Quick Recovery for Windows

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
5,933 TOPLAM İNDİRME
3.51 MB DOSYA BOYUTU

Quick Recovery for Windows ile silinen dosyalarınızı geri getirebilirsiniz

Quick Recovery for Windows bilgisayarınızda farklı nedenlerden ötürü silinen dosyaları geri getirme amacıyla kullanabileceğiniz bir dosya kurtarma programıdır.

Quick Recovery for Windows silinen dosyaları kurtarma işlemini size rehberlik eden sihirbaz tabanlı bir arayüz sayesinde gerçekleştirmektedir. Böylece birkaç tıklama sonucu kayıp dosyalarınıza kavuşabilirsiniz. Quick Recovery for Windows farklı tarama seçenekleri sunmaktadır. Bu seçeneklerle dilerseniz programın hızlı tarama yapmasını sağlayabilir, dilerseniz detaylı ve derin bir tarama yürütebilirsiniz.

Quick Recovery for Windows NTFS ve FAT dosya sistemlerini destekler. Böylece hem yeni işletim sistemleri hem de yeni işletim sistemleri ile uyumlu hale gelmektedir.

Program donanım arızası sonucu dosya kayıplarının yaşandığı hasarlı disklerden dosya kurtarma işlemini de yürüterek detaylı bir dosya kurtarma aracına dönüşmektedir. Bunun yanında Quick Recovery for Windows'un çalışma alanı sadece sabit diskler ile sınırlı değildir. Harici diskler ile çalışabilen program USB bellekte silinen dosyaları geri getirme ve hafıza kartından dosya kurtarma konularında da yardımcı olmaktadır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Active@ File Recovery for Windows

    Active@ File Recovery for Windows ile kazara silinen, formatlanan verilerinizi kurtarabilirsiniz
  • MiniTool Mobile Recovery for iOS

    MiniTool Mobile Recovery for iOS, mobil cihazınızdan silinen dosyaları geri getirmenize yardımcı olan bir dosya kurtarma programıdır
  • MiniTool Mobile Recovery for Android

    MiniTool Mobile Recovery for Android mobil cihazlarınızdan silinen dosyaları geri getirmenize yardımcı olan bir dosya kurtarma programıdır
  • Stellar Data Recovery for Android

    Android cihazlarda silinen, kaybolan tüm dosya türlerinin kurtarılması ve geri getirilmesini sağlayan dosya kurtarma programı: Stellar Data Recovery for Android.
  • Windows File Recovery

    Windows File Recovery İndir: Ücretsiz dosya kurtarma programı ile kaybolan verileri geri getirmek çok basit!
  • Boomerang Data Recovery

    Boomerang Data Recovery İndir Windows: Silinen, kaybolan dosyaları geri getirmek için veri kurtarma programı
  • Yodot File Recovery

    Yodot File Recovery, Windows kullanıcıları için dosya kurtarma programı.
  • Gihosoft Android Data Recovery Free

    Gihosoft Android Data Recovery Free, Windows üzerinde kullanılabilen ve Android işletim sistemi kullanan cihazlarda dosya kurtarma işlemi yapan bir programdır.