Rage Against The Zombies

x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
103 TOPLAM İNDİRME

Rage Against The Zombies bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur

Rage Against The Zombies oyunculara durmak bilmeyen aksiyon sunabilen bir zombi oyunu olarak tanımlanabilir.

Nişan alma yeteneklerinizi sınayan bu FPS oyunu içinde birçok farklı silah ve düşman çeşidi bizi bekliyor. Oyunda kontrol ettiğimiz kahramanımızın yaşadığı şehirde devasa boyutlarda bir zombi salgını baş gösteriyor. Şehrin sakinleri kısa süre içinde yaşayan ölülere dönüşüyorlar, Biz hayatta kalan sınırlı sayıda insanlardan biri olduğumuz için silahlarımızı kuşanıyoruz ve sığınağımıza saldıran zombileri yok etmeye çalışıyoruz.

Rage Against The Zombies'de dikkatinizi odaklamanız gerektiren durumlar söz konusu. Oyunda zombiler size dalgalar halinde saldırıyor olsalar da arada tatlı hemşireler sizi iyileştirmek için çabalıyorlar. Bu nedenle hemşireleri vurmamanız gerekmekte. Oyunda tabancaların yanısıra pompalı tüfekler, makinalı tüfekler ve bomba fırlatan silahlar gibi çeşitli silahları kullanabiliyoruz. Oyunda bulunan envanter sistemi yanımıza bir ana silah bir de yardımcı silah almamızı mümkün kılıyor. Zombilerden korunmak amacıyla nişan aldığımız yerin önüne barikatlar da kurabiliyoruz.

Rage Against The Zombies'in güzel yönü düşük sistem gereksinimli bir oyun olması. Oyunu eski bilgisayarlarınızda bile rahatça oynayabilirsiniz. Rage Against The Zombies'in minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Windows XP işletim sistemi

- 2 GHz işlemci

- 2 GB RAM

- Onboard ekran kartı

- 300 MB boş depolama alanı

Can Erdil Şentürk

Rage Against The Zombies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
85 TOPLAM İNDİRME

Rage Against The Zombies mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur

Rage Against The Zombies eğer nişan alma yeteneklerinizi konuşturabileceğiniz bir zombi oyunu oynamak isterseniz hoşunuza gidebilecek bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir FPS oyunu olan Rage Against The Zombies'de kendimizi bir zombi kıyametinin ortasında buluyoruz. Yaşadığımız şehirde ortaya çıkan garip salgın nedeniyle şehrin sakinleri kısa süre içinde yaşayan ölülere dönüşüyor ve sokakları istila ediyorlar. Biz de az sayıda hayatta kalan insanlardan bir tanesi olarak bu kıyametten kurtulmaya çalışıyoruz. Fakat bu işi gerçekleştirebilmemiz için silahlarımızı kuşanmamız ve bize saldıran zombileri teker teker temizlememiz gerekiyor.

Rage Against The Zombies'de temel olarak siperlerin arkasına saklanıyoruz ve bize yaklaşan zombileri bize erişmeden vurarak durdurmaya çalışıyoruz. Oyunda hastane, sokak ve metro tünelleri gibi farklı mekanlarda geçen bir maceraya katılmaktayız. Zombilerle savaşabilmek için farklı silah seçeneklerini de kullanabiliyoruz. Tabancalar, makinalı tüfekler, pompalı tüfekler, bomba atan silahlar bu silah seçenekleri arasında yer alıyor.

Rage Against The Zombies içinde 3 farklı dünya ve 20 bölüm yer alıyor. Ayrıca güçlü bir bölüm sonu canavarı da sizi bekliyor.

Can Erdil Şentürk

Rage Against The Zombies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Rage Against The Zombies mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur

Rage Against The Zombies oyunculara sürükleyici bir macera sunan bir mobil FPS oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir zombi oyunu olan Rage Against The Zombies'de bir zombi kıyametinin içinde kalan bir kahramanın yerine geçiyoruz. Yaşadığımız şehir, bilinmeyen bir kaynaktan gelen bir biyolojik saldırı sonucu zombi salgınına yakalanıyor ve şehrin sakinlerinin büyük bölümü kısa süre içerisinde zombiye dönüşüyor. Okullar, yollar, hastaneler zombiler tarafından istila edilirken biz hayatta kalmaya çalışıyoruz.

Rage Against The Zombies'de farklı bölümler yer alıyor. Kimi zaman bir hastanede savaşırken kimi zaman sokaklara iniyor, metro tünellerini temizlemeye çalışıyoruz. Oyunda temel olarak barikatların arkasında durarak bize yaklaşan zombileri zamanında yok etmeye çalışıyoruz. Bu iş için de bize farklı silah türlerini kullanabilme imkanı veriliyor. Dilerseniz tabancayla zombilerin kafalarına nişan alarak onları teker teker yok edebilir, dilerseniz pompalı veya makinalı tüfeklerle daha hızlı bir şekilde önünüzü temizlemeyebilirsiniz.

Rage Against The Zombies'de dikkatli olmanızı gerektiren durumlar da mevcut. Oyunda karşınıza sadece zombiler çıkmıyor, kimi zaman sizi iyileştirmeye çalışan hemşireler de size yaklaşmaya çalışıyor. Bu nedenle ateş ederken iki kere düşünmeniz gerekli.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dawn of the killer zombies

    Dawn of the killer zombies FPS türünde bir zombi oyunudur
  • Against the Storm

    Doğa olaylarına karşı ayakta durmaya çalıştığınız Against the Storm'da, şehrinizi kurun ve yönetin.
  • Rage 2

    Rage 2 farklı tarza sahip aksiyon oyunudur.
  • Kung Fury: Street Rage

    Kung Fury: Street Rage klasik atari oyunlarına benzeyen bir aksiyon oyunudur
  • Army Rage

    Online ikinci dünya savaşını konu alan Army Rage başarılı bir MMOFPS oyunu.
  • Streets of Rage 4

    Streets of Rage 4 evrenine katılacak olan Windows oyuncuları, rekabet dolu bir alanda ayakta kalmaya çalışacaklar.
  • Zombies Monsters Robots

    Zombies Monsters Robots sınırsız aksiyon barındıran bir online TPS oyunudur
  • Pixel Zombies

    Pixel Zombies, gece - gündüz dolaşan zombileri temizlemeye çalıştığınız eğlenceli bir oyun.