QR & Barcode Scanner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.6/5 ZİYARETÇİ
1,120 TOPLAM İNDİRME
9.8 MB DOSYA BOYUTU

QR & Barcode Okuyucu APK, Android telefonlar için ücretsiz karekod ve barkod okuma uygulaması olarak rahatlıkla kullanabileceğiniz bir uygulamadır.

QR & Barcode Okuyucu, Android telefonlar için ücretsiz karekod ve barkod okuma uygulaması olarak yayınlanmıştır.. Mobildeki en hızlı QR ve barkod okuyucu diyebilirim. Android telefonunuzla birlikte gelen bir QR kod ve barkod okuma uygulaması yoksa QR & Barcode Scanner’ı tavsiye ederim.

QR ve Barkod Okuyucu, her telefonda olması gereken uygulamalar arasında. Kullanımı son derece basit; Telefonunuzu QR veya barkoda doğrulttuğunuzda uygulama otomatik olarak algılayıp okuyor. Hiçbir butona basmanız, fotoğraf çekmeniz veya yakınlık ayarı yapmanız gerekmiyor. Uygulama, metin, URL, ISBN, ürün, kişi, takvim, e-posta, konum, WiFi dahil tüm QR / barkod türlerini tarayıp okuyabiliyor. Tarama ve otomatik şifre çözümlemesinin ardından her bir ayrı QR ve Barkop tipi için sadece ilgili seçenekler sunuluyor.

Bu uygulamayı indirim almak ve tasarruf sağlamak için kupon / kupon kodlarını okumak için de kullanabilirsiniz. Ürün barkodlarını QR ve Barkod Okuyucu ile tarayıp fiyatları internetteki fiyatlarla karşılaştırarak tasarruf yapabilirsiniz. Unutmadan, uygulama QR oluşturmanıza da izin veriyor.

QR ve Barkod Okuyucu APK İndir

  • Mobildeki en hızlı QR ve barkod okuyucu
  • Kullanımı kolaydır.
  • Tüm QR ve barkod tiplerini tarayıp okuyabilir.
  • Her QR ve barkod tipi için yalnızca ilgili seçenekleri çıkarır.
  • Kupon kodları okuma desteği
  • QR oluşturma
  • Galeriden tarama
Erkan Calp

QR & Barcode Scanner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
0/5 ZİYARETÇİ
106 TOPLAM İNDİRME
21.7 MB DOSYA BOYUTU

QR code Reader & Barcode Scanner Free İndir (iOS): App Store'daki en hızlı ücretsiz QR ve barkod okuyucu

QR & Barcode Scanner (iOS), iPhone’lardaki QR kod okuyucunun gelişmiş versiyonu. QR kod ve Barkod okuyucu aynı zamanda QR oluşturma uygulaması. App Store’da en hızlı QR ve Barkod okuyucu olarak öne çıkan uygulama, her telefonda olması gereken uygulamalardan biri.

iPhone ve iPad için ücretsiz QR Kod Okuyucu ve Barkod Okuyucu, piyasadaki en hızlı QR okuyucu/barkod tarayıcı olmak üzere hızlı ve performans için geliştirilmiş. QR Code Reader & Barcode Scanner free, her iOS cihazı için önemli bir uygulama. Kullanımı son derece kolaydır; Cihazınızı taramak istediğiniz QR veya barkoda yönlendirmeniz yeterlidir. Uygulama, otomatik olarak algılar ve tarar. Herhangi bir tuşa basmanıza, fotoğraf çekmenize veya yakınlaştırmayı ayarlamanıza gerek yoktur.

QR Code Reader & Barcode Scanner Free, metin, URL, ISBN, ürün, kişi, takvim, mail, konum, WiFi ve diğer birçok format dahil olmak üzere tüm QR / barkod türlerini tarayabilir ve okuyabilir. Tarama ve otomatik kod çözme işleminden sonra kullanıcıya yalnızca her bir QR veya Barkod türü için ilgili seçenekler sunar ve uygun eylemi gerçekleştirir. Uygulamayı indirimler almak, biraz tasarruf etmek için kupon/kupon kodlarını taramak için de kullanabilirsiniz. Mağazalarda ürün barkodlarını taratarak internetten fiyat kıyaslama yapabilirsiniz.

QR Code Reader & Barcode Scanner Free İndir iOS

  • En hızlı QR ve Barkod okuyucu
  • Kullanımı son derece basittir.
  • Her türlü QR / barkod türünü tarayıp okuyabilir.
  • Kupon/kupon kodları tarama
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Barcode Scanner

    Barcode Scanner, QR kod başta olmak üzere çeşitli barkodları okuyabilen mobil uygulamadır.
  • ShopSavvy Barcode Scanner

    ShopSavvy Barcode Scanner, hem barkod hem QR kod okuyabilen ve aynı zamanda internet üzerindne ürün ve fiyat araştırması yapmanızı sağlayan yararlı bir Android uygulaması.
  • Solo QR Code Scanner

    Solo QR Code Scanner, QR kodlarını kolayca okutma işlemini yapmanızı sağlayan yararlı bir Android QR kod okutucu uygulama.
  • ScanLife Barcode QR Reader

    Dergi, bir websitesi yada herhangi bir ürünün üzerinde gördüğünüz Qrcode yada Barkod etiketlerini okuyabileceğiniz ve bunu bir topluluk içinde paylaşarak daha çok kişinin fırsatlardan yararlanabilmesini sağlayabileceğiniz bir çeşit alı
  • QR Droid

    QR Droid, mobil cihaz üzerinden QR kodları okuyabilen ve tanımlayabilen bir uygulama.
  • QR Code Reader

    QR Code Reader, hızlı, kullanımı basit, reklamsız karekod tarama uygulamasıdır.
  • Kaspersky QR Scanner

    Kaspersky QR Scanner, phishing ve zararlı bağlantılar içeren karekodları engelleyen hızlı ve basit bir karekod okuma uygulaması.
  • İstanbulkart APK

    İstanbulkart APK uygulaması ile online bakiye yükleme işlemlerinizi gerçekleştirebilir, para transferleri yapabilir ve QR kodunuzu kullanarak temassız geçiş kolaylığı yaşayabilirsiniz.