Pushbullet

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,123 TOPLAM İNDİRME
8.55 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınız ile mobil cihazın etkileşimli çalışmalarını sağlayan Pushbullet ile bildirimleri görüntülemek veya dosya aktarmak saniyeler süren bir işlem haline geliyor.

Mobil cihazınız ve bilgisayarınız arasında senkronize bağlantı oluşturmak sizin için hep zahmetli bir iş olduysa bu sorunu çözmek için artık Pushbullet var. Bu uygulama sayesinde mobil cihazınızla sürekli bir bağlantı oluşturup elinizi bilgisayardan çekmeden Android ve iOS cihazlarınızın bildirimlerini kontrol edip telefon görüşmelerini kabul edebiliyorsunuz. SMS, kısa ileti ve e-posta ayırımını da yapabilen Pushbullet, ekranın sağ üst köşesinde tıklayabileceğiniz bağlantılar çıkarıp bildirimlere geri dönüş yapmanızı sağlıor.

Pushbullet'in yetenekleri bununla da sınırlı değil. Masadan kalkmanız gerekiyorsa ve okuyamadığınız haberler ve benzeri linkler varsa bunları direkt mobil cihazınıza aktarıp yolda okumaya devam edebilirsiniz. Öte yandan bilgisayarınızda bulunan dosyalar için de aynı işlem geçerli. Ne var ki bu işlem için Windows versiyonunu kullanmanız şart. Diğer tüm işlemlereyse Chrome ve Firefox eklentileri de yetişebiliyor.

Pushbullet benzeri hizmet sunan birçok uygulama var, ancak şu ana dek dikkat çekenlerin hiçbiri bu kadar az yer kaplayan ve hızlı çalışan bir hizmet sunamadı. Rekabetin dozunu arttırmak isteyen yapımcılar ise bir Mac OSX versiyonu üzerinde de çalışıyorlar.

Alper Çetiner

Pushbullet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
428 TOPLAM İNDİRME
1.6 MB DOSYA BOYUTU

Pushbullet, bilgisayar başında iş yaparken yada oyun oynarken telefonunuza gelen aramaları kaçırmamak yada mesajları okumak için kullanabileceğiniz yararlı bir uygulamadır.

Pushbullet, Android telefon ve taletlerinizin bilgisayara bağlanmasını sağlayarak gelen tüm bildirimlerinizi bilgisayar üzerinde görmenizi sağlayan uygulama, arandığınızdığınızda yada mesaj geldiğinde görmeme şansınızı sıfıra indirmektedir.

Cihazınız sessiz yada uyku modunda olduğunda bile çalışan uygulama sayesinde hiç bir aramayı kaçırmazsınız ve gelen mesajları kolayca bilgisayar ekranı üzerinden okuyabilirsiniz.

Bilgisayarınız üzerinde çalışırken, film izlerken yada oyun oynarken dalıp gittiğimiz zamanlar olmuyor değil. Fakat bu süre zarfında kesinlikle gerçekleştirmemiz gereken konuşmalar yada mesajlaşmalar olabiliyor. Bu gibi durumlarda Pushbullet en yakın dostunuz olarak size yardım edebiliyor. Bildirimleri görüntüleme dışında resim, dosya ve linkler gönderebilmenizi sağlayan uygulama Android telefon ve tabletleriniz ile bilgiayarınız arasında güvenli bir bağlantı oluşturmaktadır.

Sizde bilgisayarınızda çalışırken telefonunuza gelen bildirimleri görüntülemek ve kolayca resim ve dosya gönderimi yapmak istiyorsanız, Pushbullet uygulamasını ücretsiz olarak indirip kullanabilirsiniz.

Barış YANIK

Pushbullet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
176 TOPLAM İNDİRME
3.8 MB DOSYA BOYUTU

Pushbullet, iPhone ve iPad'lerinizi bilgisayarlarınıza bağlayarak kolayca dosya, resim ve link gönderimi yapmanızı sağlayan yararlı bir iOS uygulamasıdır.

Pushbullet, bilgisayarınızdan mobil cihazlarınıza yada mobil cihazlarınızdan bilgisayara dosya, link ve resim gönderebilmenin en kolay yollarından bir tanesidir.

