Race Of Champions

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
147 TOPLAM İNDİRME

Race Of Champions güzel grafiklere sahip bir yarış oyunudur

Race Of Champions eğer hız yapmayı ve yarışmayı seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil yaroş oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir araba yarışı oyunu olan Race Of Champions'da dünya şampiyonlarıyla birlikte yarışarak heyecan dolu yarışlara katılma imkanına erişiyoruz. Gerçek ve lisanlı arabaların yer aldığı oyunda knockout, yani sonuncu gelenin elendiği türde turnuvalara katılabilmekteyiz. Oyundaki yarış pistleri de yine gerçek dünyadaki benzerleri temel alınarak hazırlanmış. Bu sayede oyunda gerçekçi bir hava yakalanmaya çalışılmış.

Race Of Champions'un grafikleri araba modellemelerinde oldukça iyi bir iş çıkarıyor. Oyundaki yarış pistler, garajlar ve yarışan pilotlar da olabildiğince detaylı. Farklı kamera açılarından aracımızı kontrol etmemize imkan veren oyunda hasar sistemi de yer almakta. Bu sayede yarışta yaptığımız kazalar sonucu aracımızın aldığı hasarı gerçek zamanlı olarak görebiliyoruz.

Race Of Champions'u 3 farklı kontrol yönteminden birini kullanarak oynayabilirsiniz. Oyunda 3 oyun moduna ve önemli anları tekrar izlemenize imkan veren bir tekrar oynatma sistemine yer veriliyor.

Can Erdil Şentürk

Race Of Champions

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME
383 MB DOSYA BOYUTU

Race of Champions güzel grafiklere sahip olan bir yarış oyunudur

Race of Champions oyunculara sürükleyici bir yarış deneyimi yaşatmayı amaçlayan bir mobil yarış oyunu

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize indirebileceğiniz bu sürüm oyunun belii bir bölümünü oynamanıza ve oyunun tam sürümü hakkında fikir sahibi olmanıza yardımcı oluyor. Bu sayede oyun hakkında detaylı bilgiye sahip olabiliyor ve oyunu satın alıp almama kararı verebiliyorsunuz.

Race of Champions'da farklı tarzdaki yarış türlerinde dünya şampiyonlarıyla yarışmaktayız. Lisanlı yarış arabalarının yer aldığı oyunda gerçek yarış pistleri temel alınarak geliştirilmiş yarış pistleri de yer alıyor. Oyunda kullandığımız araçlar için oyunun fizik motoru detaylı hasar hesaplamaları yapabiliyor. Bütün bu öğeler bir araya geldiğinde ortaya gerçekçi, bir yarış deneyimi çıkıyor.

Race of Champions'un grafik motorunun iyi iş çıkardığı söylenebilir. Araç modellemeleri ve yarış pisti tasarımları göze hoş görünüyor. Eğer yarış oyunlarını seviyorsanız ve güzel bir seçenek arıyorsanız Race of Champions'u deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Faccinep Race of Clones

    Faccined Race of Clones, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli ve aksiyon odaklı bir yarış oyunu.
  • Race io APK

    Race io APK Türk yapımı araba yarışı oyunları arasında. 2 boyutlu yarış oyununda zorlu parkurlarda dünyanın her yerinden 3 oyuncuya karşı yarışıyorsunuz.
  • Fun Race 3D APK

    Fun Race 3D APK, zorlu parkurları ve yüzlerce seviyeyi içerisinde barındıran bir yarış oyunudur.
  • Geometry Race

    Geometry Race, fütüristik aracımızla yarış yaptığımız eğlenceli bir beceri odaklı yarış oyunu.
  • ReRunners: Race for the World

    ReRunners: Race for the World mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Cosmo Race

    Cosmo Race mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Death Race

    Death Race aksiyon dolu bir mobil yarış oyunudur
  • Millenium Race

    Millenium Race, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur.