

PureContact, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir kişi yönetimi ve rehber uygulamasıdır. Mobil cihazlarımızın standart rehber uygulamaları var elbette fakat zaman zaman yeterli gelmeyebiliyor.

PureContact, aslında bir hızlı erişim uygulaması da diyebilirim. Bütün cihazların favori kişiler servisi bir şekilde bulunuyor. Fakat PureContact bu favorileri bir adım daha ileri taşıyarak işin içine el hareketlerini katıyor.

Gesture olarak adlandırılan ve Türkçe'ye el hareketleri olarak çevirebileceğimiz çeşitli dokunma yöntemleri ile PureContact kişilerinizi çok daha efektif ve hızlı bir şekilde kontrol etmenizi ve kişilerinize ulaşmanızı hedefliyor.

Arama, mesaj atma, e-mail gönderme ya da diğer aktiviteleri yapmak ve arkadaşlarınızla iletişim içinde bulunmak için telefonunuzda farklı yerlere tıklamanız gerekiyor. Fakat PureContact'ı bir kere indirip ayarlarını yaptıktan sonra el hareketleri ile özel hareketlere ulaşabiliyorsunuz.

Örneğin sola parmağınızı kayıdrarak mesaj atma, yukarıya kaydırarak e-mail atma, aşağı kaydırarak WhatsApp'tan mesaj gönderme gibi el hareketleri sayesinde artık iletişiminizi çok daha hızlı ve efektif bir şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz.

Bunlarla birlikte bir kişiyi anında aramak için çift tıklamanız ve kişiyi düzenlemek için basılı tutmanız da yeterli oluyor. Bütün el hareketleri tekrar programlanabilir fakat elbette bunlar uygulamanın sunduğu seçenekler içerisinde sınırlı.

Genel olarak akıllıca düşünülmüş ve size zaman kazandıracak bir uygulama olan PureContact'ı indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

PureContact

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir rehber uygulamasıdır.

PureContact, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz, bireysel bir geliştirici tarafından tasarlanmış fakat buna rağmen çok başarılı olduğunu söyleyebileceğim bir rehber ve kişi yönetimi uygulaması.

Bütün telefonlarda kişilere hızlı erişmek için favoriler olsun, widget'lar olsun farklı yöntemler elbette var. Fakat PureContact bu hızlı erişim olayını bir adım daha ileri taşıyarak işin içine el hareketlerini sokmuş.

Yani elinizle yapacağınız bazı hareketler ile normalde sizi uğraştıracak ve zaman kaybettirecek şeyleri hemen yapabiliyor ve pek çok harekete erişebiliyorsunuz. Bu sayede kişilerinizi çok daha efektif bir şekilde yönetebiliyorsunuz.

Özellikler:

  • Parmağı sola kaydırarak mesaj atma.
  • Parmağı yukarı kaydırarak e-mail atma.
  • Parmağı aşağı kaydırarak WhatsApp'tan mesaj atma.
  • Çift tıklayarak arama.
  • Basılı tutarak kişi özelliklerini ayarlama.
  • Tekrar düzenlenebilir kısayollar.

Kişilerinizle çok daha çabuk iletişime geçmek için tasarlanmış akıllıca bir uygulama olan PureContact'ı indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.