Puzzle to the Center of Earth

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME

Rengarenk bir bulmaca oyunu oynarken dünyanın merkezine inmeye çalışan bir kaşif rolünde maceralara atlamaya hazırsanız Puzzle to the Center of Earth size göre bir oyun.

İsminden her ne kadar sade bir bulmaca ile karşılaşacağınızı düşünseniz de aksine, Puzzle to the Center of Earth aynı zamanda oldukça platform ağırlıklı dinamiklere de sahip. Oynadığınız karakterin sahip olduğu cihaz bir saniye içersinde aynı renkte olan blokları silip süpürebiliyor. Bunu düzenli bir şekilde yaparken amacınız olabildiğince yer çekirdeğine yaklaşmak. Anlatıldığı kadar kolay olmayan oyunda sürekli yeni ekipmanlar ve stratejiler ile işe girişmeniz gerekiyor. Konsept olarak ilginç bir oyun deneyimi sunan çalışma ücretsiz olarak indirilebiliyor ancak uygulama içi satın almalara dikkat etmenizde yarar var.

Yeri kazıyıp becerinize güvenerek rota seçtiğiniz oyun alanında benzer renkteki bloklarla mümkün olabildiğince pratik olan yollar açmanız gerekiyor. 80'den fazla bölüm ile dünyanın merkezine daha da yaklaştığınız her bölümde zorluk seviyesi git gide artıyor. Oyun içersinde karşınıza çıkan hazine kutuları sayesinde yeni teçhizatlar temin edip daha zor bölümlerde mücadeleye hazır olmanız lazım. Tek elle oynayabileceğiniz oyun, özellikle pratik olmanız gereken anlarda vaktinizi iyi kullanabileceğiniz bir eğlence sunuyor.

Alper Çetiner

Puzzle to the Center of Earth

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
125 MB DOSYA BOYUTU

Rengarenk bir bulmaca oyunu oynarken dünyanın merkezine inmeye çalışan bir kaşif rolünde maceralara atlamaya hazırsanız Puzzle to the Center of Earth size göre bir oyun.

İsmine baktıkça sade bir bulmaca zannedeceğiniz bir oyun olan Puzzle to the Center of Earth tam aksine en az yarı yarı platform unsurları taşıyan bir oyun yapısına sahip. Oynadığınız karakter yerin altına olabildiğince inmeye çalışıyor ve bu sırada siz de elindeki pratik cihazdan faydalanıyorsunuz. Zeminde yer alan aynı renkteki blokları sıralı halde dizili olma koşuluyla bir anda silip süpüren cihaz ile yolunuzu açıp daha da derinlere ulaşmaya çalışıyorsunuz. Anlatırken insana kolay gelecek dinamikler oynadıkça kendini daha çok gösteriyor. Yeni ekipmanlarınız ve stratejileriniz yoksa derin zeminde işiniz zor. Oyunu tamamen ücretsiz olarak temin edebileceğinizi hatırlatmakta da fayda var ancak uygulama içi satın almalar da sizi bekliyor.

Yerin altında kazı alanları oluşturarak sürekli yokuş aşağıya inmeniz gereken bu oyunda aynı renklerde sıralı olan bloklardan yol açarak ilerlemeniz lazım. 80'den fazla bölüm ve sürekli olarak artan zorluk seviyesiyle birlikte sizi tıokanma noktasından kurtaracak şey yolunuzda karşılaşacağınız hazineler. Bunlar sayesinde zırh ve eşya temin etmeniz mümkünken ilerleyen zorluk seviyesine daha hazırlıklı olmanız sağlanıyor. Tek elle bile oynanabilen kolay kontroller sayesinde refleklerinize ihtiyaç duyduğunuz anlarda bile veya bir yerde hızlıca telefona ulaşırken bile oyunu kolaylıkla oynamanız mümkün.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Lord of the Rings: Legends of Middle-earth

    The Lord of the Rings: Legends of Middle-earth gerçekçi grafiklerle donatılmış ve zengin içeriğiyle dikkat çeken bir Yüzüklerin Efendisi oyunudur.
  • Dood: The Puzzle Planet

    Dood: The Puzzle Planet, Android platformuna özel çıkan minimalist bulmaca oyunu.
  • Save The Girl

    Zevkli bir bulmaca oyunu
  • Friday the 13th: Killer Puzzle

    13. Cuma severlerin kaçırmaması gereken korku bulmaca oyunu
  • The Bot Squad: Puzzle Battles

    İki farklı robot gücü arasındaki enerji savaşını konu alan The Bot Squad: Puzzle Battles, bulmaca ve kule savunma oyunlarını kombine ederek orjinal bir deneyim sunmayı başarıyor.
  • Date The Girl 3D

    Gerçek aşka ulaşmak için mücadele ediyorsunuz
  • The Weaver

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir puzzle oyunudur.
  • A Little to the Left APK

    Düzensiz alanlardaki eşyaları topladığınız A Little to the Left APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Hem seviyeleri geçin hem de kendinizi rahatlatın!