Bilgisayarınız ile iPhone ve iPad'iniz arasında güvenli bir bağlantı oluşturan uygulama, bu sayede istediğiniz dosyalarını aktarım yapmanızı sağlarken, aynı zamanda bilgisayarınız üzerinden bildirimleri görüntülemenizi sağlıyor. Önemli arama ve mesajları kaçırmamak için kullanabileceğiniz Pushbullet, özellikle dizi yada film izlerken, oyun oynarken yada bilgisayarınız üzerinde çalışırken bildirimleri, gelen aramaları ve mesajları görmenizi sağlayarak sizi kurtarabiliyor. Patronunuz yada tanıdıklarınız önemli bir durum için aradığında bilgisayarını ile meşgl olsanız bile gelen arama ve mesajları pratik bir şekilde görüntüleyebilirsiniz.

Mobil cihazınız üzerinde gördüğünüz bir internet sayfasını yada indirme adresini uygulama ile bilgisayarınıza kolayca göndererek, bilgisayarınız üzerinde bu bağlantıyı açabilirsiniz.

Bilgisayararınız ve mobil cihazlarınız arasında bir çok işlem yapma lüksü getiren Pushbullets uygulamasını iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek kesinlikle denemenizi öneririm.

Barış YANIK

Pushbullet

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
94 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Pushbullet ile telefonunuza düşen bildirimleri bilgisayarınızdan görebilir, cihazlar arası dosya aktarımı yapabilirsiniz.

Pushbullet uygulaması ile Windows Phone telefonunuzu bilgisayarınızla eşleştirerek telefonunuza düşen bildirimleri masaüstü / dizüstü bilgisayarınız üzerinden görebilirsiniz.

Telefonunuzun zil sesini sonuna kadar açmak yerine sessiz ve titreşimde olmasını tercih ediyorsanız gelen arama ve mesajları kolaylıkla kaçırabilirsiniz. Tam bu noktada ihtiyacınız olan uygulama Pushbullet, bilgisayar ekranınızdan sizi kimlerin aradığını görme, mesajlarınızı okuma imkanı tanıyarak sorununuzu çözüyor.

Pushbullet’ın yapabildikleri bunun sınırlı değil. Bildirimleri görmenin haricinde mobil cihazınız üzerinden bilgisayarınıza (veya tam tersi) fotoğraf, bağlantı, not, hatırlatma gönderebiliyorsunuz.

Telefon ve tabletiniz ile bilgisayarınızda güvenli bir bağlantı oluşturarak cihazlar arası dosya aktarımını ve bildirim göndermeyi mümkün kılan Pushbullet, tamamen ücretsiz ve reklamsız olarak kullanılabiliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Alt-C

    Bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.
  • 4Sync

    4Shared'in resmi senkronizasyon programıyla istediğiniz yerden dosyalarınıza kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Battery Optimizer

    Battery Optimizer'ın yapacağı optimizasyon ile dizüstü bilgisayarlarınızın batarya kullanma süresini arttırabilirsiniz.
  • Network Speed Test

    Network Speed Test uygulaması ile Windows 8 cihazlarınızda hız testi yapabilirsiniz.
  • Pushbullet for Chrome

    Bilgisayarınız ile mobil cihazın etkileşimli çalışmalarını sağlayan Pushbullet ile bildirimleri görüntülemek veya dosya aktarmak saniyeler süren bir işlem haline geliyor.
  • Pushbullet for Firefox

    Bilgisayarınız ile mobil cihazın etkileşimli çalışmalarını sağlayan Pushbullet ile bildirimleri görüntülemek veya dosya aktarmak saniyeler süren bir işlem haline geliyor.
  • CloudFuze

    CloudFuze birden fazla bulut tabanlı depolama hesaplarını doğrudan masaüstünden yönetmenizi sağlayan kullanımı kolay bir araçtır.
  • Simplenote

    Simplenote uygulamasıyla Windows işletim sistemli cihazlarınızda hızlı ve kolay bir şekilde notlarınızı alabilirsiniz.