Qello

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
192 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Qello, yabancı sanatçıların ve müzik gruplarının canlı konser videolarını Windows 8.1 tablet ve bilgisayarlara taşıyan tek uygulama.

Qello, dünyaca tanınmış grupların ve sanatçıların konserlerinin tamamını Windows 8.1 tablet ve bilgisayarlardan izleme seçeneği sunan online konser izleme uygulaması. Sevdiğiniz sanatçının konserlerini oturduğunuz yerden hem de hd kalitede izleyebileceğiniz bu uygulamada Queen, Pink Floyd, Santana, Bon Jovi, Linkin Park, Beyonca, Slipknot gibi efsane isimlerin en yeni ve geçmiş konserlerini bulabiliyorsunuz.

Dünyanın en geniş full konser koleksiyonuna ve müzik belgesellerine sahip Qello’nun Windows 8 uygulamasını hem içerik olarak zengin hem de videoların kalitesi mükemmel. Sosyal ağ hesaplarınızı kullanarak ücretsiz üye olduktan sonra kullanabileceğiniz uygulamada online konserler kategorilere ayrılmış olarak listeleniyor. Kategoriler zamanının bomba konserleri, yeni gerçekleşecek konserler, editör seçimleri ve öne çıkanlardan oluşuyor. İzleyeceğiniz konseri seçtikten sonra konserin detaylarına ve kendisine ulaşabileceğiniz ekran ile karşılaşıyorsunuz. Yani sadece konseri izlemekle kalmıyor, konser hakkında kısa bir bilgi de edinmiş oluyorsunuz.

Konsere gidemediğiniz vakitlerde oturduğunuz yerden dilediğiniz sanatçının, grubun konserini izleme keyfi yaşatan Qello uygulaması ücretli olması dolayısıyla ne menülerde ne de konser izleme esnasında üçüncü parti reklamlar sunmuyor. Qello uygulaması ile online konser izlemenin bedeli ise aylık 11 TL. Tabii ki ilk üye olduğunuzda bir haftalık ücretsiz deneme şansına erişiyorsunuz ancak sonrası için her ay bu bedeli ödemeniz gerekiyor.

Qello, yabancı konserleri yakından takip etmek için harika bir uygulama olsa. Keşke Türk sanatçıların konserlerini de izleyebilseydik ancak bu haliyle mağazadaki en iyi seçenek ve kesinlikle indirip denenmeli.

Erkan Calp

Qello

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
163 TOPLAM İNDİRME
4.7 MB DOSYA BOYUTU

Qello uygulaması müzik konserlerinde yapılmış olan kayıtları kullanıcılara ücretsiz şekilde yüksek kalitede sunan bir uygulama. Tüm arşivi görmek ise ücretli.

Qello uygulaması nerede konser var ise kaydını almış ve kendine özel bir platform oluşturmuş bir uygulama. Uygulama üzerinde sadece konser kayıtları yok. Efsaneleşmiş albüm ve sanatçıların belgesellerinin de yer aldığı uygulama aynı zamanda tarihi eser niteliğinde. Çünkü üzerinde bulunana kayıtlar 1950 yılına kadar gidebiliyor. 

Qello uygulaması belgesel ve müzik kayıtları olarak sunduğu bu güzel arşivi yüksek kalitede kullanıcılara aktarıyor. Aktarılan bu arşiv ise sınırlandırılmış bir şekilde. Qello tarafından sunulan bu arşivin hepsini görmek istiyorsanız, uygulama sahiplerine aylık $5 ücret ödemeniz gerekiyor. Bu ücret sadece müzik kayıtları için değil aktarılan belgeselleri de kapsyor.

Mustafa Şevki Coşar

Qello

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Qello, ünlü müzik gruplarının ve sanatçıların konserlerini iPhone ve iPad'inizden hd kalitede izleyebileceğiniz bir uygulama.

Qello, dünyanın dört bir yanında gerçekleşen konserleri iPhone ve iPad’inizden izleme kolaylığı sunan bir uygulama. Konserlerin tamamını online olarak izleyebileceğiniz en geniş içerikli uygulamanın Qello olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Genellikle yabancı konserleri takip eden biriyseniz kesinlikle es geçmemeniz gereken bir iOS uygulaması.

Qello Concerts, adından da anlayacağınız üzere konser izlemeyi seven ancak zaman bulamamaktan veya başka sorunlardan ötürü sevdiği konsere gidemeyen müzik severlere özel hazırlanmış bir mobil uygulama.

Queen, Pink Floyd, Lady Gaga, Metallica, Nirvana, Tiesto, Slipknot, Linkin Park, Santana, Bon Jovi ve daha saymakla bitiremeyeceğim onlarca efsane sanatçı ve grupların canlı performanslarını iPhone, iPad ve Apple TV’nizden izleyebileceğiniz bir uygulama olan Qello’da konserler gruplara ayrılmış olarak karşınıza geliyor. Yeni gerçekleşmiş konserleri, Qello editörleri tarafından seçilmiş konserleri ve hafızalara kazınmış konserleri ayrı ayrı görebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra sanatçı ve tür bazında arama yaparak sevdiğiniz sanatçının Qello’da kayıtlı tüm albümlerine anında ulaşabiliyor, o anda içerisinde bulunduğuz ruh haline uygun konserleri kolaylıkla bulabiliyorsunuz. Uygulamanın sevdiğim diğer yanı ise konserleri dilediğiniz kalitede izlemenize imkan vermesi. İnternet bağlantı hızınız iyiyse hd kalitede izlemenin, yavaş ise takılmadan izlemenin keyfini sürebiliyorsunuz.

