Racing Garage

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME
88 MB DOSYA BOYUTU

Racing Garage, Android işletim sistemini kullanan telefon ve tabletler üzerinde çalışabilen bir tür yarış oyunudur.

Racing Garage, Android üzerinden oynanabilen bir tür yarış oyunudur.

Türk oyun geliştiricisi Digital Dash tarafından yapılan Racing Garage, sokak yarışları tarzını tekrar önümüze koyuyor ve bunu güzel şekilde başarıyor. Çoğu telefonda çalışacak yapısının yanı sıra bunun içi grafiklerle harmanlanmasıyla ortaya gayet hoş görünen bir oyunun çıktığını söylemek gerek. Tema olarak sokak yarışlarını seçen yapımcılar, bunu bizlere 20'den fazla araçla sunuyorlar. Oyuncular seçtikleri bu yirmi aracı istedikleri gibi değiştirebiliyor ve güzelleştirebiliyorlar. Ayrıca her aracın kendine has bir stili olduğunu da söylemeliyiz. 

Racing Garage'in en sevilebilecek özelliklerinden bir tanesi ise sunduğu çok oyunculu yani multiplayer mod. Bu modla birlikte oyuna sahip olan iki arkadaş birbirine karşı oynayabiliyor ya da internet üzerinden başka oyuncularla karşı karşıya gelebiliyorlar. Ayrıca kariyer modu ile birlikte, 100'den fazla görece girerek, kendi karakterinizin sokakların kralı olmasını sağlayabiliyorsunuz. Tüm bunlarla birlikte oyunda toplamda 8 mod olduğunun da altını tekrar çizelim.

Ramazan Tugay Kahraman

Racing Garage

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Racing Garage, iPhone ve iPad üzerinden oynanabilen ve Türk yapımcılar tarafından geliştirilen bir sokak yarışı oyunudur.

Racing Garage, iOS işletim sistemi üzerinde çalışan bir yarış oyunudur. 

Türk oyun yapımcısı Digital Dash tarafından geliştirilen yarış oyunu Racing Garage, sizleri tekrar yollara indirecek ve sokakta yarışmanın tadını bir kez daha yaşatacak. 20'den fazla arabanın bulunduğu oyunda, bu arabalar modifiye edilebilir haldeler ve kolayca hepsinin sürüşüne alışıp, yarışlarda başarılı sonuçlar alabiliyorsunuz. Kariyer moduna girdiğinizde, kendi yarattığınız karakterin sokakların kralı olmasını sağlarken, 100'den fazla göreve de girmeniz gerekiyor.

Oyunun en güzel yanlarından bir tanesi ise çok oyunculu desteği olması. Böylece internet üzerinden arkadaşlarınızla oyunu oynayabiliyor ya da başka oyuncularla karşı karşıya gelebiliyorsunuz. Bilgisayara karşı yarışmaktan sıkıldığınız anda, oyuna devam etmek için güzel bir alternatif olabilir ve sizlere eğlenceli dakikalar sunabilir. Kariyer ve multiplayer modlarının yanı sıra altı farklı mod ile daha oyunun çok çeşitli hazırlandığını da söyleyelim.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Garage Story: Craft Your Car

    Araba üretip sattığınız eğlenceli bir mobil oyun
  • Multi Floor Garage Driver

    Mükemmel sürüşlere ve park egzersizlerine hazır mısınız? Arabaya atlayın, sürüşe başlayın.
  • CSR Racing APK

    CSR Racing APK Android araba yarışı oyunları arasında ve oldukça popüler. 100'ün üzerinde lisanslı arabayla drag yarışlarına katılıyorsunuz.
  • Racing Xperience APK

    Racing Xperience APK, 180'den fazla araçla farklı sürüş deneyimleri yaşayabileceğiniz bir yarış simülasyonudur.
  • Real Racing 3 APK

    Real Racing APK Android, son derece yüksek kalitede grafikleriyle öne çıkan ödüllü mobil araba yarışı oyunu.
  • Racing Master APK

    mobil oyunculara gerçekçi bir yarış deneyimi sunan Racing Master APK'da, gerçek hayattaki araçları satın alın ve diğer oyuncularla mücadele edin.
  • Real Drift Car Racing APK

    Real Drift Car Racing APK, gerçekçi drift yarışı oyunu arayanlara tavsiyedir. Real Drift Car Racing indirin, milyonlarca yarış tutkunuyla yarışın.
  • CarX Drift Racing 2 APK

    CarX Drift Racing 2 APK, tek oyunculu ve çok oyunculu modlar içeren popüler drift yarış oyunudur.