Radyom

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
870 TOPLAM İNDİRME
3.9 MB DOSYA BOYUTU

Radyom, Windows 8 platformu için hazırlanmış popüler radyo uygulamalarından biridir.

Radyom, favori radyo kanallarınızı ücretsiz ve sınırsız olarak dinleyebileceğiniz bir Windows 8 uygulamasıdır. Tablet ve masaüstü desteği sunan radyo uygulaması ile Türkçe ve yabancı birçok radyo kanalını yüksek kalitede dinleyebilirsiniz.

Windows 8 platformu için özel olarak hazırlanmış popüler radyo uygulaması Radyom, tüm müzik türlerini içeren oldukça geniş içeriği ile kaliteli ve ücretsiz radyo keyfini masaüstünüze taşıyor. Klasik müziklerden Hitlere, Nostaljiden Haber Kanallarına birçok istasyona hızlıca erişebilirsiniz. Türkçe ve yabancı onlarca radyo kanalı hizmetinizde. En çok dinlediğiniz radyo kanallarını tek dokunuşla favoriler listesine taşıyabilir, arama kutusunu kullanarak kanallara daha hızlı erişebilirsiniz. Arka planda çalma desteği sayesinde işinize devam ederken, kesintisiz radyo dinlemenin keyfini sürebilirsiniz.

Sade tasarlanmış arayüz ile gelen Radyom uygulamasında Number 1 Türk, Süper FM, Kral FM, Romantik Türk, Joy Türk, Joy Türk Akustik, Number One, Power FM, Radyo Fenomen, Virgin Radio, Radyo Mydonose, Kantin, Power XL, Capital FM, Joy FM, Retro Türk gibi popüler kanalları dinlemenin yanı sıra Pal Station, Slowtime ve Powertürk’ün en iyi 40 listesine hızlıca ulaşabilirsiniz.

Erkan Calp

Radyom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,445 TOPLAM İNDİRME
8.7 MB DOSYA BOYUTU

Radyom uygulaması ile iPhone'unuz üzerinden radyo dinleme keyfinin tadını çıkarın.

Radyom uygulaması sayesinde sizin için önceden seçilmiş farklı 24 tane radyo kanalından istediğinizi kolaylıkla dinleyebilirsiniz. Programın sade ve kullanıcı dostu arayüzü sayesinde sadece istediğiniz radyo kanalını dinleyebilir ve istediğiniz zaman sosyal paylaşım platformları üzerinden arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Uygulamayı ücretsiz bir şekilde indirip kullanabilirsiniz ama uygulama içerisinde çıkan reklamlar sizi rahatsız ediyorsa reklamsız versiyonunu da 0.99 karşılığında satın alma şansına sahipsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MixRadio

    MixRadio, müzik zevkinize uygun çalma listelerini yüksek kalitede ve çevrimdışı dinleyebileceğiniz bir müzik uygulaması.
  • n7player

    n7player, Windows'un modern müzik çalarına alternatif olarak kullanabileceğiniz bir müzik dinleme uygulaması.
  • Deezer

    Deezer, Windows 10 cihazlarınızdan 35 milyon yerli ve yabancı şarkıya ulaşabileceğiniz müzik dinleme servisi.
  • Sidify Spotify Müzik Dönüştürücü

    Spotify müziklerini ücretsiz indirin ve MP3'e dönüştürün.
  • Groove

    Groove, Microsoft'un Windows 10 PC ve tablet kullanıcıları için hazırladığı çevrimiçi müzik dinleme uygulaması.
  • Music

    Music, Windows 10 cihazlarla uyumlu modern ve sade arayüze sahip yepyeni müzik uygulaması.
  • Music Download Unlimited

    Music Download Unlimited, Windows 8 için en popüler müzik indirme ve dinleme uygulaması.
  • Qello

    Qello, yabancı sanatçıların ve müzik gruplarının canlı konser videolarını Windows 8.1 tablet ve bilgisayarlara taşıyan tek uygulama.