Radionomy

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
223 TOPLAM İNDİRME
0.5 MB DOSYA BOYUTU

Radionomy, farklı türde yayın yapan binlerce radyo istasyonunu dinleyebileceğiniz bir radyo uygulamasıdır.

Radionomy, dünya genelinde en çok dinlenen radyo istasyonlarına ulaşabileceğiniz ve Windows 8 cihazınız üzerinden ücretsiz olarak dinleyebileceğiniz benzersiz bir radyo uygulamasıdır. Her tarza müziği bulabileceğiniz popüler radyo dinleme uygulaması, tamamen ücretsizdir.

Kullanıcılar tarafından oluşturulmuş 7000’den fazla çevrimiçi internet radyo istasyonu ve her ay 45 milyon dinleyiciye ulaşan eşsiz radyo dinleme uygulaması Radionomy ile müzik hayranları, şarkıcılar, DJ’ler tarafından özel olarak hazırlanmış çalma listelerini dinleyebilir, kendi radyo istasyonunuzu ücretsiz olarak milyonlarca radyo severe tanıtabilir, radyo yayını gerçekleştirebilirsiniz.

Dünya genelindeki radyo severleri bir araya getiren Radionomy, yenilikçi arayüz ile gelmektedir. Tarzına uygun yeni müzikler keşfedebileceğiniz Genres, en çok dinlenen popüler radyo istasyonlarının derlendiği Top 25, benzer radyo istasyonları, popüler şarkıcılar ve çok daha fazlasına oldukça sade hazırlanmış arayüz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Radionomy özellikleri:

  • Binlerce radyo istasyonuna anında erişim
  • Müzik türlerine ve içeriklerine göre sınıflandırma
  • Gerçek kişiler tarafından yapılmış istasyonlar
  • En çok dinlenen 25 radyo istasyonu
  • Çalışanlar tarafından seçilmiş radyolar
  • Profil oluşturma
  • Favori radyo istasyonlarını yer imlerine ekleme
  • Radyo istasyonlarını sosyal ağlar aracılığıyla paylaşma
Erkan Calp

Radionomy

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
149 TOPLAM İNDİRME

Radionomy, dinlediğiniz türde istasyonların yanı sıra birçok farklı türde radyo kanalını bulabileceğiniz bir radyo uygulamasıdır.

Radionomy ile binlerce radyo istayonunu keşfedin ve her türde radyo istasyonuna kolayca erişin. 5000’den fazla radyo istasyonu sunan uygulama ile favori radyo kanallarınızı dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde dinleyin.

5000’den fazla online radyo istasyonu ile en geniş içerikli radyo uygulamaları arasında gösterilen Radionomy, en çok dinlediğiniz FM radyo istasyonlarının yanı sıra her tarza uygun müzik türünü ücretsiz olarak dinlemenizi sağlayan bir platform.

Jazz’dan Metal’e, Pop’tan Latin’e birçok müzik türünde yayın yapan radyo istasyonunu dinleyebilir, dilediğinizi favorilerinize ekleyebilir ve sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz. Müziğe gönül vermiş kişilerin oluşturdukları özel listelerin yanı sıra en çok dinlenen 25 radyo istasyonunu keşfedebilirsiniz. Ayrıca uygulamanın içerisinde bulamadığınız bir radyo istasyonunu da çalabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken, .m3u formatı ile biten bağlantıyı ilgili alana kopyalamak.

Radionomy Özellikleri:

  • 5000’den fazla çevrimiçi radyo istasyonu
  • Dünya çapında en çok dinlenen radyo istasyonları
  • Anahtar kelimelerle radyo kanallarına daha kolay ulaşım
  • Radyo istasyonlarını favoriler olarak işaretleme
  • Radyo istastyonlarını müzik türüne göre ayırma
Erkan Calp

Radionomy

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
104 TOPLAM İNDİRME

Radionomy ile dünya genelindeki radyo severlerle tanışın, kendi radyo istasyonunuzu oluşturun.

Radionomy, müzikle profesyonel olarak uğraşan kişiler tarafından oluşturulmuş çevrimiçi radyo istasyonlarını keşfedebileceğiniz ve hiçbir ücret ödemeden dinleyebileceğiniz kapsamlı bir radyo uygulamasıdır.

Radionomy, müzik hayranları, şarkıcılar, DJ’ler gibi müzikle yanıp tutuşan kişiler tarafında oluşturulmuş binlerce radyo istasyonunu bünyesinde barındıran ve her ay 40 milyondan fazla dinleme ile en geniş çevirmiçi radyo ağlarından biri.

Rock, Salsa, Elektronik, Reggaei Hip-Hop, Jazz, Klasik ve daha onlarca müzik türünde yayın yapan 6000’den fazla radyo istasyonunu ücretsiz olarak dinleyebilir, o an içinde bulunduğunuz duruma (rahatlatıcı, spor gibi.) uygun radyo kanallarını kolayca bulabilirsiniz. Ayrıca çalışanlar tarafından seçilmiş radyo istasyonlarına kolayca ulaşmanız mümkün.

Kendi radyo istasyonunuzu duyurmak için de çeşitli araçlar içeren Radionomy, popüler müzik uygulamaları gibi sadece çalma listelerinden oluşmuyor. Amatör ve profesyonel kişiler tarafından yapılmış gerçek radyo istasyonlarını dinlemenize de imkan tanıyor.

Kişiye özel profil oluşturma özelliğine de sahip radyo uygulaması, en çok dinlediğiniz radyo istasyonlarını favoriler listenize alma ve Twitter / Facebook’ta paylaşma seçenekleri de sunuyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MixRadio

    MixRadio, müzik zevkinize uygun çalma listelerini yüksek kalitede ve çevrimdışı dinleyebileceğiniz bir müzik uygulaması.
  • n7player

    n7player, Windows'un modern müzik çalarına alternatif olarak kullanabileceğiniz bir müzik dinleme uygulaması.
  • Deezer

    Deezer, Windows 10 cihazlarınızdan 35 milyon yerli ve yabancı şarkıya ulaşabileceğiniz müzik dinleme servisi.
  • Groove

    Groove, Microsoft'un Windows 10 PC ve tablet kullanıcıları için hazırladığı çevrimiçi müzik dinleme uygulaması.
  • Sidify Spotify Müzik Dönüştürücü

    Spotify müziklerini ücretsiz indirin ve MP3'e dönüştürün.
  • Music

    Music, Windows 10 cihazlarla uyumlu modern ve sade arayüze sahip yepyeni müzik uygulaması.
  • Music Download Unlimited

    Music Download Unlimited, Windows 8 için en popüler müzik indirme ve dinleme uygulaması.
  • Qello

    Qello, yabancı sanatçıların ve müzik gruplarının canlı konser videolarını Windows 8.1 tablet ve bilgisayarlara taşıyan tek uygulama.