Puzzle Pets

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,922 TOPLAM İNDİRME
113.8 MB DOSYA BOYUTU

Puzzle Pets, Gameloft'un tüm platformlarda oynanabilir olan yepyeni üçlü eşleştirme - bulmaca oyunu.

Puzzle Pets, Gameloft tarafından geliştirilmiş, üçlü eşleştirme oyunu olarak geçen ancak benzerlerinden oldukça farklı bir oynanış sunan bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Windows 8 tablet ve bilgisayarlarda ücretiz oynanabilecek şekilde hazırlanmış olan oyun şimdiye kadar gördüğüm en eğlenceli üçlü eşleştirme oyunu. Klasik taşlar yerine birbirinden şirin evcil hayvanları eşleştirerek ilerlediğimiz oyun arayüz itibariyle daha çok çocuklara hitap ediyor görünse de büyüklerin de eğlenerek oynayabileceği bir yapım olmuş. Aralarında tavşan, civciv, kurbağanın da bulunduğu hayvanların dahil edildiği bulmaca oyununda mekanlar da ilginç. Bazen karlı dağlarda bazen de yeşil ormanlarda geçen 120’nin üzerinde bölüm bulunuyor.

Renkli arayüzü ve oynanışı ile dikkat çeken Puzzle Pets’de çoklu oyuncu desteği de bulunuyor. Gerek oyun içi etkinliklere katılarak gerekse de bölüm sonu mücadelelerde kendinizi göstererek yeni karakterlerin ve ödüllerin kilidini açabiliyorsunuz. Öte yandan arkadaşlarınızın oyunlarına da göz atabiliyorsunuz.

Puzzle Pets, Gameloft’un imzasını taşıyan yepyeni bir bulmaca oyunu ve oynadığınız süre boyunca kesinlikle eğleneceksiniz.

Erkan Calp

Puzzle Pets

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,321 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz üçlü eşleştirme oyunudur.

Puzzle Pets, Android cihazlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir üçlü eşleme oyunudur. Günümüzün en büyük mobil oyun firmalarından birisi olan Gameloft'un yeni oyunu olan Puzzle Pets, gayet eğlenceli diyebilirim.

Oyunda klasik bir üçlü eşleme oyununda olduğu gibi hayvanları eşlemeye çalışıyorsunuz. Sevimli karakterleri ve etkileyici grafikleri ile dikkat çeken oyun bir hayli canlı, renkli ve eğlenceli duruyor diyebilirim.

Tilki, koala, panda gibi pek çok farklı hayvanın bulunduğu oyunda ne kadar çok zincirleme reaksiyon yaratabilirseniz o kadar çok puan alıyorsunuz.

Özellikler:

  • Bölüm sonu canavarları.
  • 5 farklı temada ada.
  • 126 level.
  • 7 güçlendirici.
  • Dünya liderlik listeleri.
  • 10'dan fazla renkli kombinasyon.

Eğer üçlü eşleme oyunlarını seviyorsanız, Puzzle Pets'i indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Puzzle Pets

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
73 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir üçlü eşleştirme oyunudur.

Üçlü eşleme oyunlarını seviyorsanız, en büyük oyun firmalarından birisi olan Gameloft tarafından yeni çıkarılmış olan Puzzle Pets oyununa göz atmalısınız. Bu oyunu iOS cihazlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabiliyorsunuz.

Bu oyunda bu kez sevimli hayvan kahramanları eşleştirmeye çalışıyorsunuz. Tilki, koala, panda gibi hayvanların çok hoş şekilde tasarlandığı oyun, canlı, renkli ve eğlenceli bir oyun tarzına sahip diyebilirim.

Oyunda klasik bir üçlü eşleme oyunundaki gibi öğeleri birbirleriyle birleştirerek patlatmaya çalışıyorsunuz. Ne kadar çok zincirleme reaksiyon ve kombinasyon yapabilirseniz o kadar çok puan alıyorsunuz.

Özellikler:

  • Bölüm sonu canavarları.
  • 5 farklı temada ada.
  • 126 level.
  • 7 güçlendirici.
  • Dünya liderlik listeleri.
  • 10'dan fazla renkli kombinasyon.

Gameloft'un son oyunu Puzzle Pets'e kesinlikle göz atmalısınız.

Elifcan Mehekli Çakmak

Puzzle Pets

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
723 TOPLAM İNDİRME
86 MB DOSYA BOYUTU

Puzzle Pets, Gameloft imzasını taşıyan yepyeni üçlü eşleştirme oyunu.

Puzzle Pets, Windows Phone telefonunuza ücretsiz indirip keyifle oynayabileceğiniz üçlü eşleştirme – bulmaca oyunlarından biri. Gameloft imzasını taşıyan yepyeni mobil oyunda durağan nesneler yerine şirin mi şirin hayvanlar karşımıza çıkıyor.

Çocuklar kadar yetişkinlerin de oynayabileceği bir bulmaca oyunu olan Puzzle Pets, Windows Phone 8 ve üzeri işletim sistemli tüm telefonlarla uyumlu ve ücretsiz olarak geliyor. Türkçe dil seçeneği de bulunan oyunun mobilde şimdiye kadar gördüğüm en canlı üçlü eşleştirme oyunu olduğunu söyleyebilirim. Civciv, tavşan, balık, kurbağa ve daha nice sevimli hayvanın katıldığı oyun büyüleyici manzaraya sahip 5 adada geçiyor ve adamızı buz, demir ve zehirli bitkiler gibi tehlikelerden temizlemeye çalışıyoruz. Üçlü eleştirme oyunlarının olmazsa olmazı güçlendiriciler bu oyunda da mevcut ancak oldukça farklılar. Hortum, bukalemun dili gibi 7 adet güçlendirici oyunda sıkıştığımız durumlarda yardımımıza koşuyor.

Puzzle Pets, üçlü eşleştirme oyunları arasında kesinlikle en eğlenceli olanı.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Puzzle Guardians

    Puzzle Guardians, bilgisayarlarınızda zevkle oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Puzzle Light

    Puzzle Light, ipuçlarını yakalayarak ampulu yakmanız gereken bir bulmaca oyunu.
  • Crime Puzzle

    Crime Puzzle ile zekanızı geliştirin...
  • Monochroma Demo

    Monochroma, Türk menteşeli sinematik bir bulmaca platform oyunudur.
  • Wonderland

    Oynarken aklınızı oldukça zorlayacak, puzzle ve zeka karışımı üç boyutlu bir oyun
  • Touch Puf

    150 ayrı bölümü olan ve bölüm geçtikce zorlaşan ücretsiz bir puzzle oyunu
  • Line Puzzle: String Art

    Birbirinden farklı bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Puzzle Ekran koruyucu 1.0

    Monitörünüzü otobüslerle süsleyebilir , entegre saat ve takvimi kullanabilir ve başka hiç bir sistemde göremeyeceğiniz puzzle oyunu ile kendi otobüsünüzü yapabilirsiniz.