Qello tahmin edeceğiniz üzere online konserlerin önizlemesini ücretsiz / bedava sunuyor ancak konserlerin tamamını izleyebilmeniz için üye olmanız (Google veya Facebook hesabınızı bağlayarak hızlı bir şekilde üyeliğinizi tamamlıyorsunuz.) gerekiyor. Her ne kadar üye olduğunuz vakit 7 gün ücretsiz deneme şansı yakalasanız da bu sürenin sonunda her ay 11 TL ödeme yapmanız gerekiyor. Tabii ki deneme sürümü bittiğinde dilediğiniz zaman üyeliğinizi sonlandırabiliyorsunuz.

Türk sanatçıların konserlerini içerisinde barındırmayan Qello’nun iPhone ve iPad sürümünde izlediğiniz konserde çalınan tüm şarkıları görebiliyor ve dilerseniz iTunes üzerinden satın alabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Qello

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Qello, sevdiğiniz sanatçıların ve grupların canlı konser videolarına ulaşabileceğiniz bir Windows Phone uygulaması.

Qello, sevdiğiniz sanatçıların ve müzik gruplarının canlı konser videolarını yüksek kalitede sunan bir Windows Phone uygulaması. Metallica, Queen, Pinf Floyd, Bon Jovi, Linkin Park, Bob Marley gibi tanınmış simaların canlı performanslarını sunan enfes bu müzik uygulaması sayesinde oturduğunuz yerden konser izlemenin keyfini sürebilirsiniz.

Dünya genelinde gerçekleşen konserleri online olarak Windows Phone cihazınızdan izleyebileceğiniz yegane uygulama olan Qello, konsere gitmeye vakit ayıramayan veya gitmeye üşenen herkese tavsiye edebileceğim zengin içerikli harika bir konser izleme uygulaması. Yabancı konserleri takip eden ve izlemeyi seven biriyseniz bu uygulamayı kesinlikle kaçırmamanızı öneririm.

Gelişmiş arama fonksiyonu sayesinde konserleri türüne göre sıralayabileceğiniz ve dilediğiniz sanatçının konserlerine kolaylıkla ulaşabileceğiniz Qello Concerts uygulamasında sunulan tüm konserleri izleyebilmeniz için öncelikle üye olmanız gerekiyor. Google veyahut Facebook hesabınızla hızlı bir şekilde üye olduktan sonra 7 gün süren ücretsiz üyeliğinizi başlatmış oluyor ve konserlerin önizlemelerini değil tamamını izleyebiliyorsunuz. Uygulamadan memnun kalırsanız aylık 11 TL karşılığında kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Üyeliğiniz diğer müzik uygulamaları gibi her ay otomatik olarak yenileniyor ve dilediğiniz an sonlandırabiliyorsunuz.

1500’den fazla canlı performası içeren Qello uygulamasında davet etme seçeneği de bulunmakta. Sağ üst köşeden ulaşabileceğiniz bu seçenek sayesinde o anda izlediğiniz bir konsere arkadaşınızı davet edip onunla birlikte izlemenin tadını çıkarabiliyorsunuz.

Qello, türk sanatçıların konserleri de olsaydı 10 numara diyebileceğim bir uygulama olmuş. Tabii ki sanatçıyı veya grubu canlı görmenin yerini tutmaz ama konsere gidecek vakti bulamıyorsanız oldukça işinize yarayacaktır.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • iPower

    iPower uygulaması ile Power radyolarını dinleyebilirsiniz.
  • Shazam

    Shazam Windows 8 uygulaması ile adını merak ettiğiniz müziği anında bulabilirsiniz.
  • Eurovision Song Contest

    Eurovision Song Contest, Eurovision Şarkı Yarışması hakkında her şeyin yer aldığı resmi uygulama.
  • MixRadio

    MixRadio, müzik zevkinize uygun çalma listelerini yüksek kalitede ve çevrimdışı dinleyebileceğiniz bir müzik uygulaması.
  • n7player

    n7player, Windows'un modern müzik çalarına alternatif olarak kullanabileceğiniz bir müzik dinleme uygulaması.
  • Deezer

    Deezer, Windows 10 cihazlarınızdan 35 milyon yerli ve yabancı şarkıya ulaşabileceğiniz müzik dinleme servisi.
  • Groove

    Groove, Microsoft'un Windows 10 PC ve tablet kullanıcıları için hazırladığı çevrimiçi müzik dinleme uygulaması.
  • Sidify Spotify Müzik Dönüştürücü

    Spotify müziklerini ücretsiz indirin ve MP3'e dönüştürün.