RAD Boarding

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
105 MB DOSYA BOYUTU

RAD Boarding ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir kaçış oyunudur

RAD Boarding içerisinde heyecanlı anlar yaşamanızı mümkün kılan ve göze hoş görünen bir mobil kaçış oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan RAD Boarding'de dünyaya kıyametin geldiğine tanık oluyoruz ve bu kıyametten kaçmaya çalışan bir kahramanı yönetiyoruz. Kahramanımız bu işi oldukça tarz bir şekilde gerçekleştiriyor; kendisini kovalayan kıyametten sörf yaparak kaçıyor.

RAD Boarding boyunca farklı mekanlarda sörf yapmaktayız. Bu maceramızda buzullarda, kurak ve kaktüslerle kaplı çöllerde ve sık yağmuro rmanlarında sörf yapabiliyoruz. RAD Boarding'de temel amacımız önümüze çıkan engellere takılmadan bölümleri tamamlamak. Bu işi gerçekleştirebilmek için rampalardan uçuyoruz, havada taklalar atarak çılgın akrobatik hareketler yapıyoruz. Biz arka arkaya bu akrobatik hareketleri birleştirince RAD modu aktifleşiyor ve süper yeteneklere kavuşuyoruz. Bizi kovalayan lavlar da yavaşlıyor. Oyun içerisinde bölüm sonu canavarı savaşlarına yer verilmesi RAD Boarding'i daha da heyecanlı hale getiriyor.

RAD Boarding 2 boyutlu bir oyun yapısına sahip. Ekranda yatay olarak ilerlediğimiz oyunda görsel efektler göz alıcı bir kalite sunuyor.

Can Erdil Şentürk

RAD Boarding

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME
91.3 MB DOSYA BOYUTU

RAD Boarding hız ve heyecan dolu bir snowboard oyunudur

RAD Boarding eğer bolca heyecan ve adrenalin sunan bir mobil oyun oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir snowboard oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir snowboard oyunu olan RAD Boarding'de dünyanın sonunu getirecek kıyametten kaçmaya çalışan bir kahramanı yönetiyoruz. Bu iş için ise tehlikeli dolu kayak alanlarında yol amamız gerekiyor. Maceramız boyunca lavlardan kaçıyor, rampalardan uçuyor ve bir yandan da havada süzülürken akrobatik hareketler gerçekleştirebiliyoruz. Ayrıca çeşitli bölüm sonu canavarlarıyla savaştığımız heyecanlı karşılaşmalar da oyunda bizi bekliyor.

RAD Boarding'de farklı mekanlarda lavlardan kaçmaktayız. Kimi zaman yeşil yamaçlardan aşağı doğru kayarken kimi zaman çölleri veya ormanları ziyaret edebiliyoruz. Maceramızın sonunda ise buzul diyarı bizi bekliyor. Oyunda lavlardan kaçarken Rad modunu havada süzülürken yapacağımız akrobatik hareketler sayesinde aktifleştirebiliyoruz. Rad modunu ne kadar uzun süre aktif edebilirsek lav da o derece yavaşlıyor.

Oyun içerisinde yeni yetenekler, farklı kostümler ve birçok gizemli öğe kilidi açılmak üzere bizi bekliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RAD & MAD

    RAD & MAD oldukça eğlenceli bir mobil oyundur.
  • Fury Cars

    Mad Max filmindeki araçları kullanıyoruz.
  • #DRIVE

    70'lerin aksiyon filmlerinden esinlenen mobil araba yarışı
  • Zombies, Cars and 2 Girls

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil yarış oyunu
  • Hovercraft: Battle Arena

    Eşsiz zaman geçirebileceğiniz aksiyon dolu bir mobil yarış oyunu
  • Trucksform

    Trucksform bolca aksiyon sunan bir yarış oyunudur
  • Zombie Smash

    Zombie Smash, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur.
  • RE-VOLT 2

    Re-Volt 2 uzaktan kumandalı yarış arabalarının keyifli ve aksiyon dolu mücadelesine tanık olacağımız bir oyun.